2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
al benden de o kadar :) eskiden deli gibi kendime sürekli alışveriş yapardım şimdi hep bebeğe alıyorum.

bende öyleyim geçende eşim hamile pantolonu alalım dedide baktım fiyatlarına 100 tl civarındaydı hemen hesap yaptım 10 takım pijama alırım kızıma filan diye delikafadulden

yok kızlar bende bu saatten sonra kıyafet almam kendime 2 pantolon bir elbise 2 tane büyük beden esofman altı ve en son civildend çok güzel hamile tuniği aldım yeter bunlar bana doğurana kadar bundan sonraki aşamada lohusalık için pijama ve geçelik iç çamaşırı ve terlik alıcam oldu bitti. geçici bir dönem için fazla masraf yapmaya gerek yok bence.

mürvet sizin dötünüzü yesin onamı kalmış sempatiksalakcinnidelikafadulden

kızım napcan kadına gidince öyle dedi bana çok kilo alırsan normal doğuramazsın diye e ayseninde bende aşağı kalır yanı yok koca topikte bizden başka varmı diyetisyene yollanan.olumunekankayizsmilesempatiksalakcinni

bende almıcam eski pantolonlarım oluyo çünkü zaten şurda 3 ay kaldı 3 ay içinde almaya hiiiç gerek yok

delikafadulden napıyosun peki diyet listene uyuyosun dimi dün acıktım diye ağlıyodun delikafadulden

olayı çözdüm sabahları yumurta yemiyordum e haliyle deli gibi acıkıyordum ama bu gün yedim karnım tok şimdi 10,30 da 5 bademi ve ihlamuru içtim şimdi 12,30 da öğlen yemeği maşallah bu gün iyi gidiyor zaten amaç şu aşamada kilo vermek değil kilo alımını dengelemek 19 şubatta gidicem k d . dr una o zamana kadar 1 kiloyla kapatmalıyım.

herkese meraba...
hoşgeldinn

inşallah canım

aslında sabahları ben baya yiyorum ama akşam az yiyorum ondan almıyo olabilirim. her sabah börek yada poğaça yiyorum

hayırlısı olsun benimki biraz geriden geliyordu bakalım doktor bana ne diyecek durduğu yerde durmuyor sonra zayıflıyor mu neakannehir

Galiba yerleri daraldı, ne bileyim, daha şiddetliydi sanki önceden :uhm:
benimkide habire artıyor biraz daha küçük diye mikisempatiksalakcinni
bende çok normal istiyorum ama kısmet o anda ne olacağı belli olmuyor ki acı alıyorlar yok kordon dolandı yok suyu yeterli değil diye hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin acılar kucağımıza alır almaz geçer eminimmmmmmmmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…