2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu gecelik pijama işini unutmuşum daha bebişe de doğru dürüst bişey alamadık
eşim hala erken erken diyo bakalım son ay hepsini birden nası alıcak bilmiyorumkismile

ben de sana yeni doğmuş bir kız ismi söylym bana garip geldi ama belki sen beğenirsin :
venüs
tskler canım ilginçmiş ama aradıgım isim bu da diil boshayallersmile
gene aklına bişi gelirse paylasırsan sevinirim aysecim
bizde daha çok gökçe,özgü yada ezgi bunlar üzerinde yoğunlaştık ama hala belirsiz.yani eski duyulmus isimler de olabilir ama çok da dedeefendiye gitmeden tabiki kaydirigubbakcemile3
eşim en son ismi şirin olsun diye tutturdu.sınıflarında şirin adında bi kız varmıs da cok canayakınmıs da şirinmiş de falan.
neyseki 'uzun vadede düşünmek lazım, bizim kız 50 yasına geldiğinde her tarafı pörsüycek ve şirinliği kalmıycak' diyince vazgeçti ısrarından :jeyyar:

tüh eşine öyle demeseydin keşke
valla yakında internet hesabın kendiliğinden kesilirse görürsün :hulya:

Son düzenleme:
ben bu gecelik pijama işini unutmuşum daha bebişe de doğru dürüst bişey alamadık
eşim hala erken erken diyo bakalım son ay hepsini birden nası alıcak bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım
çok panik yapmana gerek yok cidden daha vaktimiz var,yine de 7. ayda hastane çantamızı hazır etsek iyi olur gibi,yani en acil olanları gecelik ve hastane çıkışı zıbın takımı falan al ilk etapta

hoşbulduk canım doğru söylüyosun çantayı erken hazırlamak lazım
bu aydan itibaren hızlı bi giriş yapıcam alışverişe hepsini aynı anda almak bütçeye de zarar hem

Selma bana da yazr mısın canım hangı sıteden alısverıs yaptıgını ben pek guvenemıyorum da netten alısverıse

maşallah canım maşallah dedimya kilo almıyorum diye dert etme alıyosun zaten hem bebeğin iyi olsun fazla kilo ne işine yarıycak
duuurr bana cvp yaz öyle git selma

yazmış neyseki tomurcuk ben çıkmıştım
çok güzelmiş hakkatende fiyatıda çok tuzluymuş yaaa
Selma bana da yazr mısın canım hangı sıteden alısverıs yaptıgını ben pek guvenemıyorum da netten alısverıse

özelden yazayım canım

ya çok eksik var be pijamam benimde yok kızıma bir takım daha alcam sonra milupanın gönderdiği çeklerle niveanın şampuanını alcam puset alcam çanta alcam arabayı falan sonra düşünüyorum ben ha bide park yatağını alcam nevresimini faalan

günaydın canım saydıkların arasında nerdeyse hepsini bende almadım pijama takımları tamam benimde kızımında ama gerisi bende de yok

günaydın canım saydıkların arasında nerdeyse hepsini bende almadım pijama takımları tamam benimde kızımında ama gerisi bende de yok
sen şampuanlarını aldın ya dün benim onlarda yokmafoldumben neyse ya alıız inşalalah su havalar bir düzelsin

kızlar aldıklarım şunlar chicco çatnalı set içinde biberon biberon emziği emzik ve göğüs pedi var çantasıda güzelmiş gamze de almış, chicco 72 li medil, chicco pişik kremi- şampuan- yağ, chicco puda ve lansinoh göğüs kremi aldım hepsi 100 tuttu baya uyguna geldi ama henüz elime ulaşmadı. ulaşınca haber veririm ihtiyacı olanlar alır

Ben de bu akşam bi alışverişe çıkıcam.Ateşölçeri alıyım diyorum.Ona taktım bu hafta

günaydın hanımlar özlem teşekkürler canım bebettoyu biliyorum hatta carşıya gittiğimde aldıklarımın çoğu bebetto internet sitesindede çok ürünleri var gösteriyor çok duyulmuş bir marka değil ama gayet iyi bizim alışveriş işi pzt siye kaldı cmts işten izin alamadım yerime eleman yok çünkü. neyse gidince bakarım çantalardan .
cici sen cvp yazana kadar çıkmıştım evet edirneliyim ben hem ben hem eşim merak ettim sen neresindensin diye.
bugün tetenos aşısının ikincisini yaptırıcam akşam üstüne doğru akşam geç yattım bu gün çoook uykum var.rüyamda bebek gördüm yine beşiğinde yatan mamasını emen bir bebek.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…