2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım anlattıkların braxton hicks kasılmalarına benziyor.gebelikte 20. haftadan sonra görülmesi muhtemel olan normal kasılmalardır. amacı sizi gerçek doğuma hazırlamaktır, yakında hepimizin başına gelebilir yani kızlar. kasılmanın önüne geçmek için:

Pozisyon değiştirin. Eğer uzun süredir ayakta ve dolaşıyorsanız uzanın ya da eğer kasılmalar siz oturur ya da uzanırken başlamışsa kısa bir yürüyüşe çıkın.
Ilık bir duş yapın
4-5 bardak su için. Eğerkasılmaları başlatan durum dehidratasyon (vücut sıvılarının azalması) ise su içmek çok işe yarayacaktır.

bu arada herkeşe selam efsane geri döndüüüüüüüü!!
:teytey::teytey:

hem de psikolojik danısmanmıssın valla süper, seni bilirkişi ilan ediyorum o zaman yerimseniben
doğuma yakın isim listemi baya bi eliyim önce, sonra sana ufak bi liste yollıyım bi bak benım için olur mu özlem?

Tamam tatlım bakarım tabi :)) Bu arada benim de kaplamamın altı 3 gündür feci, değdim mi hoplaıyor. Bugün dişçiye gidiyorum, pek bişey yapamayız heralde dedi, yine de görsün istedim

bravo sana bebiş doğunca çok daha fazla lazım ben cesaret edemiyorum hamilelikte normalde kasılıp kalıyordum :sinifsinif:
şimdi kullanabilsem süper olurdu servis öyle dolanıyorki 10 dakikalık yolum 40 dakikaya geliyor koca otobüs öyle sarsılıyorki 25. haftaamda hala bulantı çekiyorum bi cesaretttttt guclubacismile

[ay çok yaşa selmacım. dikkat et kendine. ayaklarımızı çok iyi korumalıyız kızlar. şimdi ev gacısı oldum. çoraplar patiklerrrr üstüste giyiyorum valla
saol canımm
maymun gözünü açtı diyelimalsanaalsanasmile
kızlar şubat bebeklerinin fotorğraflarını gördünüzmü ay çok tatlılarrrr

biliyorum az değil az kadın doğumcumda çok düzenli gidiyosun dedi ama ben şöyle ne bileyim etli butlu olmaı hayal etmiştim gerçi bebek çok şükür çok iyi o alıyomuş yediklerimi bebişlerimiz iyi olsunda sorun değil az sonra da doktor giidcem bakalım oğlışum nasıl çok özledim 1 ay önce görmüştüm çok heyecanlıyım inaşaşlh herşey yolunda gider gelince yazarım

Tamam tatlım bakarım tabi :)) Bu arada benim de kaplamamın altı 3 gündür feci, değdim mi hoplaıyor. Bugün dişçiye gidiyorum, pek bişey yapamayız heralde dedi, yine de görsün istedim

şimdiden tesekkur ederim canım a.s.

evet diş için 6.ayımız dolmadan gitmemiz lazım. geçmiş olsun şimdiden a.s.
ben de yarına aldım randevuyu, inşallah dolgu maddesının bebege zararı olmaz

kızlar hepimiz kolayı atlattık, ağırlaşmaya basladıktan sonra sorunlar da arttı, sanırım son 3 ayımız biraz daha zorlanıcaz gibi.birbirimize destek olup hepsini atlatıcaz hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5

hepimiz de kolay sağlıklı doğumlar yaparız inşallah
görüşmek üzere opuyorumnanaktan

napıcan kız kilo alıp bebek alsın yeter sonrada kilo vereyim diye upraşacaksın inşallah iyi haberlerle gelirsin

ant banada oluyo ama kısa süreli ama normalmiş dedi sorduğum herkes cuma doktora gitccem doktorada söylicem ara sor istersen doktora için rahat eder canım

ant banada oluyo ama kısa süreli ama normalmiş dedi sorduğum herkes cuma doktora gitccem doktorada söylicem ara sor istersen doktora için rahat eder canım

benimde karın ağrılarım oluyodu öyle şişme gerilme tarzında değildi ama doktor üşütüyosundur dedi

Kızlar ben çıkıyorum... Şimdi dişçiye, oradan da eğitime gideceğim... yarın görüşmek üzere... Öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun canm sen doktorunu bir ara benceher ihtimale karşı
ben de sana yeni doğmuş bir kız ismi söylym bana garip geldi ama belki sen beğenirsin :
venüs

tifff in dediklerine aynen katılıyorum benimde bazen oluyordu en sonki kontrolde sordum yalancı sancıların kasılmaların onlar seni doğuma hazırlıcak dedi. göbek deliğimin alt kısmı taş gibi oluyordu benimde kızlar göğsüm biraz rahatladı çok şükür.

benimde karın ağrılarım oluyodu öyle şişme gerilme tarzında değildi ama doktor üşütüyosundur dedi
canım benimki şöyle oluyo mesela sağ tarafım aniden sertliyodu elimi koyduğumda semsert oluyodu canım ama bebiş büyüdüğü içinmiş cuma sorcam doktoruma

Ben de aynı arkadas gıbı düşünüyorum benımde oyle üşütünce veya yorulunca ayakta falan fazla kalınca oldu bıkac kez.Aglayacak kadar olmadı ama karnım sıstı sertlestı nefes alamadım.gecesınde de sancım oldu gaz sancısıymıs daha sonra gectı yanı kendıne dıkkat et ant canım doktora gıdersen bızı de bılgılendır.Gecmıs olsun

benim de bazen öyle sertleşmeler oluyo...bebek bi yere toplanıyo gibi oluyo sanki...bugün de pek bir hareketsiz kızım....

gözdeeeeee
ben mailini açamadımmmmmmmmm :gitme:
ess uzantılı olmasından zannımca başka bir şekilde atabilme ihtimalin var mı??????????
çok merak ediyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…