ya bana kilolusun demedi mürvet hanım, kendi doktorum dedi, mürvet hanım vitamine gerek yok dedi, ben bi türlü duramıyorum ki şimdi yeni ürün çalışmam var onun tadi bunun tadı derken dünyayı yiyorum yemek dışındadediklerin doğru ayse yalnız mürvet hanım senide benide kilolu bulduk bu kilolarla o bizi normal doğurtmazsempatiksalakcinni
benimkilerde de ateşlenme var ama sızı yok şimdilikkimse bişey demedi sizin göğüslerde şikayet yok heralde benimki çok sızlıyor yahu.mafoldumben
ya bana kilolusun demedi mürvet hanım, kendi doktorum dedi, mürvet hanım vitamine gerek yok dedi, ben bi türlü duramıyorum ki şimdi yeni ürün çalışmam var onun tadi bunun tadı derken dünyayı yiyorum yemek dışında
benimki meslek hastalığı oldu :icecream:
benimkilerde de ateşlenme var ama sızı yok şimdilik
bende öyleyim geçende eşim hamile pantolonu alalım dedide baktım fiyatlarına 100 tl civarındaydı hemen hesap yaptım 10 takım pijama alırım kızıma filan diye delikafadulden
Kızlar herkes bebişlerine isim buldu mu? Biz bir türlü bulamıyoruz... Akıldan geçiyor tabi bir sürü isim ama şu olsun diyemedik hala oğlumuza bilmiyorumkismile
Selam kızlar.Şeker tahlilinden geliyoruz.4te alıcam sonuçları.Dün akşam ultrasonda ağzını açıp kapatıyodu kelebeğim
Kızlar herkes bebişlerine isim buldu mu? Biz bir türlü bulamıyoruz... Akıldan geçiyor tabi bir sürü isim ama şu olsun diyemedik hala oğlumuza bilmiyorumkismile
Selam kızlar.Şeker tahlilinden geliyoruz.4te alıcam sonuçları.Dün akşam ultrasonda ağzını açıp kapatıyodu kelebeğim
maşallah bebeğine, inşallah şeker sonuçların da iyi çıkar...
Hadi bakalım, güzel çıkar inşallah sonuçların
yolladım canım, en azından içinden eleme yaparsın ön fikir olur senin içinhııııııııımmmmmmm
respi ben sana mail attım şimdiden çok sağolasın
benim için süper olacak olumunekankayizsmile odası, arabası, daha hiç araştıramadım sayende 1 adım öne geçeceğim sağolasınkaydirigubbakcemile5
yiyesin yoksa bile yemeye başlayınca insanın canı hep şeker istiyo, o yüzden pek iyi değilsenin işin iyi canım ya beni bazen şeker krizi tutuyo ilk aylarda hiç tatlı istemiyodum ama şimdi çok canım çekiyo eve reçel bile almıyorum dayanamam çok yerin diye:)) pekmez yiyorum onun yerine
biz göya kararımızı vermiştik en başından beri, geçen hafta müstakbel baba toprak koymasak mı oğlumuzun ismini dedi, dalgalandıkKızlar herkes bebişlerine isim buldu mu? Biz bir türlü bulamıyoruz... Akıldan geçiyor tabi bir sürü isim ama şu olsun diyemedik hala oğlumuza bilmiyorumkismile
hoş geldinMerhaba güzel mayıs anneleri ve bebekleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?