oy anacıımm ben 27 haftaya girmişim eteklerim tutuşuyor artık
akşam annemin işarkadaşının kızı doğum yapmış eski calıştığım hastanede akşam 9 da gitmişler sabah 11 de normal doğurmuş kız çok canım yandı anne diyormuş, 350 lira ödemiş . ben onu duyunca iyice tırstım napcam ben diye eşim bilmiyorumkismilediyo ben seni en iyi hastanelerde doğurtcam canın hiç yanmacak diye sırıtarak gül sen dedim senin tuzun kuru nede olsa.kötükedihüso
ben napsam 29 oldummmbilmiyorumkismile
hatta 30 oldun canımmmolumunekankayizsmileben napsam 29 oldummmbilmiyorumkismile
ne güzel ya meleklerfimize kavuşmamıza çok az kaldıoy anacıımm ben 27 haftaya girmişim eteklerim tutuşuyor artık
akşam annemin işarkadaşının kızı doğum yapmış eski calıştığım hastanede akşam 9 da gitmişler sabah 11 de normal doğurmuş kız çok canım yandı anne diyormuş, 350 lira ödemiş . ben onu duyunca iyice tırstım napcam ben diye eşim bilmiyorumkismilediyo ben seni en iyi hastanelerde doğurtcam canın hiç yanmacak diye sırıtarak gül sen dedim senin tuzun kuru nede olsa.kötükedihüso
ben napsam 29 oldummmbilmiyorumkismile
kızlar yarın şeker için doktora gidiyorum kızımı görcem bir ay oldu çok özledim
Kızlar şeker sonuçlarımı aldım.Ama bi gariplik var.Açlık 99 tokluk 102.İyi dedi dr.Ama yanlış mı acaba.Hiçkimseden duymadım bukadar düşük.Arada 3 fark var.İçime kurt düştü.Yanlış mıdır
Kızlar önceki gün Doğtaş' tan bi oda beğendim.Ama beşik olmuyo.Normal yatak ama takımı çok beğendim.Korkuluğu da yokmuş.Direk büyük yatakla başlamak da saçma olucak gibi geldi.Resmi ekliyorum.Sizce gardrobuyla şifonyerini alsam aynı başlıkla beşik olup sonra büyüyen yataklardan yaptırsam başka bir mobilyacıya nasıl olur.
[/URL][/IMG]
opuyorumnanaktan
sonucun temiz çıkmış Şeniz gözün aydın canım hihoyyyt
canım saol ya canım kaçgündür çikolata çekiyo gamzenin yüzünden yemim akşam o zamanolumunekankayizsmilegünaydın kızçelerr...
Gamze Duru'nun cicilerini gördüm bayıldımm..sağlıklı günlerde giysin inşalllahh...
Tubiş aç mı gitcen tok mu dikkat et sen de Çiğdem gibi geceden tatlı yiyip gitmeebilmiyorumkismile
Selma bacım internet kurdusun valla, oturduğun yerden hallettin bütün alışverişiopuyorumnanaktan Şu bakım çantanda neler var? hele deyiver canımmmmbayanssulusmile
canım hiç bilmim kendi kafama göre gidim doktora doktorumu değiştirdimde yarın ilk gitcem devlete özeline sonra gidecem bakalım kaçlık veririse aç gitceğimi kızlatr söylemişti saol canım ama yazı kaarakterini değiştir gözüm yoruldu okurken kaydirigubbakcemilecanım aç karınla gidesin bizim selma levreği gibi delikafadulden tok karınla gitmeyesin işallah gü<zel çıkar sonucun ben direk 100 le başladım senin ki 50 lik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?