2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlaaaaarrrrr

ve ikinci hit sorum:
müstakbel babalara sevgililer günü hediyeniz ne olacak?

hediyeler karnımızda ya daha ne hediyesiymiş? hem artuk sevgili değülük karı kocayukkk laelaelaelaelae

kimse bişey demedi sizin göğüslerde şikayet yok heralde benimki çok sızlıyor yahu.mafoldumben

geçen gün sol göğsümde sıcak bir akıntı hissettim hemen elimi daldırdım. şeffaf bir su aktı. ama benim göğüslerim hala küçüüük büyüsün artıkkk

[

hoşgeldin özlem zemuszemus
ben de önceden beğendiğimi kendi kızım için düşününce begenmez oldum, ne olcak bu halim bilmem akannehir[/QUOTE]

Hoşbuldum canım,

Aynı şey bende de oluyor.... Daha önce beğendiklerim, şimdi çok iyi gelmiyor... bir de okulda çalışınca her ismi düşününce bir de karakteristik özellliklerini düşünüyorsun Meslek seçiciliği mi, hastalığı mı desem, valla bazı isimlerde belli özellikler taşıyor, onu da farkediyorsun, oyyy oyyy, isimsiz kalacak oğlum ohaoldumsmile

ben geldimmmmm 1 saattir yokum dahaa 1 sayfa geçmiş çok tembelsiniz ayol:)) yeni gelenler hoşgeldiniz görkemcim iyi çıkar sonuçların inşallah

Toprak benim de favorilerim arasındaydı... Ama vazgeçtim, sebeblerim var :)

Arkadaslar hepınıze selam ya gecmısı okudum dogumlar nısandaolur dıyosunuz benımde tarıhım 15 mayıs benımkı de kayar mı acaba nısana?

slm arkadaşlar...kabus gibi bir gece geçirdim..akşam 11 buçukta karnım bi sertleşti sabah sa. 6 tıya kadar devam etti zaten sonra ağlamaktan sızmışım çok korktum çünkü...bebeğim hareket ettikçe canım yandı resmen...subat annelerine sordum oluyormuş ama dk.ları takip et 10 dk.da birse dr.git dedi bir arkadaş..ama benimki ole dk.yla değil saat oldu resmen p.tesi dr.a gidicem kararsız kaldım sizlerde de oluyomu bu durum bugün mü gitsem dr...

huu 10 kayıtlı kullanıcı nerdesiniz

selmacım sen kaç haftalıksın şuan kaç kilo aldın ben 25 haftalığım 6 kilo aldım o da karnımda bende üzülüyorum az kilo aldım diye aslında herşey yiyorum ama bünyemizden heralde normalde de zayıfım yani sen kaçla hamile kaldın bu arada tanışmadık ismim gül

aslında bence eğitim sektöründe olma daha büyük avantaj. isimler insanların karkterlerını etkiler derler ya senın bu konuda analiz yapma şansın var a.s

oğlum olsaydı asagıdakılerden birini koyacaktım sizlere fikir olsun hem:
Uras.........................Türkçe...................Talih, şans
Bartu..........................Türkçe.................Varlık, servet.2. Varılacak yer, mesafe.
Arhan ......................T........................Üstün nitelikli, dürüst hükümdar
Soykan ...................T.........................Asil, soylu kimse
Artun .....................T.........................Gururlu, kendine güveni olan kimse
Akerman ..................T........................Dürüst, soylu, temiz kişi

kız ismi bulmak daha zor
son dönemde o kadar anlamsız ve yabancı kelime türetmişler ki inanılmaz bilgi kirliliği var bu konuda

çok geçmiş olsun, inşallah bir daha böyle bir ağrı yaşamazsın...
benim 2 hafta kadar önce 1-2 saat süren bir karın ve kasık ağrım olmuştu ama seninki kadar uzun sürmemişti, ben de ağlamıştım ağrıdan o gün. inşallah bir problem yoktur....

geçmiş olsun canım ben hiç yaşamdım böyle bişey duymadımda doktora git ihmal etme
selam canım şuan 26+6 ım 26+2 de gitmiştim hastaneye toplamda 5 kilo aldım benimde sadece karnım var ama aldığımız kilo hiçde az değil üzülme yani

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun öncelikle bence ihmal etmeden doktoruna gitsen daha iyi bende henüz böyle şiddetli birşey olmadı.

TDK nun isimler sözlüğünü kullanıyorum ben
Aranan Söz kısmına istediğim anlamı yazıyorum mesela ''şans'' yada ''güzel'' gibi
sonra sondaki şıkkı anlama göre aransın dediğim zaman hepsi geliyo,siz de deneyin belki gözünüze bişiler çarpar

Türk Dil Kurumu

geçmiş olsun canım ben biraz evhamlıyım bana sorarsan hemen git derim kafan rahatlar hem
bu arada benim de dolgum kırıldı az önce sansa bak mafoldumben

Canım çok geçmiş olsun. gerçekten stresli bir gece olmuş, sen gerildikçe karnında gerilmiştir kimbilir Dr. 'a gitmesen bile ben en azından telefon ile kendisi ile konuş ve anlat derim. En doğru bilgiyi ondan alırsın çünkü. Ne bileyim ben öyle yapardım heralde, en azından rahatlaman için... Şimdi biz buradan sana ne desek boş... Hiç birimiz uzman değiliz ki..

Haklısın eğitim sektöründe olmak bir şans bir yandan, ancak aynı zamanda psikolojik danışman da olunca paranoyaya varan durumlar olabiliyor :))) Eşimde bazı isimlerle nasıl dalga geçildiğinden örnekler veriyor:))) Hiç duymadıklarımı da öğrendim bu sayede :))) İyice çorba oldu anlayacağın...

canım benim de aynısı geçen hafta oldu. geçen hafta acayip soğuktu işe giderken dolmuşu uzun süre bekledim. gün içinde de soğuk yedim. karnıım akşama doğurcak kadınlarınki gibi taş gibi sert ve kocaman oldu. çok korktum ama fazla belli etmedim. ayaklarıma sıcak su torbası koydum sıcak ballı ıhlamur içtim. gaz bile çıkaramıyordum. sabaha kadar sola yattım sabah 6 gibi anca yumuşamaya başladı. yani eğer ayaklarını üşüttüysen böyle olmuş olabilir.

ay elvan cevabını okurken tam 7 kere hapşırdımbilmiyorumkismile

hem de psikolojik danısmanmıssın valla süper, seni bilirkişi ilan ediyorum o zaman yerimseniben
doğuma yakın isim listemi baya bi eliyim önce, sonra sana ufak bi liste yollıyım bi bak benım için olur mu özlem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…