4,5 aylık çocuk kocaman bişey ya kürtaj nasıl yaptılar yapmazlar normalde.
ay çok korkunçmafoldumben
al benden de o kadar :) eskiden deli gibi kendime sürekli alışveriş yapardım şimdi hep bebeğe alıyorum.
dediklerin doğru ayse yalnız mürvet hanım senide benide kilolu bulduk bu kilolarla o bizi normal doğurtmazsempatiksalakcinni
mürvet sizin dötünüzü yesin onamı kalmış sempatiksalakcinnidelikafadulden
yok kızlar bende bu saatten sonra kıyafet almam kendime 2 pantolon bir elbise 2 tane büyük beden esofman altı ve en son civildend çok güzel hamile tuniği aldım yeter bunlar bana doğurana kadar bundan sonraki aşamada lohusalık için pijama ve geçelik iç çamaşırı ve terlik alıcam oldu bitti. geçici bir dönem için fazla masraf yapmaya gerek yok bence.
kızım napcan kadına gidince öyle dedi bana çok kilo alırsan normal doğuramazsın diye e ayseninde bende aşağı kalır yanı yok koca topikte bizden başka varmı diyetisyene yollanan.olumunekankayizsmilesempatiksalakcinni
hoşgeldinnherkese meraba...
olayı çözdüm sabahları yumurta yemiyordum e haliyle deli gibi acıkıyordum ama bu gün yedim karnım tok şimdi 10,30 da 5 bademi ve ihlamuru içtim şimdi 12,30 da öğlen yemeği maşallah bu gün iyi gidiyor zaten amaç şu aşamada kilo vermek değil kilo alımını dengelemek 19 şubatta gidicem k d . dr una o zamana kadar 1 kiloyla kapatmalıyım.
olayı çözdüm sabahları yumurta yemiyordum e haliyle deli gibi acıkıyordum ama bu gün yedim karnım tok şimdi 10,30 da 5 bademi ve ihlamuru içtim şimdi 12,30 da öğlen yemeği maşallah bu gün iyi gidiyor zaten amaç şu aşamada kilo vermek değil kilo alımını dengelemek 19 şubatta gidicem k d . dr una o zamana kadar 1 kiloyla kapatmalıyım.
hoşgeldinn
hoşbulduk tatlım...
bende bebeği büyğücokacimcoookmenin yollarını arıyorum hiç kilo alamıyorum ya nasıl başarıyosunuz kilo almayı bilmemki....
hayırlısı olsun benimki biraz geriden geliyordu bakalım doktor bana ne diyecek durduğu yerde durmuyor sonra zayıflıyor mu neakannehirselmacım seninle aynı hafta olmamıza rağmen banada doktor 25 nisan dedi.bende 9 mayıs olmasın sakın dedim,hayır 25 nisan dedi.sende sorsana doktoruna.ben şeker yüklemesine gitmiştim 25. haftaydı.bu hesaptan birşey anlamadım.25 .haftadayken kalır 15 hafta nasıl oluyorda 25 nisan hesaplıyorlar.birbaşka doktorda bana 25 nisan dedi.
benimkide habire artıyor biraz daha küçük diye mikisempatiksalakcinniGaliba yerleri daraldı, ne bileyim, daha şiddetliydi sanki önceden :uhm:
bende çok normal istiyorum ama kısmet o anda ne olacağı belli olmuyor ki acı alıyorlar yok kordon dolandı yok suyu yeterli değil diye hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin acılar kucağımıza alır almaz geçer eminimmmmmmmmmm:lepi:ya evet dmi sezeryande gün belli bayanssulusmile ama her iki ihtimaldede dikiş söz konusu sanırım. ama ben geçen doktor randevumda bekliyorum. bi kız geldi 5 gün önce doğum yapmış. normal doğum hemde ayaktaydı ne karın kalmış ne bişe gayet sağlıklıydı hiç doğum yapmamaış biri gibi. bana dediki sakın normal doğumdan şaşma. ben onu gördüm yaaaa sezeryanı düşünmem bile selmaaopuyorumnanaktan
aslında sabahları ben baya yiyorum ama akşam az yiyorum ondan almıyo olabilirim. her sabah börek yada poğaça yiyorum
kimse bişey demedi sizin göğüslerde şikayet yok heralde benimki çok sızlıyor yahu.mafoldumben
bende anlamadım valla alınıyo işte delikafaduldenhoşgeldinn
hoşbulduk tatlım...
bende bebeği büyğücokacimcoookmenin yollarını arıyorum hiç kilo alamıyorum ya nasıl başarıyosunuz kilo almayı bilmemki....
oh yarasın başka.kızım mönüyü değiştir hergün farklı şeyler ye çeşit olsun biraz nerden alcan vitamin sonra.klava:
napim kız işyerinde bukadar oluyo ama hergün aynısını yemiyorum bigün peynirli bigün patatesli flandelikafadulden ben beslenmeme çok dikkat ediyorum canım kalsiyumu da vitaminlerimide hiç eksik etmem hergün 2 bardak süt 1 kase yoğurt ve meyve mutlaka yerim onun dışında akşam mevsim salatası tavuk eti balık vs bebeğimi sağlıklı besliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?