tskler canım ilginçmiş ama aradıgım isim bu da diil boshayallersmileben de sana yeni doğmuş bir kız ismi söylym bana garip geldi ama belki sen beğenirsin :
venüs
iyişallah benim de konuşacak kimsem yok sizinle dertleşmek bilgi alamak öyle iyi geliyorki anneme eşime telefonda sizden bahsediyorum olumunekankayizsmileşu söyle bu böyleymiş diyorum
eşim kendisini şikayet ettiğimi duydukça çok gülüyor iyiki varsınızzzzzzzkaydirigubbakcemile5
ben bu gecelik pijama işini unutmuşum daha bebişe de doğru dürüst bişey alamadık
eşim hala erken erken diyo bakalım son ay hepsini birden nası alıcak bilmiyorumkismile
hoşgeldin canım
çok panik yapmana gerek yok cidden daha vaktimiz var,yine de 7. ayda hastane çantamızı hazır etsek iyi olur gibi,yani en acil olanları gecelik ve hastane çıkışı zıbın takımı falan al ilk etapta
hoşbulduk canım doğru söylüyosun çantayı erken hazırlamak lazım
bu aydan itibaren hızlı bi giriş yapıcam alışverişe hepsini aynı anda almak bütçeye de zarar hem
maşallah canım maşallahvalla doğru söylüyosun gittim geldim oğluşumun dvd sini verdi doktorumuz yine bu kez daha da büyümüş maşallah her seferinde daha da belirginleşiyor bebişlerimizin yüzleri 800 gram olmuş çok iyimiş çok şükür
duuurr bana cvp yaz öyle git selma
yazmış neyseki tomurcuk ben çıkmıştımselam fıstıklar nasılsınız yoktum evde yeni girebildim.
kendime pijama aradım bugün ama birtürlü beğenemedim artık başka yerlere bakıcam napıyım.
bu arada tomurcuk dün benim gösterdiğim çantalarımı soruyosun markası bebetto canım onların bebek mağazalarında var internettede bulabilirsin
çok güzelmiş hakkatende fiyatıda çok tuzluymuş yaaaay hele bi modeli var görünce ilk aklıma sen geldin nedense selma kaydirigubbakcemile3
prenses annesine en çok bu yakısır dedim içimden
AQUA by cossy Özel Seri- Lohusa Set (10045) diye geciyo internetteki bi bebek magazasında resmi var,mevlüt falan yapcaklara terlik,çorap,saç bantı,mevlüt örtüsü,kolonyası ile beraber komple bir set
fiyatı da 248 tl imiş akannehir
yarı fiyat olsaydı alırdım :bbo:
tamam canım iyi akşamlar
Selma bana da yazr mısın canım hangı sıteden alısverıs yaptıgını ben pek guvenemıyorum da netten alısverıse
ya çok eksik var be pijamam benimde yok kızıma bir takım daha alcam sonra milupanın gönderdiği çeklerle niveanın şampuanını alcam puset alcam çanta alcam arabayı falan sonra düşünüyorum ben ha bide park yatağını alcam nevresimini faalan
sen şampuanlarını aldın ya dün benim onlarda yokmafoldumben neyse ya alıız inşalalah su havalar bir düzelsingünaydın canım saydıkların arasında nerdeyse hepsini bende almadım pijama takımları tamam benimde kızımında ama gerisi bende de yok
sen şampuanlarını aldın ya dün benim onlarda yokmafoldumben neyse ya alıız inşalalah su havalar bir düzelsin
saol canım benim çanta 36 tl ye geldi bideohh güle güle kullan selmacım. ben beğendim valla bakıp duruom çantaya evdeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?