2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah oğluna, evet insan bebişiyle buluşunca baya bir etkisinde kalıyor :)
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin...

selma sen de mi hasta oldun benim de üç gündür başımın dönmesi geçmedi doktoru aradım üşütmüştüm çıkardım,i shal oldum şimdi de başım dönyo dedim bebeğin hareketleri normalse bana değil de dahiliyeciye gidin dedi, ona da üşendim, işim olmasa gider bir de rapor alırdım da yetiştirmem gerekenler var:hulya: bitirsem şunları da sağ salim

oluyorum tatlım ya burnum da akmaya başladı halsizleştim de off hamile kaldığımdan beri ne çok hastalandım ya bünyem çok zayıfladı sana da geçmiş olsun canıma.s.

bende geldiydim ama banada sus gibi davranıonuz ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
kız bu mayıs annelerinin hepsi alıngan boşver bea nie sus gibi davransınlar :CüvCüv:

günaydın, hoşgeldin
hoşbulduk canım yerleştrdin mi odanı?gamyoncuiremsu
inşallah bunu da karştrmıyorumdr geçen şuleyle firsday'i karştrdm hoş da olmayan bi durumda çok utandım ama benim isim hafızam zayıf, fotolardan takip ediyorum,onlar d değişince iyice afallıyorum kafamçokkarıştı
oluyorum tatlım ya burnum da akmaya başladı halsizleştim de off hamile kaldığımdan beri ne çok hastalandım ya bünyem çok zayıfladı sana da geçmiş olsun canıma.s.
sağol canım, hasta değilim hasta değilim diyorum ama demekleolmuyo, bişeyler yapmak lazım bu karda kışta da ne yapılacaksa:içelim:

yok canım karıştırmadın :) yerleştirdim sayılır, bir tek perdeleri kaldı, onlar da olunca tam olacakinşallah . geçmiş olsun bu arada sana da...

nidah, selma2429 , ipeknil canlarım çok teşekkür ederim. unutmamanız ne güzel arada neler yapmışsınız okudum ama çokta katılmadım. nedenini ise açıkçası bende tam olarak bilmiyorum. sanki sitede bir ara soğuk rüzgarlar esti benide etkiledi diye düşünüyorum. tabi bu benim hissettiklerim. neyse geride kaldı herşey. doğuma z kaldı şunun şurasında ben çok heyecanlıyım. eşimin kuzeni 2 hafta önce doğum yaptı 3 kg 800 gr. normal epidural yaptı. kzı çok tatlı yanalarında gamzeleri var. onu sevince benimki kıskanıyor herhalde. habire tepikledi durdu. kaydirigubbakcemile3

ay maşallah, darısı hepimizin başına inşallah :)

bende geldiydim ama banada sus gibi davranıonuz ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
ay ay kıyamam hemende alınırmış dur öpiyimde geçsinŞeniz
ben değilim, hem ben kovulacak kişi miyim?
nıhck
olumunekankayizsmile
:kedi:

kovdim oni uşağumdelikafaduldennaniknanik
kaydirigubbakcemile5
aman çokda dikkat ediorum ama genede fayda etmiyo böye gidicek iştekafamçokkarıştı
allah bağışlasın canım
günaydın kızlar
mirmirmirmir mirmirmirmir

günaydın hoşgeldin

selma2429, aysesinemk, eceyas, eflatun24, ipeknil+, nidah+, SeSi, shookella, sirinkedi, TIFF+ alsanaalsanasmile

kahvaltı yaptım geldim hala 2 sayfa ilerlemişş ne kaa yavaşsınızz.aklinialirimsmile

bu arada kepçeler mepçeler geldi selma temizliyolar karları akşama rahat olur buralar inş

kızlar benim akşam yemeğinden sonra karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor çok rahatsız oluyorum sizde varmı böyle bişi .nerdeyse her akşam oluyor sonra evde tur atıyorum rahatlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…