kızlar bu arada dün randevu günümüzdü doktor teyzemizle görüştük. amanın benim oğlum ne oyuncu ne oyuncuuu, şebek gülücükler saçtı bize harikaydııııııı!! eşim anasına çekmiş dio. birde günden güne bana daha çok benzemeye başladı eşşekkkk, ağzı, burnu çenesi tıpkı ben. ay hala etkisindeyim, oğlumun filmlerini izleyip duruyorum. bide geri sayıyorummmmmmmmmmmmmmmmm!:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
hoşgeeldinnn sus senmiydin yoksaa.s.
ben değilim, hem ben kovulacak kişi miyim?hoşgeeldinnn sus senmiydin yoksaa.s.
günaydıınnnnnnnnn
selma sen de mi hasta oldun benim de üç gündür başımın dönmesi geçmedi doktoru aradım üşütmüştüm çıkardım,i shal oldum şimdi de başım dönyo dedim bebeğin hareketleri normalse bana değil de dahiliyeciye gidin dedi, ona da üşendim, işim olmasa gider bir de rapor alırdım da yetiştirmem gerekenler var:hulya: bitirsem şunları da sağ salim
kız bu mayıs annelerinin hepsi alıngan boşver bea nie sus gibi davransınlar :CüvCüv:bende geldiydim ama banada sus gibi davranıonuz ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
hoşbulduk canım yerleştrdin mi odanı?gamyoncuiremsugünaydın, hoşgeldin
sağol canım, hasta değilim hasta değilim diyorum ama demekleolmuyo, bişeyler yapmak lazım bu karda kışta da ne yapılacaksa:içelim:oluyorum tatlım ya burnum da akmaya başladı halsizleştim de off hamile kaldığımdan beri ne çok hastalandım ya bünyem çok zayıfladı sana da geçmiş olsun canıma.s.
kız bu mayıs annelerinin hepsi alıngan boşver bea nie sus gibi davransınlar :CüvCüv:
hoşbulduk canım yerleştrdin mi odanı?gamyoncuiremsu
inşallah bunu da karştrmıyorumdr geçen şuleyle firsday'i karştrdm hoş da olmayan bi durumda çok utandım ama benim isim hafızam zayıf, fotolardan takip ediyorum,onlar d değişince iyice afallıyorum kafamçokkarıştı
sağol canım, hasta değilim hasta değilim diyorum ama demekleolmuyo, bişeyler yapmak lazım bu karda kışta da ne yapılacaksa:içelim:
kız bu mayıs annelerinin hepsi alıngan boşver bea nie sus gibi davransınlar :CüvCüv::[/QUOTE
yaaa bananeee bananeeeeee
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::roflol:
nidah, selma2429 , ipeknil canlarım çok teşekkür ederim. unutmamanız ne güzel arada neler yapmışsınız okudum ama çokta katılmadım. nedenini ise açıkçası bende tam olarak bilmiyorum. sanki sitede bir ara soğuk rüzgarlar esti benide etkiledi diye düşünüyorum. tabi bu benim hissettiklerim. neyse geride kaldı herşey. doğuma z kaldı şunun şurasında ben çok heyecanlıyım. eşimin kuzeni 2 hafta önce doğum yaptı 3 kg 800 gr. normal epidural yaptı. kzı çok tatlı yanalarında gamzeleri var. onu sevince benimki kıskanıyor herhalde. habire tepikledi durdu. kaydirigubbakcemile3
ay ay kıyamam hemende alınırmış dur öpiyimde geçsinŞenizbende geldiydim ama banada sus gibi davranıonuz ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
:kedi:ben değilim, hem ben kovulacak kişi miyim?
nıhck
olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5kovdim oni uşağumdelikafaduldennaniknanik
aman çokda dikkat ediorum ama genede fayda etmiyo böye gidicek iştekafamçokkarıştıkız bu mayıs annelerinin hepsi alıngan boşver bea nie sus gibi davransınlar :CüvCüv:
hoşbulduk canım yerleştrdin mi odanı?gamyoncuiremsu
inşallah bunu da karştrmıyorumdr geçen şuleyle firsday'i karştrdm hoş da olmayan bi durumda çok utandım ama benim isim hafızam zayıf, fotolardan takip ediyorum,onlar d değişince iyice afallıyorum kafamçokkarıştı
sağol canım, hasta değilim hasta değilim diyorum ama demekleolmuyo, bişeyler yapmak lazım bu karda kışta da ne yapılacaksa:içelim:
allah bağışlasın canımnidah, selma2429 , ipeknil canlarım çok teşekkür ederim. unutmamanız ne güzel arada neler yapmışsınız okudum ama çokta katılmadım. nedenini ise açıkçası bende tam olarak bilmiyorum. sanki sitede bir ara soğuk rüzgarlar esti benide etkiledi diye düşünüyorum. tabi bu benim hissettiklerim. neyse geride kaldı herşey. doğuma z kaldı şunun şurasında ben çok heyecanlıyım. eşimin kuzeni 2 hafta önce doğum yaptı 3 kg 800 gr. normal epidural yaptı. kzı çok tatlı yanalarında gamzeleri var. onu sevince benimki kıskanıyor herhalde. habire tepikledi durdu. kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
mirmirmirmir mirmirmirmir
ay ay kıyamam hemende alınırmış dur öpiyimde geçsinŞeniz
:kedi:
ece dün sana mesaj atmıştıma ama görmedin heralde yapamamışsın hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?