2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız bu selma canı sıklıdıkça çantayı sallıyo bu kızını da döver ha, şikayet ederim yeğenimi döversen seni sosyal güvenlik kurumlarına şiddet yanlısı anne

kızlar benim akşam yemeğinden sonra karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor çok rahatsız oluyorum sizde varmı böyle bişi .nerdeyse her akşam oluyor sonra evde tur atıyorum rahatlamak için.

bende hazımsızlık olmuyo pek ama şişlik oluyo bazen akşamları göbeğim çok geriliyo patlıcak gibi hissediyorumakannehir
maden suyu iyi gelebilir:CüvCüv:

kızlar ben kontrole gidiyorum,bakalım oğluşumuz ne kadar olmuşşşş,çokkkkk heycanlıyım,herkesi öptümmmm

kızlar benim akşam yemeğinden sonra karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor çok rahatsız oluyorum sizde varmı böyle bişi .nerdeyse her akşam oluyor sonra evde tur atıyorum rahatlamak için.

canım bende de oluyor aynısı..karnım şişiyor şişiyor ha doğurdum ha doğuracam gibi oluyorum..hele dün uyuyamadım nefes alamıyordum resmen..üstelik akşam çok hafif yedim..normal tabi midemiz o kadar sıkıştı ki...bebişler kapladı karnımızı..

senin görmediğin bişe değil tatlım ilknurummopuyorumnanaktan

heee taaam o saman bana göstermeden bişi eklemee heee hmmmmm kızarım bakkk!!lmaz:

tıfcım bak hazır ece de burda o öpse olurmu delikafadulden sexi şempanze ya o delikafadulden

valla kim öpse olur anacım ben terazi burcuyum mıncıklanmaya bayılırım, mıncırın beniiiiiii ehuehueuhehuehukaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızlar mıncıklayın şunu sempatiksalakcinniaklinialirimsmile

ben güsellik uykumu uyumaya gidiom gacılar öpdüm herkeşi bir birrrr.. boshayallersmilebayanssulusmilezemuszemus hehehhee:teytey:

rahmimiz futbol topu kadar olmuşkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…