aşkolsun canım ya, nazarlamak ne demek, eminim hepimiz birbirimizin aldıklarına seviniyoruz. ben bayılıyorum herkesin aldıklarına bakmaya, ama ben teknoloji özürlüyüm, profilime foto koyarken bile baya bi uğraşmıştım :)) anneannesi perdesini de halletsin, oda son halini bulsun ekleyeceğim uğraşıp fotoları. bakalım beğenecek misiniz oğluşumun cicilerini o zaman, ben senin oda takımını çok beğenmiştim ama kısmet olmadı daha sade bir takım aldık :)
kızlar korkulcak bişe yok bence kendinizi böyle telkin edin eğer aksi bir durum yoksa normal isteyin. ya şu tuvalette kendi kendine doğuran üniv öğrencisini düşünün. ki hepimiz hastane şartlarında doğurucaz kısmetse.
ya zaten öyle olucak yarımızdan fazlası nisanda doğurur sadece mayıs sonu olanlar mayısa kalır belkiozaman doğum kişiden kişiye değişiyor sempatiksalakcinni. sanırım doktorların verdikleri tarihler doğru baksanıza daha şubatın kaçı olduki 29 tane şubat annesi doğurmuşakannehir. nisan anneleride martta dökülmeye başlar, benim tahminimce nisan geldiği zaman hepimiz sırayla doğurucaz erken doğum olarak değil gayet normal zamanlarda:Saruboceq::lepi:
amannn ne yürüycen otur evinde zaten tembelsinsempatiksalakcinnibende normal diyorum ama acaip tırsak oldum hayırlısı vala düşündükçe geriliyorum.
benim doktor normalden yana gibi.
son aylar sık sık yürümek iyi geliyomuş doğumu kolaylaştırıyomuş. havalar düzelse de yürümeye başlasak:hulya:
ay ona şaştım kaldım zaten hep dikkat ediyorum evlilik dışı çocukları ne kolay doğuruyolar ya işin sırrı bu galibadelikafaduldenkızlar korkulcak bişe yok bence kendinizi böyle telkin edin eğer aksi bir durum yoksa normal isteyin. ya şu tuvalette kendi kendine doğuran üniv öğrencisini düşünün. ki hepimiz hastane şartlarında doğurucaz kısmetse.
valla ben sezeryan olcagım halde korkuyorum.. normal yapsam daha cok kaorkardım ınan..ama kımısı fırt dıye cıkarıyo kımısı saatlerce acı cekıyo..allah yardımcımız olsun.. dun gece ruyamda oglumu gordum tıpkı bana benzıyodu sıyah saclı kara gozlu cok guzeldı ve ılk defa emzırdım oglumu cok guzeldı ya hala aklıma emzırmem gelınce burnum sızlıyosenağlama
bebek beşiği için edirnekapı mobilyacılar çarşısna giden var mı?
selmaaaaaaaaaaaa çok güldüm kızzz evlilik dışılar daha kolay doğuyo heeeekaydirigubbakcemile3
ve ikinci hit sorum:
müstakbel babalara sevgililer günü hediyeniz ne olacak?
selmaaaaa yürücemm tokiye kadar gelicem görürsünkaydirigubbakcemile3
ve ikinci hit sorum:
müstakbel babalara sevgililer günü hediyeniz ne olacak?
lülülülülülüsinoşalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
ayıp ediyor bu anneler ha nispet yapar gibibende biraz şekerleme yapayım by
canım bence muayne ücreti ödemediysen haklısın her gittiğimizde 50 100 bayılıyoruz, doğumda şimdilik 1200 gözükyo ama nisanda zamlanır gibi geliyor bana o da doğum sezonu zaten diye faln, sen doktoruna güveniyorsan o günkü ruh halin önemli lohusa depresyonuna girersen ne yapsak ne ödesek boşmerhaba kızlar o kadar çok konuşmuşusunuz ki canım çıktı geçmişi bitireyim diye akşamdan alıyım önca gamze gecelik çok güzel sende uzun boylusun bu kız gibi durur eminim. bu arada kayınvalide bize gecelik falan alıyormu doğum için alışverise gidince benmi alayım o mu alır bilemedim amaaan canı isterse annemde alcak zaten en güzelinden.bebeklerini gören hanımlar maşallah sizede bebeklerede artık yavaş yavaş 1 kilonun üstüne çıkacaklar, bende herkes gibi normal istiyorum inş kısmet olur.eşimle akşam konuştuk doğum isini kendi hastanemde yapmamı pek istemiyor 2-2,5 milyar arasında bişey oderiz gibime geliyor oda çok diyor yani başka biryerde en fazla 1 milyara doğurmak varken niye o parayı kendine birşey alarak değerlendirmeyesin diyor. etraftan duymuş arkadaş eşleri faln 500 liraya doğum yapmışlar bizimki şu kadar deyince bayağı çok demiş arkadaşları ki anneleride aynısını söylicek bu senin kendi fikrinmi dedim yoksa millete çok geliyor diye mi sana cok geliyor. canımı sıktı anlıcanız. burdaki bütün personel arkadaşlarım burda yaptı bende bu saatten sonra başka dr ve hastaneye güvenip gidemem dedim şimdiye kadar başka dr a verdiğin mua. ve detaylı usg parası en az 1milyar tutardı bense hiç ödemedim burda neyse siz doğum fiyatlarını arastırdınız mı ne kadar fiyat ortalama.
kızlar bişey daha benim sabahtan beri sağ göğsüm felaket acıyor yanıyor ve sızlıyor şimdi çatlak kremiyle ovdum ama burdaki hemşirelerin dediğine göre süt bezlerin çalıyor sütleniyor göğüslerin dedi erken değilmi.?
CADIARZU
hiç düşünmemiştim vala aklım fikrim bebişin eşyalarında. almam belki:dilcikar:
lisede sınıf arkadaşım vardı sevgilisiyle beraber olmuş hamile kalmıştı evleniceklerdi sözde diye çocuğu ilk etapta aldırmadılar bugün istemeye gelicekler yarınn derken bebek 4,5 aylık olmuştu ve o zaman kız sevgilisinin evli olduğunu öğrenmişti :S 4,5 aylık bebeğine kürtaj yaptırmıştı ve hala okula gidip geliyo turp gibiydi yani. evlilik dışı daha kolay oluyo kesinlikle kaydirigubbakcemile3
CADIARZU
hiç düşünmemiştim vala aklım fikrim bebişin eşyalarında. almam belki:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?