2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim goguslerim en basindan beri sorunlari gidiyor. Buyuduler bayagi, uclari da aciyor. 3 aydir krem kullaniyorum. Bugun emzirme sudyeni aldim, biraz erken ama normalde de kullanirim. Biraz bol bol aldim, dogumdan sonra daha da buyuyorlarmis yada o zamana kadar...

napıcan kız kilo alıp bebek alsın yeter sonrada kilo vereyim diye upraşacaksın inşallah iyi haberlerle gelirsin

valla doğru söylüyosun gittim geldim oğluşumun dvd sini verdi doktorumuz yine bu kez daha da büyümüş maşallah her seferinde daha da belirginleşiyor bebişlerimizin yüzleri 800 gram olmuş çok iyimiş çok şükür

2009 mayıs anneleri nisanda başlamış doğurmaya daha önceki aylara kaymamış. bi de hep erken doğumdan bahsediyoruz ya. 20gün önce arkadaşım oğlunu 40+5te doğurdu kızcağız normal istediği için bekledi bekledi nazlı oğlu gelmeyince doktor, bebiş pokunu yemesin diye sezeryanla aldı. böyle bir durum da var yaniii

selam fıstıklar nasılsınız yoktum evde yeni girebildim.
kendime pijama aradım bugün ama birtürlü beğenemedim artık başka yerlere bakıcam napıyım.

bu arada tomurcuk dün benim gösterdiğim çantalarımı soruyosun markası bebetto canım onların bebek mağazalarında var internettede bulabilirsin

selam kızlar
özlem spor seviyorsan cicikom ve relaxmode
kokoş bişi istiyorsan cossy by aqua tek gecerim bayanssulusmile

kendi geceliğimi de aquadan aldım vişne çürüğü renginde çok içime sindi

selam kızlar
özlem spor seviyorsan cicikom ve relaxmode
kokoş bişi istiyorsan cossy by aqua tek gecerim bayanssulusmile

kendi geceliğimi de aquadan aldım vişne çürüğü renginde çok içime sindi
selam canım güle güle giy geceliğini
bi araştırıyım canım onları çok kokoş olmasın ama basitte durmasın diyorum tam ne aradığımı bende bilsem zemuszemus

bakıyım canım tamam
kimseciklerde kalmamış yemek vakti tabi
bende kaçıyım bari görüşürüz.

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakınn

ay hele bi modeli var görünce ilk aklıma sen geldin nedense selma kaydirigubbakcemile3
prenses annesine en çok bu yakısır dedim içimden
AQUA by cossy Özel Seri- Lohusa Set (10045) diye geciyo internetteki bi bebek magazasında resmi var,mevlüt falan yapcaklara terlik,çorap,saç bantı,mevlüt örtüsü,kolonyası ile beraber komple bir set
fiyatı da 248 tl imiş akannehir
yarı fiyat olsaydı alırdım :bbo:

tamam canım iyi akşamlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…