2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok tatlım kesinlikle öyle değil ben gözümle görmesem belki inanmazdım ama çocukluk arkadaşım var sezeryanla doğum yaptı 4 yaşında oğlu var ve karnı dümdüz tamamen vücutla alakalı bi durum dümdüz karnı yaa sanki hiç doğurmamış gibi bide kilo da almamıştı hamileyken şuan 36 beden ve manken gibi

walla öyle malesef sarkıyor..ama normal doğumda sarkmaz heralde...

ooo 36 bedense sarkacak karınmı kalmış kız onda...

gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar...
gamzecım aldıklarını gule gule kullansın duru hanım cok guzeller...
kız ıpeknıl bebısın yatak odasını eklesene nazarlamayız merak etme..
selma gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne sıkı gıyın ha..

walla ben de bilmiyorum ultrason öyle hesapladı..ben de anlamadım..

valla benimki doğrudur diye düşünüyorum çünkü benim adet döngüm 28 değil 26 günde bir bide o ay geciktirici kullanmıştım )) erken yumurtlama olma ihtimali çok yüksek ama böyle 10 gün filanda farketmez yani neyse son haftalarda belli olur nasılsa

sıkı giyiyom valla kalın çizmelerimi giydim iki tane çorap atkı bere hatta eldiven ama banamısın demiyo ya( bu arada mesajımı gördünmü :kedi:

ayy ozaman sevindimmm ben şimdikkkkkaydirigubbakcemile3 gerçi normal doğum istiyorum kısmetseeeeeeee ama ne olur ne olmaz.kaydirigubbakcemile3

ya bende normal istiyorum aslındada hem korkuyorum hemde ondada dikiş oluyo diye o sancıları çekmeye dğermi diye düşünüyorum. bide sezeryanda günü saati belli ya oda beni çok cezbediyo kararsız kaldım yani. ama göbek konusunda bana güven vücutla ilgili :lepi:

selmacım seninle aynı hafta olmamıza rağmen banada doktor 25 nisan dedi.bende 9 mayıs olmasın sakın dedim,hayır 25 nisan dedi.sende sorsana doktoruna.ben şeker yüklemesine gitmiştim 25. haftaydı.bu hesaptan birşey anlamadım.25 .haftadayken kalır 15 hafta nasıl oluyorda 25 nisan hesaplıyorlar.birbaşka doktorda bana 25 nisan dedi.

Ben 23. haftada kontrole gittiğimde smear alınması gerekiyordu, onu yapmışken, pelvis uzunluğunu da ölçtü... Normal, sorun yok dedi... Ancak bir daha gerek olur mu bilemedim, 13 şubat' ta tekrar gideceğim, sorarım. Çatı muayenesi normal doğum öncesi yapılıyor sanırım. Onu hiç bilemedim, onu da bir sorayım. Ben normal doğum istiyorum, tek şey belim de hafif bir skolyoz(eğilme) var. epidural uygun mu diye, en son çekilmiş olam filmlerimle birlikte anestezi uzmanıyla görüşeceğiz. Umarım uygundur... O anı yaşmak istyiorum.opuyorumnanaktan

özlemcooo cnm siteden kaldırmışlar onu bende dün akşam baktım sanırım bitti artık. bilmiyorumkismile

Ya sanırım evet ben de 3 kere baktım, atladım mı diye... Sanırım yok. Ne yapayım sağlık olsun

endişelenme sen hareketsiz olduğunda çok hissedersin hareketlerini mesela hafta sonları benim bebeğim daha hareketli ama hafta içi sürekli hareket halinde olduğumdan hissetmiyorum pek

Sanırım öyle oluyor, güya bu 2 hafta tatildeyim. ancak o kadar çok hareket var ki ben de... Bebişim de salllana sallana uyuyor sanırım ohaoldumsmile

Galiba yerleri daraldı, ne bileyim, daha şiddetliydi sanki önceden :uhm:

selmaaa beninde 26 günde birkaydirigubbakcemile2 erken döllenme

kız öyle tesadüf olduki benimki o ay geciktirici kullanmıştım ameliyat olmuştumda bide adetle filan uğraşmiyim diye kullanmıştım sonrada tatile gittik zaten tam denk geldi tatilde oldu kızım :kedi:

canım aynı haftadaysak eğer 25 nisan 38. haftaya gelir zaten 37 haftadan sonra doğan bebekler erken doğum olmuyo demekki sizinki öyle hesaplamış yani 38 hafta olarak benim 40. haftaya göre söyledi ondan

aşkolsun canım ya, nazarlamak ne demek, eminim hepimiz birbirimizin aldıklarına seviniyoruz. ben bayılıyorum herkesin aldıklarına bakmaya, ama ben teknoloji özürlüyüm, profilime foto koyarken bile baya bi uğraşmıştım :)) anneannesi perdesini de halletsin, oda son halini bulsun ekleyeceğim uğraşıp fotoları. bakalım beğenecek misiniz oğluşumun cicilerini o zaman, ben senin oda takımını çok beğenmiştim ama kısmet olmadı daha sade bir takım aldık :)

bi odası gelicek 20sinde yerleşicek ozamanda kıyafetleri yıkanıp ütülenip yerleşicek ozaman fotosunu çekerim

MAAŞALLAH süpersin gerçekten
ben doğumdan sonra şehir değiştireceğim için odası ne yazıkki doğumdan 1 hafta sonra yerleşecek annemler halleder artık gerçi ben beğenmem ama mecvuriyetten katlanacağızzz artık bilmiyorumkismile

canım aynı haftadaysak eğer 25 nisan 38. haftaya gelir zaten 37 haftadan sonra doğan bebekler erken doğum olmuyo demekki sizinki öyle hesaplamış yani 38 hafta olarak benim 40. haftaya göre söyledi ondan

canım hayır 40 haftaya göre dedi doktor.biri bayandı diğeri erkekti.belki doktorların hesaplamaları farklı oluyor demekki.

bende sezeryan olan bi arkadaşı gördükten sonra kesinlikle normal doğum demiştim kız ameliyat sonrası ağlıyodu resmen ve bana bağırıyodu kesinlikle normal doğum selma kesinlikle normal doğum diye ama bi başka arkadaşı gördüm inan sezeryan akşamında ayaktaydı. doğru sezeryanda göbek daha geç iniyo ama geç dediğin 10 15 gün işte ya hiç belli olmuyoki o rahat sezeryan olan kız tam 3 gün sancı çekti normal doum olucam diye sezeryan istemiyo 3 gün boyunca gitti geldi hastaneye ama açılma olmadı sounda sezeryan yapytılar şimdi diyoki sezeryanın bu kadar kolay olduğunu bilsem hiç bu kadar ısrar etmezdim normal doğururcam diye:))

hediye gibi gelmiş hoşgelmişşş:asigim::asigim::asigim:
evet iyiki gelmiş canım kızım opuyorumnanaktan
canım hayır 40 haftaya göre dedi doktor.biri bayandı diğeri erkekti.belki doktorların hesaplamaları farklı oluyor demekki.

ay nasıl oluyo sen hiç hesapladınmı peki 40. hafta 25 nisana nasıl denk gelir ya. neyse zaten nisan da doğurucaz bi eksik bi fazla farketmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…