ben unutmadım diğer kızlarda unutmamıştır canım nedne yoktun bişeymi oldugünaydın kızlar
nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür. uzun zamandır sohbetinize katılmadım unutmamışsınızdır beni inşallah yerimseniben
he burda da nerden bulacaksam meyveyi evden getiriyodum ama bugün kar telaşından unuttumgeçmiş olsun inş olmamışsındır meyve bol tüket canım
acaip kar var valla bembeyaz oldu yine pendik:)
sesi hoşgeldin canım evet epeydir nerelerdesin??
valla kızlar geçmişe bakayım dedim ama 37 sayfa başları okudum başka okumadım okuyana kadar akşam olur benim şeker yüklemem çok şükür temiz çıkmış doktorumla görüştüm kızlar saat 1 e kadar açtım ya direk görümceme koştum ve doyurdum kendimi ben yanımda limon götürdüm limonata gibiydi içtim tadı güzel ama aç karınla çekilmiyo bebeğim kocaman olmuş 890 gr teyzeleri
valla kızlar geçmişe bakayım dedim ama 37 sayfa başları okudum başka okumadım okuyana kadar akşam olur benim şeker yüklemem çok şükür temiz çıkmış doktorumla görüştüm kızlar saat 1 e kadar açtım ya direk görümceme koştum ve doyurdum kendimi ben yanımda limon götürdüm limonata gibiydi içtim tadı güzel ama aç karınla çekilmiyo bebeğim kocaman olmuş 890 gr teyzeleri
günaydın kızlar
nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür. uzun zamandır sohbetinize katılmadım unutmamışsınızdır beni inşallah yerimseniben
he burda da nerden bulacaksam meyveyi evden getiriyodum ama bugün kar telaşından unuttum
evet evden depola sen en iyisi çekmecene bozulmıcak cinsten olanları 2-3 günlükkaydirigubbakcemile5
benim yine karnım acıktı kahvaltı yapmaya üşeniyorum yaboshayallersmilekaydirigubbakcemile3
ne tembelsin dicem ama bende yanlızken hiçbişey yemek istemem ille de yanımda biri olucak
teşekkür ederim anım saol oğlum harikaydı dünsonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım, bu arada oğluşuna da maşallah, koca adam olmuş :)
canım dün tekrar verdim temiz çıktı doktor enfeksiyon kalmamış dedihadi gözün aydınn
nerdeyse 1kilo olmuş demekk oyy maşşşkaydirigubbakcemile5
idrar yolları enfeksiyonu var diyodun galba dimi sen canım onu naptın?
gözün aydın canım darısıda benim gibi şeker yüklemesine tok gidip 1 hafta sonra yapacakların başınadelikafadulden
çatı muayenesi için sancı başlamasını bekleyen doktorlar varmış biraz ürktüm açıkcası
bilip kabullenip hastaneye gitmek daha mantıklı sanki
oğlum var içmde teyzesiii:) ama o da uyanamadı daha heralde sesi soluğu çıkmıyo tekmeler yiyince kalkarım artıkkaydirigubbakcemile3
bugün kociş de erken gitti adamcağızı yolcu da etmedimm ne kaa köt bi ev hatunuyumsempatiksalakcinni
sezencimmm çok sevindim cnm sonuçlarına gözün aydınopuyorumnanaktan
teşekkür ederim anım saol oğlum harikaydı dün
canım dün tekrar verdim temiz çıktı doktor enfeksiyon kalmamış dedi
çok saol delikafadulden sen tok karınlamı gittin delikafaduldendelikafadulden hiç gülesim yoktu levreğim işallah herkesin sonuçları temiz çıkar:1hug:
teşekkür ederim cnm amin darısı başınıza inşallah:Saruboceq:
evet hiç aklıma bile gelmemişti aç gitmem gerektiği aslında biliyodum ama ogünün telaşından sanırım unuttum hastaneye gidince dedimki ben ne yaptım yahudelikafadulden
sus gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydıınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?