slm hoşgeldinslm kızlar nasılsınız
ay çoğu sezeryan olmuş ya
gitme ayşoobu sesizlikten faydalanıp ben kaçyorm diyorm
niye kimseler konuşmuyo
çok çok geçmişler olsun bir daha yaşamassın umarım bu korkuyu gerçekten çok zor yinede ihmale gelmez dikkatlı olslm arkadaşlar...kabus gibi bir gece geçirdim..akşam 11 buçukta karnım bi sertleşti sabah sa. 6 tıya kadar devam etti zaten sonra ağlamaktan sızmışım çok korktum çünkü...bebeğim hareket ettikçe canım yandı resmen...subat annelerine sordum oluyormuş ama dk.ları takip et 10 dk.da birse dr.git dedi bir arkadaş..ama benimki ole dk.yla değil saat oldu resmen p.tesi dr.a gidicem kararsız kaldım sizlerde de oluyomu bu durum bugün mü gitsem dr...
şimdiden tesekkur ederim canım a.s.
evet diş için 6.ayımız dolmadan gitmemiz lazım. geçmiş olsun şimdiden a.s.
ben de yarına aldım randevuyu, inşallah dolgu maddesının bebege zararı olmaz
kızlar hepimiz kolayı atlattık, ağırlaşmaya basladıktan sonra sorunlar da arttı, sanırım son 3 ayımız biraz daha zorlanıcaz gibi.birbirimize destek olup hepsini atlatıcaz hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5
hepimiz de kolay sağlıklı doğumlar yaparız inşallah
görüşmek üzere opuyorumnanaktan
hu huuuuuuuuuu ben geldimmmmm kızıma gene ciciler aldımmmmmmm zemuszemus
nettekileri hiç görmedim selmacım ben onlar nasıl ki 49.900 e aldım ben
aaa evet selmacım bak çok güzel ben bizzat kendim görerek aldım eğer almayı düşünüosanız kaçırmayın gayet kullanışlı
selma hiç kaçırma derim bak içinde bir sürü cebi var yanlardada gözleri var. ayrıyetten bibron koyma yerleri var 7 tane gözü var çok kullanışlı ciddiyim bak. hatta ben kendi hastane çantam kırmızı bunuda durunun hastane çantası yapıcam sonradan bakım çantası kullanıcam.
kızlar o çantalı setten aldım bide chicco nun pişik kremi şampuan ve bebeyağı olan setinden ayrıca chicco 72 mendil lonsinoh göğüs kremi aldım da 100 tl yi geçince cargo ücretsizmiş başka ne alayım ya aklıma bişey gelmiyo
Kızlar şeker sonuçlarımı aldım.Ama bi gariplik var.Açlık 99 tokluk 102.İyi dedi dr.Ama yanlış mı acaba.Hiçkimseden duymadım bukadar düşük.Arada 3 fark var.İçime kurt düştü.Yanlış mıdır
kızlar o çantalı setten aldım bide chicco nun pişik kremi şampuan ve bebeyağı olan setinden ayrıca chicco 72 mendil lonsinoh göğüs kremi aldım da 100 tl yi geçince cargo ücretsizmiş başka ne alayım ya aklıma bişey gelmiyo
sen de benim gibi kargo bedavacısın desene :)) bilmiyorum ki canım neler var aldığın sitede ? şimdiden güle güle kullanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?