2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok çok geçmişler olsun bir daha yaşamassın umarım bu korkuyu gerçekten çok zor yinede ihmale gelmez dikkatlı ol

iyişallah benim de konuşacak kimsem yok sizinle dertleşmek bilgi alamak öyle iyi geliyorki anneme eşime telefonda sizden bahsediyorum olumunekankayizsmileşu söyle bu böyleymiş diyorum
eşim kendisini şikayet ettiğimi duydukça çok gülüyor iyiki varsınızzzzzzzkaydirigubbakcemile5

Kızlar şeker sonuçlarımı aldım.Ama bi gariplik var.Açlık 99 tokluk 102.ıyi dedi dr.Ama yanlış mı acaba.Hiçkimseden duymadım bukadar düşük.Arada 3 fark var.ıçime kurt düştü.Yanlış mıdır

hı dur o zaman alayım bende

kızlar o çantalı setten aldım bide chicco nun pişik kremi şampuan ve bebeyağı olan setinden ayrıca chicco 72 mendil lonsinoh göğüs kremi aldım da 100 tl yi geçince cargo ücretsizmiş başka ne alayım ya aklıma bişey gelmiyo

sen de benim gibi kargo bedavacısın desene :)) bilmiyorum ki canım neler var aldığın sitede ? şimdiden güle güle kullanın...

Merhaba Schatzi tarama testimi yapıldı yoksa şeker yüklememi yapıldı.

internetten hangi siteden alıyorsun selmacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…