hayırlı haberlerle gelirsin inş canımopuyorumnanaktankızlar ben kontrole gidiyorum,bakalım oğluşumuz ne kadar olmuşşşş,çokkkkk heycanlıyım,herkesi öptümmmm
alsanaalsanasmileaz yiyin az delikafadulden
aklinialirimsmileişin şakası bende de oluyo bazı akşamlar
rahmimiz futbol topu kadar olmuşkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kızlar ben kontrole gidiyorum,bakalım oğluşumuz ne kadar olmuşşşş,çokkkkk heycanlıyım,herkesi öptümmmm
dün erken doğumdan falan bahsetmişsiniz...pzrtsi doktora gittiğimde doğum için ultrason 25 nisanı gösterdi...önceleri 5 mayıstı..sonra 29 nisan oldu..şimdi de 25..
doktorum 20sinden sonra yapmamız lazım dedi sezeryan olduğu için...bide arası yakın olduğu için fazla bekleyemeyiz..geçen doğumumda son güne kadar bekleyelim demişti..verdiği tarihten 3 gün önce sancılarım hafif başlamış olarak gittim hastaneye apar topar..ama bunda dikişler henüz taze olduğundan Allah korusun sanzı veya baskı sakıncalı olur...
benim doğum günüm 23 nisan..inşallah aynı güne denk gelir...doğum günüm aynı olur bebişimle..
dün erken doğumdan falan bahsetmişsiniz...pzrtsi doktora gittiğimde doğum için ultrason 25 nisanı gösterdi...önceleri 5 mayıstı..sonra 29 nisan oldu..şimdi de 25..
doktorum 20sinden sonra yapmamız lazım dedi sezeryan olduğu için...bide arası yakın olduğu için fazla bekleyemeyiz..geçen doğumumda son güne kadar bekleyelim demişti..verdiği tarihten 3 gün önce sancılarım hafif başlamış olarak gittim hastaneye apar topar..ama bunda dikişler henüz taze olduğundan Allah korusun sanzı veya baskı sakıncalı olur...
benim doğum günüm 23 nisan..inşallah aynı güne denk gelir...doğum günüm aynı olur bebişimle..
kızlar benim akşam yemeğinden sonra karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor çok rahatsız oluyorum sizde varmı böyle bişi .nerdeyse her akşam oluyor sonra evde tur atıyorum rahatlamak için.
evetkafamçokkarıştıhayırlı haberlerle gelirsin inş canımopuyorumnanaktan
alsanaalsanasmile
aklinialirimsmile
hade beaakannehirakannehir
yok canım ayrılmadım 1 hafta izin yapmıştım sadecegünaydın kızlar
sezen gözün aydın bende cuma gitcem şeker için
eceyas maden suyu içsen canım belki rahatlatır limonatada iyi gelir
devrim iyi haberlerle gel
ant başka modelleri araştır bence
tıffff gözün aydın çatı muayenesini açıklar mısın canım ben ilk defa duydum o doğuma yakın olmuyo mu
selmacım sen işten ayrılmadın mı canımm
a eflatun sen 27 haftalık görünüyosun bende yarın 27 haftalık oluyorum snein doğum nasıl 25 nisan oldukiaaaaaaaaaaaaa eflatunnn benim doktorumun bana verdiği doğum günüde 23.nisanopuyorumnanaktan hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler:Saruboceq:
Günaydınnnnn,
Bişey soracağım size... Birkaç gündür sanki bebek daha az hareket ediyormuş gibi geliyor bana CADIARZU Eşim büyüdüğü için olabilir dedi... sizde de 25. haftadan sonra benzer bişey oldu mu? Umarım herşey yolundadır...
selmaaaa karışırdın bacım gamze bennnzemuszemus
Günaydınnnnn,
Bişey soracağım size... Birkaç gündür sanki bebek daha az hareket ediyormuş gibi geliyor bana CADIARZU Eşim büyüdüğü için olabilir dedi... sizde de 25. haftadan sonra benzer bişey oldu mu? Umarım herşey yolundadır...
ayıp amaben güsellik uykumu uyumaya gidiom gacılar öpdüm herkeşi bir birrrr.. boshayallersmilebayanssulusmilezemuszemus hehehhee:teytey:
hayırlı olsun canım hani baştakiyle belirli olmuyor mu sonralrdan bebeğin fiziksel özelliklerine göre büyük küçük olabilir ilk 20aydaki değerler doğum tarihini belirler diyorlar diye hatrlıyorumdün erken doğumdan falan bahsetmişsiniz...pzrtsi doktora gittiğimde doğum için ultrason 25 nisanı gösterdi...önceleri 5 mayıstı..sonra 29 nisan oldu..şimdi de 25..
kızlar bi acıktım ki...gidip kahvaltı hazırlayayım..hepinizi öpüyorum..
bende biraz şekerleme yapayım by
tamam ama gitmeden önce de bakim doğum nasıl 25 nisan oldu yaa kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?