ve ikinci hit sorum:
müstakbel babalara sevgililer günü hediyeniz ne olacak?
kimse bişey demedi sizin göğüslerde şikayet yok heralde benimki çok sızlıyor yahu.mafoldumben
yiyesin yoksa bile yemeye başlayınca insanın canı hep şeker istiyo, o yüzden pek iyi değil
biz göya kararımızı vermiştik en başından beri, geçen hafta müstakbel baba toprak koymasak mı oğlumuzun ismini dedi, dalgalandık
hoş geldin
huu 10 kayıtlı kullanıcı nerdesiniz
[
Hoşbuldum canım,
Aynı şey bende de oluyor.... Daha önce beğendiklerim, şimdi çok iyi gelmiyor... bir de okulda çalışınca her ismi düşününce bir de karakteristik özellliklerini düşünüyorsunMeslek seçiciliği mi, hastalığı mı desem, valla bazı isimlerde belli özellikler taşıyor, onu da farkediyorsun, oyyy oyyy, isimsiz kalacak oğlum ohaoldumsmile
slm arkadaşlar...kabus gibi bir gece geçirdim..akşam 11 buçukta karnım bi sertleşti sabah sa. 6 tıya kadar devam etti zaten sonra ağlamaktan sızmışım çok korktum çünkü...bebeğim hareket ettikçe canım yandı resmen...subat annelerine sordum oluyormuş ama dk.ları takip et 10 dk.da birse dr.git dedi bir arkadaş..ama benimki ole dk.yla değil saat oldu resmen p.tesi dr.a gidicem kararsız kaldım sizlerde de oluyomu bu durum bugün mü gitsem dr...
geçmiş olsun canım ben hiç yaşamdım böyle bişey duymadımda doktora git ihmal etmeslm arkadaşlar...kabus gibi bir gece geçirdim..akşam 11 buçukta karnım bi sertleşti sabah sa. 6 tıya kadar devam etti zaten sonra ağlamaktan sızmışım çok korktum çünkü...bebeğim hareket ettikçe canım yandı resmen...subat annelerine sordum oluyormuş ama dk.ları takip et 10 dk.da birse dr.git dedi bir arkadaş..ama benimki ole dk.yla değil saat oldu resmen p.tesi dr.a gidicem kararsız kaldım sizlerde de oluyomu bu durum bugün mü gitsem dr...
selam canım şuan 26+6 ım 26+2 de gitmiştim hastaneye toplamda 5 kilo aldım benimde sadece karnım var ama aldığımız kilo hiçde az değil üzülme yaniselmacım sen kaç haftalıksın şuan kaç kilo aldın ben 25 haftalığım 6 kilo aldım o da karnımda bende üzülüyorum az kilo aldım diye aslında herşey yiyorum ama bünyemizden heralde normalde de zayıfım yani sen kaçla hamile kaldın bu arada tanışmadık ismim gül
slm arkadaşlar...kabus gibi bir gece geçirdim..akşam 11 buçukta karnım bi sertleşti sabah sa. 6 tıya kadar devam etti zaten sonra ağlamaktan sızmışım çok korktum çünkü...bebeğim hareket ettikçe canım yandı resmen...subat annelerine sordum oluyormuş ama dk.ları takip et 10 dk.da birse dr.git dedi bir arkadaş..ama benimki ole dk.yla değil saat oldu resmen p.tesi dr.a gidicem kararsız kaldım sizlerde de oluyomu bu durum bugün mü gitsem dr...
aslında bence eğitim sektöründe olma daha büyük avantaj. isimler insanların karkterlerını etkiler derler ya senın bu konuda analiz yapma şansın var a.s
oğlum olsaydı asagıdakılerden birini koyacaktım sizlere fikir olsun hem:
Uras.........................Türkçe...................Talih, şans
Bartu..........................Türkçe.................Varlık, servet.2. Varılacak yer, mesafe.
Arhan ......................T........................Üstün nitelikli, dürüst hükümdar
Soykan ...................T.........................Asil, soylu kimse
Artun .....................T.........................Gururlu, kendine güveni olan kimse
Akerman ..................T........................Dürüst, soylu, temiz kişi
kız ismi bulmak daha zor
son dönemde o kadar anlamsız ve yabancı kelime türetmişler ki inanılmaz bilgi kirliliği var bu konuda
canım benim de aynısı geçen hafta oldu. geçen hafta acayip soğuktu işe giderken dolmuşu uzun süre bekledim. gün içinde de soğuk yedim. karnıım akşama doğurcak kadınlarınki gibi taş gibi sert ve kocaman oldu. çok korktum ama fazla belli etmedim. ayaklarıma sıcak su torbası koydum sıcak ballı ıhlamur içtim. gaz bile çıkaramıyordum. sabaha kadar sola yattım sabah 6 gibi anca yumuşamaya başladı. yani eğer ayaklarını üşüttüysen böyle olmuş olabilir.
Haklısın eğitim sektöründe olmak bir şans bir yandan, ancak aynı zamanda psikolojik danışman da olunca paranoyaya varan durumlar olabiliyor :))) Eşimde bazı isimlerle nasıl dalga geçildiğinden örnekler veriyor:))) Hiç duymadıklarımı da öğrendim bu sayede :))) İyice çorba oldu anlayacağın...
herkese selam kızlar görkemcim inş.sonuçların iyi çıkar canımmopuyorumnanaktan
inşallah iyi çıkar canım benimde önümüzdeki hafta şeker yükleme testim,hayırlısı bakalım....
ay elvan cevabını okurken tam 7 kere hapşırdımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?