yoksa alırmıyım hehopuyorumnanaktan lohusa modeli buda emzirmek için ön kısımdaki parça düğmeli yanlardan sağol tatlımm
ben aldığım ana kucağına baktım şimdi cık oturur pozisyonda olmuyo yatar pozisyonda görünüyor
özlemcim özelden attım sana mesaj
iyi akşamlar ben kaçar kızlaarrrr............
baktım canım ama buda katlanmıyo galibaselma sana gönderiyorum bunuu......opuyorumnanaktan
Baby 2 Go Portatif Beşik - 8513 | | Bebefix.com
günaydınnnnnnnnnnnnn
yine bir karlı istanbul sabahındannnnnnnn akannehir
nispet yapar gibi olacak ama burada hava çok güzel, güneşliiii :)
günaydın evet özellikle bulunduğumuz semt itibariyle kapkarlı istanbuldan:)) hava-1 derece ve galiba grip oluyorum uyandığımda beri hapşırıyorum kafamçokkarıştı
günaydın kızlar
nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür. uzun zamandır sohbetinize katılmadım unutmamışsınızdır beni inşallah yerimseniben
çatı muayenesi için sancı başlamasını bekleyen doktorlar varmış biraz ürktüm açıkcasıkızlar dün doktora şu çatlama meselesini sordum. beyaz tenlisin %50çatlarsın dedi. badem yağları anca kaşıntıyı alıyomuş. çok kilo almak beyaz tenli olmak ve az su içmek çatlamanın sebebleri. bu arada doktor uzun boylu olduğun için normal doğum yapabilir bir fiziğin var ama yine de çatıyı görmeden tam birşey diyemem dediii
darısı başımıza eklediklerin de çok güzel bebişinle güzelliklerde kullanırsın umarımbütün hazırlığı bitirip oturmak da zevkliymiş heeezemuszemus darısı başınızaa
nispet yapar gibi olacak ama burada hava çok güzel, güneşliiii :)
buralarda çok günesli soğuk ama güneşliiiiiiizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?