slm arkadaşlar...kabus gibi bir gece geçirdim..akşam 11 buçukta karnım bi sertleşti sabah sa. 6 tıya kadar devam etti zaten sonra ağlamaktan sızmışım çok korktum çünkü...bebeğim hareket ettikçe canım yandı resmen...subat annelerine sordum oluyormuş ama dk.ları takip et 10 dk.da birse dr.git dedi bir arkadaş..ama benimki ole dk.yla değil saat oldu resmen p.tesi dr.a gidicem kararsız kaldım sizlerde de oluyomu bu durum bugün mü gitsem dr...
hem de psikolojik danısmanmıssın valla süper, seni bilirkişi ilan ediyorum o zaman yerimseniben
doğuma yakın isim listemi baya bi eliyim önce, sonra sana ufak bi liste yollıyım bi bak benım için olur mu özlem?
Evetttt Sevgililer Günü geliyorrrr. Ne yapsam acaba??? Ayyy bir de bu heyecan, bu aralar heyecan heyecan zemuszemus... Kızlar bu arada uzun süre, 5 yıl kadar, arabaya ara vermiştim. dün hocayla tekrar trafiğe dönüş yaptım... Biraz yabanilik çektim tabi. Özellikle çevre yolunda şerit değiştirirken ! Ancak azimliyim, oğlum gelmeden yollarda dütttttt
saol canımm[ay çok yaşa selmacım. dikkat et kendine. ayaklarımızı çok iyi korumalıyız kızlar. şimdi ev gacısı oldum. çoraplar patiklerrrr üstüste giyiyorum valla
maymun gözünü açtı diyelimalsanaalsanasmilecanım anlattıkların braxton hicks kasılmalarına benziyor.gebelikte 20. haftadan sonra görülmesi muhtemel olan normal kasılmalardır. amacı sizi gerçek doğuma hazırlamaktır, yakında hepimizin başına gelebilir yani kızlar. kasılmanın önüne geçmek için:
Pozisyon değiştirin. Eğer uzun süredir ayakta ve dolaşıyorsanız uzanın ya da eğer kasılmalar siz oturur ya da uzanırken başlamışsa kısa bir yürüyüşe çıkın.
Ilık bir duş yapın
4-5 bardak su için. Eğerkasılmaları başlatan durum dehidratasyon (vücut sıvılarının azalması) ise su içmek çok işe yarayacaktır.
bu arada herkeşe selam efsane geri döndüüüüüüüü!!:teytey::teytey:
geçmiş olsun canım ben hiç yaşamdım böyle bişey duymadımda doktora git ihmal etme
selam canım şuan 26+6 ım 26+2 de gitmiştim hastaneye toplamda 5 kilo aldım benimde sadece karnım var ama aldığımız kilo hiçde az değil üzülme yani
Tamam tatlım bakarım tabi :)) Bu arada benim de kaplamamın altı 3 gündür feci, değdim mi hoplaıyor. Bugün dişçiye gidiyorum, pek bişey yapamayız heralde dedi, yine de görsün istedim
napıcan kız kilo alıp bebek alsın yeter sonrada kilo vereyim diye upraşacaksın inşallah iyi haberlerle gelirsinbiliyorum az değil az kadın doğumcumda çok düzenli gidiyosun dedi ama ben şöyle ne bileyim etli butlu olmaı hayal etmiştim gerçi bebek çok şükür çok iyi o alıyomuş yediklerimi bebişlerimiz iyi olsunda sorun değil az sonra da doktor giidcem bakalım oğlışum nasıl çok özledim 1 ay önce görmüştüm çok heyecanlıyım inaşaşlh herşey yolunda gider gelince yazarım
ant banada oluyo ama kısa süreli ama normalmiş dedi sorduğum herkes cuma doktora gitccem doktorada söylicem ara sor istersen doktora için rahat eder canım
Kızlar ben çıkıyorum... Şimdi dişçiye, oradan da eğitime gideceğim... yarın görüşmek üzere... Öpüyorum hepinizi
Kızlar ben çıkıyorum... Şimdi dişçiye, oradan da eğitime gideceğim... yarın görüşmek üzere... Öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canm sen doktorunu bir ara benceher ihtimale karşıslm arkadaşlar...kabus gibi bir gece geçirdim..akşam 11 buçukta karnım bi sertleşti sabah sa. 6 tıya kadar devam etti zaten sonra ağlamaktan sızmışım çok korktum çünkü...bebeğim hareket ettikçe canım yandı resmen...subat annelerine sordum oluyormuş ama dk.ları takip et 10 dk.da birse dr.git dedi bir arkadaş..ama benimki ole dk.yla değil saat oldu resmen p.tesi dr.a gidicem kararsız kaldım sizlerde de oluyomu bu durum bugün mü gitsem dr...
ben de sana yeni doğmuş bir kız ismi söylym bana garip geldi ama belki sen beğenirsin :aslında bence eğitim sektöründe olma daha büyük avantaj. isimler insanların karkterlerını etkiler derler ya senın bu konuda analiz yapma şansın var a.s
oğlum olsaydı asagıdakılerden birini koyacaktım sizlere fikir olsun hem:
Uras.........................Türkçe...................Talih, şans
Bartu..........................Türkçe.................Varlık, servet.2. Varılacak yer, mesafe.
Arhan ......................T........................Üstün nitelikli, dürüst hükümdar
Soykan ...................T.........................Asil, soylu kimse
Artun .....................T.........................Gururlu, kendine güveni olan kimse
Akerman ..................T........................Dürüst, soylu, temiz kişi
kız ismi bulmak daha zor
son dönemde o kadar anlamsız ve yabancı kelime türetmişler ki inanılmaz bilgi kirliliği var bu konuda
canım benimki şöyle oluyo mesela sağ tarafım aniden sertliyodu elimi koyduğumda semsert oluyodu canım ama bebiş büyüdüğü içinmiş cuma sorcam doktorumabenimde karın ağrılarım oluyodu öyle şişme gerilme tarzında değildi ama doktor üşütüyosundur dedi
slm kızlar nasılsınız
canım benim de aynısı geçen hafta oldu. geçen hafta acayip soğuktu işe giderken dolmuşu uzun süre bekledim. gün içinde de soğuk yedim. karnıım akşama doğurcak kadınlarınki gibi taş gibi sert ve kocaman oldu. çok korktum ama fazla belli etmedim. ayaklarıma sıcak su torbası koydum sıcak ballı ıhlamur içtim. gaz bile çıkaramıyordum. sabaha kadar sola yattım sabah 6 gibi anca yumuşamaya başladı. yani eğer ayaklarını üşüttüysen böyle olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?