2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür. uzun zamandır sohbetinize katılmadım unutmamışsınızdır beni inşallah yerimseniben
ben unutmadım diğer kızlarda unutmamıştır canım nedne yoktun bişeymi oldu
geçmiş olsun inş olmamışsındır meyve bol tüket canım
acaip kar var valla bembeyaz oldu yine pendik:)

sesi hoşgeldin canım evet epeydir nerelerdesin??
he burda da nerden bulacaksam meyveyi evden getiriyodum ama bugün kar telaşından unuttum

sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım, bu arada oğluşuna da maşallah, koca adam olmuş :)

hadi gözün aydınn
nerdeyse 1kilo olmuş demekk oyy maşşşkaydirigubbakcemile5

idrar yolları enfeksiyonu var diyodun galba dimi sen canım onu naptın?

gözün aydın canım darısıda benim gibi şeker yüklemesine tok gidip 1 hafta sonra yapacakların başınadelikafadulden

he burda da nerden bulacaksam meyveyi evden getiriyodum ama bugün kar telaşından unuttum

evet evden depola sen en iyisi çekmecene bozulmıcak cinsten olanları 2-3 günlükkaydirigubbakcemile5

benim yine karnım acıktı kahvaltı yapmaya üşeniyorum yaboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

evet evden depola sen en iyisi çekmecene bozulmıcak cinsten olanları 2-3 günlükkaydirigubbakcemile5

benim yine karnım acıktı kahvaltı yapmaya üşeniyorum yaboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

ne tembelsin dicem ama bende yanlızken hiçbişey yemek istemem ille de yanımda biri olucak

ne tembelsin dicem ama bende yanlızken hiçbişey yemek istemem ille de yanımda biri olucak

oğlum var içmde teyzesiii:) ama o da uyanamadı daha heralde sesi soluğu çıkmıyo tekmeler yiyince kalkarım artıkkaydirigubbakcemile3
bugün kociş de erken gitti adamcağızı yolcu da etmedimm ne kaa köt bi ev hatunuyumsempatiksalakcinni

sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım, bu arada oğluşuna da maşallah, koca adam olmuş :)
teşekkür ederim anım saol oğlum harikaydı dün
hadi gözün aydınn
nerdeyse 1kilo olmuş demekk oyy maşşşkaydirigubbakcemile5

idrar yolları enfeksiyonu var diyodun galba dimi sen canım onu naptın?
canım dün tekrar verdim temiz çıktı doktor enfeksiyon kalmamış dedi
gözün aydın canım darısıda benim gibi şeker yüklemesine tok gidip 1 hafta sonra yapacakların başınadelikafadulden

çok saol delikafadulden sen tok karınlamı gittin delikafaduldendelikafadulden hiç gülesim yoktu levreğim işallah herkesin sonuçları temiz çıkar:1hug:

çatı muayenesi için sancı başlamasını bekleyen doktorlar varmış biraz ürktüm açıkcası
bilip kabullenip hastaneye gitmek daha mantıklı sanki

günaydın kızlar bembeyaz bir bursa sabahından herkeşe sevgilerrrrrrrrrrrr gönderiyoruz oooluşumlan ay radyo programı gibi oldu sunum yapıom sankim ehehueuheuhe..

tatlım çatı muayenesini ben 23. haftada olmuştum ama olması gereken de o bildiğim kadarıyla. doktorlar pelvis uzunluğunu ölçüp erken doğum tehlikesi var mı onu araştırıyorlar, birde normal doğum yapabilir misin o da anlaşılıyor rahim ağzından. bir kere ölçüldükten sonra doğuma kadar bir daha gerek yok

evet bencede ev hanımlığı yaramadı sana iyice tembel olup çıktınalsanaalsanasmile

evet hiç aklıma bile gelmemişti aç gitmem gerektiği aslında biliyodum ama ogünün telaşından sanırım unuttum hastaneye gidince dedimki ben ne yaptım yahudelikafadulden

kızlar bu arada dün randevu günümüzdü doktor teyzemizle görüştük. amanın benim oğlum ne oyuncu ne oyuncuuu, şebek gülücükler saçtı bize harikaydııııııı!! eşim anasına çekmiş dio. birde günden güne bana daha çok benzemeye başladı eşşekkkk, ağzı, burnu çenesi tıpkı ben. ay hala etkisindeyim, oğlumun filmlerini izleyip duruyorum. bide geri sayıyorummmmmmmmmmmmmmmmm!:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…