2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün erken doğumdan falan bahsetmişsiniz...pzrtsi doktora gittiğimde doğum için ultrason 25 nisanı gösterdi...önceleri 5 mayıstı..sonra 29 nisan oldu..şimdi de 25..
doktorum 20sinden sonra yapmamız lazım dedi sezeryan olduğu için...bide arası yakın olduğu için fazla bekleyemeyiz..geçen doğumumda son güne kadar bekleyelim demişti..verdiği tarihten 3 gün önce sancılarım hafif başlamış olarak gittim hastaneye apar topar..ama bunda dikişler henüz taze olduğundan Allah korusun sanzı veya baskı sakıncalı olur...
benim doğum günüm 23 nisan..inşallah aynı güne denk gelir...doğum günüm aynı olur bebişimle..

ilknur rüyanda karda 1 saat yürü sırılsıklam eve geldiğinde de elektrikler kesilmiş olsunkaydirigubbakcemile3 iyi uykularrrrrrrrr

kızlar ben kontrole gidiyorum,bakalım oğluşumuz ne kadar olmuşşşş,çokkkkk heycanlıyım,herkesi öptümmmm
hayırlı haberlerle gelirsin inş canımopuyorumnanaktan

az yiyin az delikafadulden
alsanaalsanasmile

işin şakası bende de oluyo bazı akşamlar
aklinialirimsmile

rahmimiz futbol topu kadar olmuşkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hade beaakannehirakannehir

günaydın kızlar
sezen gözün aydın bende cuma gitcem şeker için
eceyas maden suyu içsen canım belki rahatlatır limonatada iyi gelir
devrim iyi haberlerle gel
ant başka modelleri araştır bence
tıffff gözün aydın çatı muayenesini açıklar mısın canım ben ilk defa duydum o doğuma yakın olmuyo mu
selmacım sen işten ayrılmadın mı canımm

inş sağlıklı bir doğum olur doğum gününde güzel bir hediye olur sanaopuyorumnanaktan
hayırlısı canım hakkında.

Günaydınnnnn,

Bişey soracağım size... Birkaç gündür sanki bebek daha az hareket ediyormuş gibi geliyor bana CADIARZU Eşim büyüdüğü için olabilir dedi... sizde de 25. haftadan sonra benzer bişey oldu mu? Umarım herşey yolundadır...

benimkide 10 mayıstı sonra 7 oldu sonra da 5 oldu 40. hafta 5 mayısta doluyo benim doktrorumda nisan sonu alırız sezeryan istersen dedi. bakalım hayırlısı

kızlar benim akşam yemeğinden sonra karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor çok rahatsız oluyorum sizde varmı böyle bişi .nerdeyse her akşam oluyor sonra evde tur atıyorum rahatlamak için.

bende de oluyor ve çook rahatsız oluyorum akşamları, şimdi böyleysem 2 ay sonra nasıl olurum düşünmek bile istemiyorum :)

hayırlı haberlerle gelirsin inş canımopuyorumnanaktan

alsanaalsanasmile

aklinialirimsmile

hade beaakannehirakannehir
evetkafamçokkarıştı
yok canım ayrılmadım 1 hafta izin yapmıştım sadece
aaaaaaaaaaaaa eflatunnn benim doktorumun bana verdiği doğum günüde 23.nisanopuyorumnanaktan hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler:Saruboceq:
a eflatun sen 27 haftalık görünüyosun bende yarın 27 haftalık oluyorum snein doğum nasıl 25 nisan olduki

endişelenme sen hareketsiz olduğunda çok hissedersin hareketlerini mesela hafta sonları benim bebeğim daha hareketli ama hafta içi sürekli hareket halinde olduğumdan hissetmiyorum pek

günaydın, benim de 3 gündür öyle, gündüz baya hareketli ama akşamları çok az hareket hissediyorum, ilk gün ben de endişelendim ama sadece akşamları olunca rahatladım. dediğin gibi büyüdüğü için olabilir belki...

ben güsellik uykumu uyumaya gidiom gacılar öpdüm herkeşi bir birrrr.. boshayallersmilebayanssulusmilezemuszemus hehehhee:teytey:
ayıp ama
hayırlı olsun canım hani baştakiyle belirli olmuyor mu sonralrdan bebeğin fiziksel özelliklerine göre büyük küçük olabilir ilk 20aydaki değerler doğum tarihini belirler diyorlar diye hatrlıyorum

:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…