2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşıkın canım ben krem kullanmaya başladım göğüs uçlarım çok acıyodu emzirirkende yara olmasın diye ilk başta kullanılan kreme başladım lasonih hatta bebğe zarar vermiyo dendi o haliyle bile emebiliyormuş doktor 7. ayda başlarız demişti ama ben 20 gündür başladım çok acıyodu..şimdi rahatladım..

dediklerin doğru ayse yalnız mürvet hanım senide benide kilolu bulduk bu kilolarla o bizi normal doğurtmazsempatiksalakcinni
ya bana kilolusun demedi mürvet hanım, kendi doktorum dedi, mürvet hanım vitamine gerek yok dedi, ben bi türlü duramıyorum ki şimdi yeni ürün çalışmam var onun tadi bunun tadı derken dünyayı yiyorum yemek dışında
benimki meslek hastalığı oldu :icecream:

kimse bişey demedi sizin göğüslerde şikayet yok heralde benimki çok sızlıyor yahu.mafoldumben
benimkilerde de ateşlenme var ama sızı yok şimdilik

senin işin iyi canım ya beni bazen şeker krizi tutuyo ilk aylarda hiç tatlı istemiyodum ama şimdi çok canım çekiyo eve reçel bile almıyorum dayanamam çok yerin diye:)) pekmez yiyorum onun yerine

bende öyleyim geçende eşim hamile pantolonu alalım dedide baktım fiyatlarına 100 tl civarındaydı hemen hesap yaptım 10 takım pijama alırım kızıma filan diye delikafadulden

Valla ben çok alışverişi sevmiyorum aslında, ancak bu dönemde kendime de bir sürü cici aldım... Çünkü bu çokkkk özel bir dönem, Kaç kere hamilelik yaşayacağız ki...

Kızlar herkes bebişlerine isim buldu mu? Biz bir türlü bulamıyoruz... Akıldan geçiyor tabi bir sürü isim ama şu olsun diyemedik hala oğlumuza bilmiyorumkismile

Selam kızlar.Şeker tahlilinden geliyoruz.4te alıcam sonuçları.Dün akşam ultrasonda ağzını açıp kapatıyodu kelebeğim

Kızlar herkes bebişlerine isim buldu mu? Biz bir türlü bulamıyoruz... Akıldan geçiyor tabi bir sürü isim ama şu olsun diyemedik hala oğlumuza bilmiyorumkismile

Bizim de hala kesin değil.En son Ela Doğa olabilir diye konuştuk.Hala arayıştayım.Hiçbi isii beğenmiyorum.Nolucak bilmem bilmiyorumkismile

biz de kararsızız hala, tam içime sinen bir isim bulamadım, sanırım bu gidişle nüfus müdürlüğüne gidince karar vereceğim :)

aynı sorun bizdede var malesef bizde daha ismine tam olarak karar veremedim

yolladım canım, en azından içinden eleme yaparsın ön fikir olur senin için

hoşgeldin özlem zemuszemus
ben de önceden beğendiğimi kendi kızım için düşününce begenmez oldum, ne olcak bu halim bilmem akannehir

senin işin iyi canım ya beni bazen şeker krizi tutuyo ilk aylarda hiç tatlı istemiyodum ama şimdi çok canım çekiyo eve reçel bile almıyorum dayanamam çok yerin diye:)) pekmez yiyorum onun yerine
yiyesin yoksa bile yemeye başlayınca insanın canı hep şeker istiyo, o yüzden pek iyi değil

biz göya kararımızı vermiştik en başından beri, geçen hafta müstakbel baba toprak koymasak mı oğlumuzun ismini dedi, dalgalandık

Merhaba güzel mayıs anneleri ve bebekleri....
hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…