2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende normal diyorum ama acaip tırsak oldum hayırlısı vala düşündükçe geriliyorum.
benim doktor normalden yana gibi.
son aylar sık sık yürümek iyi geliyomuş doğumu kolaylaştırıyomuş. havalar düzelse de yürümeye başlasak
:hulya:

beklıyoz ozaman eklemenı teknoşlojı ozurlu seni:1hug:

valla ben sezeryan olcagım halde korkuyorum.. normal yapsam daha cok kaorkardım ınan..ama kımısı fırt dıye cıkarıyo kımısı saatlerce acı cekıyo..allah yardımcımız olsun.. dun gece ruyamda oglumu gordum tıpkı bana benzıyodu sıyah saclı kara gozlu cok guzeldı ve ılk defa emzırdım oglumu cok guzeldı ya hala aklıma emzırmem gelınce burnum sızlıyosenağlama

ya zaten öyle olucak yarımızdan fazlası nisanda doğurur sadece mayıs sonu olanlar mayısa kalır belki
amannn ne yürüycen otur evinde zaten tembelsinsempatiksalakcinni
ay ona şaştım kaldım zaten hep dikkat ediyorum evlilik dışı çocukları ne kolay doğuruyolar ya işin sırrı bu galibadelikafadulden

bende yıkadığımı görmüştüm kaç ay oldu hala unutamadım ya sıcaklığını hissetmiştim resmen

merhaba kızlar o kadar çok konuşmuşusunuz ki canım çıktı geçmişi bitireyim diye akşamdan alıyım önca gamze gecelik çok güzel sende uzun boylusun bu kız gibi durur eminim. bu arada kayınvalide bize gecelik falan alıyormu doğum için alışverise gidince benmi alayım o mu alır bilemedim amaaan canı isterse annemde alcak zaten en güzelinden.bebeklerini gören hanımlar maşallah sizede bebeklerede artık yavaş yavaş 1 kilonun üstüne çıkacaklar, bende herkes gibi normal istiyorum inş kısmet olur.eşimle akşam konuştuk doğum isini kendi hastanemde yapmamı pek istemiyor 2-2,5 milyar arasında bişey oderiz gibime geliyor oda çok diyor yani başka biryerde en fazla 1 milyara doğurmak varken niye o parayı kendine birşey alarak değerlendirmeyesin diyor. etraftan duymuş arkadaş eşleri faln 500 liraya doğum yapmışlar bizimki şu kadar deyince bayağı çok demiş arkadaşları ki anneleride aynısını söylicek bu senin kendi fikrinmi dedim yoksa millete çok geliyor diye mi sana cok geliyor. canımı sıktı anlıcanız. burdaki bütün personel arkadaşlarım burda yaptı bende bu saatten sonra başka dr ve hastaneye güvenip gidemem dedim şimdiye kadar başka dr a verdiğin mua. ve detaylı usg parası en az 1milyar tutardı bense hiç ödemedim burda neyse siz doğum fiyatlarını arastırdınız mı ne kadar fiyat ortalama.

kızlar bişey daha benim sabahtan beri sağ göğsüm felaket acıyor yanıyor ve sızlıyor şimdi çatlak kremiyle ovdum ama burdaki hemşirelerin dediğine göre süt bezlerin çalıyor sütleniyor göğüslerin dedi erken değilmi.?

selmaaaaa yürücemm tokiye kadar gelicem görürsünkaydirigubbakcemile3

lisede sınıf arkadaşım vardı sevgilisiyle beraber olmuş hamile kalmıştı evleniceklerdi sözde diye çocuğu ilk etapta aldırmadılar bugün istemeye gelicekler yarınn derken bebek 4,5 aylık olmuştu ve o zaman kız sevgilisinin evli olduğunu öğrenmişti :S 4,5 aylık bebeğine kürtaj yaptırmıştı ve hala okula gidip geliyo turp gibiydi yani. evlilik dışı daha kolay oluyo kesinlikle kaydirigubbakcemile3

Evetttt Sevgililer Günü geliyorrrr. Ne yapsam acaba??? Ayyy bir de bu heyecan, bu aralar heyecan heyecan zemuszemus... Kızlar bu arada uzun süre, 5 yıl kadar, arabaya ara vermiştim. dün hocayla tekrar trafiğe dönüş yaptım... Biraz yabanilik çektim tabi. Özellikle çevre yolunda şerit değiştirirken ! Ancak azimliyim, oğlum gelmeden yollarda dütttttt

sinoşalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü
bende biraz şekerleme yapayım by
ayıp ediyor bu anneler ha nispet yapar gibi

canım bence muayne ücreti ödemediysen haklısın her gittiğimizde 50 100 bayılıyoruz, doğumda şimdilik 1200 gözükyo ama nisanda zamlanır gibi geliyor bana o da doğum sezonu zaten diye faln, sen doktoruna güveniyorsan o günkü ruh halin önemli lohusa depresyonuna girersen ne yapsak ne ödesek boş
boşu boşuna para vermek kimse istemez ama rahatını da bozmamalısın
başk daha ucuz bir yerde de kendini rahat hissedeceksen tabiki git,ben de fiyat konusunda eşin gibi karmaşaya düştüm, gerek var mı diye ama başka doktora gttiğimde rahat edemedim, ama bugünlerde tekrar aklıma geliyor eğer kendi doktorum sezeryana alalım derse tekrar gideceğim mürvet hanıma normal doğum için,orayı çok beğenmesem de ama kafamı takmıyorum artık diyorum ki öyle bişey olursa az da para veririm

4,5 aylık çocuk kocaman bişey ya kürtaj nasıl yaptılar yapmazlar normalde.
ay çok korkunçmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…