2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aldığım ana kucağına baktım şimdi cık oturur pozisyonda olmuyo yatar pozisyonda görünüyor

benim de öyle görünüyorda kuşumm ben ilk 1-2 ay kıyamamıştıö bazı şeyler pratik te daha belli oluyor bir arkadaşım bebeği şuan 6 aylık annesi hemen orada bir destek yapmış penye battaniyeyle öyle yatırmışlarrrr.........hadi beni kızım 6 yaşında yeniler değildir desemmCADIARZU
neysee ben çözüm arıyorum da bakalımmm...............

[/URL][/IMG]

arkadaşlar iyi akşamlar aranızda bu park yataktan alan yada almayı düşünün yada etrafında kullanan var mı...ben bu modeli almak istiyorum..ama bazu modellerde farklı yaş grubunda yatmak için 2 ayrı kat ayarı yazarken..bu modelde ilk aylarda yatabileceği ve sonraki aylarda oyun oynayabileceği vs... yazıyo..kafam karıştı...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınlar herhese karlı buzlu buralar sizler nasılsınızzz

günaydınnnnnnnnnnnnn

yine bir karlı istanbul sabahındannnnnnnn
akannehir

günaydın kızlar
nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür. uzun zamandır sohbetinize katılmadım unutmamışsınızdır beni inşallah yerimseniben

günaydın evet özellikle bulunduğumuz semt itibariyle kapkarlı istanbuldan:)) hava-1 derece ve galiba grip oluyorum uyandığımda beri hapşırıyorum kafamçokkarıştı

geçmiş olsun inş olmamışsındır meyve bol tüket canım
acaip kar var valla bembeyaz oldu yine pendik:)

günaydın kızlar
nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür. uzun zamandır sohbetinize katılmadım unutmamışsınızdır beni inşallah yerimseniben

sesi hoşgeldin canım evet epeydir nerelerdesin??

çatı muayenesi için sancı başlamasını bekleyen doktorlar varmış biraz ürktüm açıkcası
bilip kabullenip hastaneye gitmek daha mantıklı sanki
bütün hazırlığı bitirip oturmak da zevkliymiş heeezemuszemus darısı başınızaa
darısı başımıza eklediklerin de çok güzel bebişinle güzelliklerde kullanırsın umarım
opuyorumnanaktan

valla kızlar geçmişe bakayım dedim ama 37 sayfa başları okudum başka okumadım okuyana kadar akşam olur benim şeker yüklemem çok şükür temiz çıkmış doktorumla görüştüm kızlar saat 1 e kadar açtım ya direk görümceme koştum ve doyurdum kendimi ben yanımda limon götürdüm limonata gibiydi içtim tadı güzel ama aç karınla çekilmiyo bebeğim kocaman olmuş 890 gr teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…