aaaaaayyyyyyyyy şöle bişe buldum ben kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa
biri doğumdan sonra karın sarmasından bahsetmiş.
evwet daha iyi olur korse ben doğumdan sonra [sezeryan oldum]dikişlerim alınır alınmaz,hemen korse giydim.diz kapagının üstünden,gögüs altına kadar korse giydim birde onun üstüne sadece göbek korsesi giydim.göbeğim 1,5 ayda eski halini aldı.ama ne yaparsan yap dümdüz olmuyor.olmayacakta.çünkü kesi yerinin orası sarkıyor maalesef
yaaaaa sarkıomuş sarkıomuşşşşşşşşşşşşşşşş alsanaalsanasmile
aaaaaayyyyyyyyy şöle bişe buldum ben kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa
biri doğumdan sonra karın sarmasından bahsetmiş.
evwet daha iyi olur korse ben doğumdan sonra [sezeryan oldum]dikişlerim alınır alınmaz,hemen korse giydim.diz kapagının üstünden,gögüs altına kadar korse giydim birde onun üstüne sadece göbek korsesi giydim.göbeğim 1,5 ayda eski halini aldı.ama ne yaparsan yap dümdüz olmuyor.olmayacakta.çünkü kesi yerinin orası sarkıyor maalesef
yaaaaa sarkıomuş sarkıomuşşşşşşşşşşşşşşşş alsanaalsanasmile
benim bu cmrtesi randevum var benimki 23. nisan görünüyo doğum sakın 20lere düşmesinnnbilmiyorumkismile
yok tatlım kesinlikle öyle değil ben gözümle görmesem belki inanmazdım ama çocukluk arkadaşım var sezeryanla doğum yaptı 4 yaşında oğlu var ve karnı dümdüz tamamen vücutla alakalı bi durum dümdüz karnı yaa sanki hiç doğurmamış gibi bide kilo da almamıştı hamileyken şuan 36 beden ve manken gibi
walla ben de bilmiyorum ultrason öyle hesapladı..ben de anlamadım..
gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar...
gamzecım aldıklarını gule gule kullansın duru hanım cok guzeller...
kız ıpeknıl bebısın yatak odasını eklesene nazarlamayız merak etme..
selma gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne sıkı gıyın ha..
aferın tatlım:lepi: gordum datlum mesajını offf offf:içelim:sıkı giyiyom valla kalın çizmelerimi giydim iki tane çorap atkı bere hatta eldiven ama banamısın demiyo ya( bu arada mesajımı gördünmü :kedi:
ayy ozaman sevindimmm ben şimdikkkkkaydirigubbakcemile3 gerçi normal doğum istiyorum kısmetseeeeeeee ama ne olur ne olmaz.kaydirigubbakcemile3
selmacım seninle aynı hafta olmamıza rağmen banada doktor 25 nisan dedi.bende 9 mayıs olmasın sakın dedim,hayır 25 nisan dedi.sende sorsana doktoruna.ben şeker yüklemesine gitmiştim 25. haftaydı.bu hesaptan birşey anlamadım.25 .haftadayken kalır 15 hafta nasıl oluyorda 25 nisan hesaplıyorlar.birbaşka doktorda bana 25 nisan dedi.valla benimki doğrudur diye düşünüyorum çünkü benim adet döngüm 28 değil 26 günde bir bide o ay geciktirici kullanmıştım )) erken yumurtlama olma ihtimali çok yüksek ama böyle 10 gün filanda farketmez yani neyse son haftalarda belli olur nasılsa
aferın tatlım:lepi: gordum datlum mesajını offf offf:içelim:
günaydın kızlar bembeyaz bir bursa sabahından herkeşe sevgilerrrrrrrrrrrr gönderiyoruz oooluşumlan ay radyo programı gibi oldu sunum yapıom sankim ehehueuheuhe..
tatlım çatı muayenesini ben 23. haftada olmuştum ama olması gereken de o bildiğim kadarıyla. doktorlar pelvis uzunluğunu ölçüp erken doğum tehlikesi var mı onu araştırıyorlar, birde normal doğum yapabilir misin o da anlaşılıyor rahim ağzından. bir kere ölçüldükten sonra doğuma kadar bir daha gerek yok
özlemcooo cnm siteden kaldırmışlar onu bende dün akşam baktım sanırım bitti artık. bilmiyorumkismile
endişelenme sen hareketsiz olduğunda çok hissedersin hareketlerini mesela hafta sonları benim bebeğim daha hareketli ama hafta içi sürekli hareket halinde olduğumdan hissetmiyorum pek
günaydın, benim de 3 gündür öyle, gündüz baya hareketli ama akşamları çok az hareket hissediyorum, ilk gün ben de endişelendim ama sadece akşamları olunca rahatladım. dediğin gibi büyüdüğü için olabilir belki...
selmaaa beninde 26 günde birkaydirigubbakcemile2 erken döllenme
selmacım seninle aynı hafta olmamıza rağmen banada doktor 25 nisan dedi.bende 9 mayıs olmasın sakın dedim,hayır 25 nisan dedi.sende sorsana doktoruna.ben şeker yüklemesine gitmiştim 25. haftaydı.bu hesaptan birşey anlamadım.25 .haftadayken kalır 15 hafta nasıl oluyorda 25 nisan hesaplıyorlar.birbaşka doktorda bana 25 nisan dedi.
gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar...
gamzecım aldıklarını gule gule kullansın duru hanım cok guzeller...
kız ıpeknıl bebısın yatak odasını eklesene nazarlamayız merak etme..
selma gecmıs olsun kuzum dıkkat et kendıne sıkı gıyın ha..
bi odası gelicek 20sinde yerleşicek ozamanda kıyafetleri yıkanıp ütülenip yerleşicek ozaman fotosunu çekerim
canım aynı haftadaysak eğer 25 nisan 38. haftaya gelir zaten 37 haftadan sonra doğan bebekler erken doğum olmuyo demekki sizinki öyle hesaplamış yani 38 hafta olarak benim 40. haftaya göre söyledi ondan
ya evet dmi sezeryande gün belli bayanssulusmile ama her iki ihtimaldede dikiş söz konusu sanırım. ama ben geçen doktor randevumda bekliyorum. bi kız geldi 5 gün önce doğum yapmış. normal doğum hemde ayaktaydı ne karın kalmış ne bişe gayet sağlıklıydı hiç doğum yapmamaış biri gibi. bana dediki sakın normal doğumdan şaşma. ben onu gördüm yaaaa sezeryanı düşünmem bile selmaaopuyorumnanaktan
evet iyiki gelmiş canım kızım opuyorumnanaktanhediye gibi gelmiş hoşgelmişşş:asigim::asigim::asigim:
canım hayır 40 haftaya göre dedi doktor.biri bayandı diğeri erkekti.belki doktorların hesaplamaları farklı oluyor demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?