öp kızz öp öppp uffff oldu amaaaaaaaa:ecrin_bebek:sositososito
hoş buldum canım. yeni gördüm dün biraz yoğundum bakamadım çok saol.Şeniz
kahvaltı yaptım geldim hala 2 sayfa ilerlemişş ne kaa yavaşsınızz.aklinialirimsmile
bu arada kepçeler mepçeler geldi selma temizliyolar karları akşama rahat olur buralar inş
döverim tabi kızını dövmeyen dizini dövermiş hem sanane benim kızım değilmi laelaelaelaelaekız bu selma canı sıklıdıkça çantayı sallıyo bu kızını da döver ha, şikayet ederim yeğenimi döversen seni sosyal güvenlik kurumlarına şiddet yanlısı anne
selma sev bizi bak hepimiz sevgiye muhtacız şekerim, öyle şiddetle nerye kadar
kızlar benim akşam yemeğinden sonra karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor çok rahatsız oluyorum sizde varmı böyle bişi .nerdeyse her akşam oluyor sonra evde tur atıyorum rahatlamak için.
en yoğun kar işte bu gecekiymiş şimdiden sonra yavaşlıycakmış, çekilr yani onlar da temizlemese üzülmeyin
bak bir de döverim diyor, cani anne burdaki teyzeleri toplanır kurtarmaya gelir kızını sana da alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile yaparızdöverim tabi kızını dövmeyen dizini dövermiş hem sanane benim kızım değilmi laelaelaelaelae
bende hazımsızlık olmuyo pek ama şişlik oluyo bazen akşamları göbeğim çok geriliyo patlıcak gibi hissediyorumakannehir
maden suyu iyi gelebilir:CüvCüv:
kızlar benim akşam yemeğinden sonra karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor çok rahatsız oluyorum sizde varmı böyle bişi .nerdeyse her akşam oluyor sonra evde tur atıyorum rahatlamak için.
senin görmediğin bişe değil tatlım ilknurummopuyorumnanaktan
tıfcım bak hazır ece de burda o öpse olurmu delikafadulden sexi şempanze ya o delikafadulden
heee taaam o saman bana göstermeden bişi eklemee heee hmmmmm kızarım bakkk!!lmaz:
valla kim öpse olur anacım ben terazi burcuyum mıncıklanmaya bayılırım, mıncırın beniiiiiii ehuehueuhehuehukaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
her ne kadar hamile de olsam benim kickboks eğitimim var en olmadı aldığım kilolarla üstüne otururum beni dövmek kolay mı bea sen git başkasını dövguclubacismiledöverimde severimde canım nasıl isterse bayanssulusmile
canım bende de oluyor aynısı..karnım şişiyor şişiyor ha doğurdum ha doğuracam gibi oluyorum..hele dün uyuyamadım nefes alamıyordum resmen..üstelik akşam çok hafif yedim..normal tabi midemiz o kadar sıkıştı ki...bebişler kapladı karnımızı..
her ne kadar hamile de olsam benim kickboks eğitimim var en olmadı aldığım kilolarla üstüne otururum beni dövmek kolay mı bea sen git başkasını dövguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?