мальчик bu ne demek kızlar ya google da bile bulamadım.
мальчик bu ne demek kızlar ya google da bile bulamadım.
rusca erkek demekti galiba rus cinsiyet takvimindemi gördun
evet bana o çıktı. her türlü testte erkek çıkıyo ozaman. eee ben niye limon kemiriyorum ya. dişlerim ericek valla kafamçokkarıştı
gebeliğin ilk dönemlerinde bütün hamileler ekşiye düşkün olur. şöyle bir örnek vereyin benim arkadaşım ekşi yedi yedi son aylarda tatlıya döndü acaip erkektizemuszemus
beni de ağlattın ama çay söylemiştim çaycı bile gördümafoldumbenkızlar yaaa gözlerim doldu cidden..
biz annemle komşu oturuyoruz ben hamile kaldığımdan beri eşim işe gidince zıplayıp anneme geliyorum her sabah, kahvaltıyı annem babamla yapıyorum. az önce ismini sölemim bi yemek geçti aklımdan ayyy dedim canım şunu çekti olsa da yesek.. annem yapalım dedi amaaaannn dedim boşver buraya gelince nazlanıom ben evde bişi çekmio canım dedim geçiştirdim. şimdi mutfağa bi gittim baktım ki annem gelme gelme die çırpınıoooo ay napıon sen yaaa dedim, o istediğim yemeği yapıo kadın yaaa.. sarıldık ağlaştık accuk.. annemin kıymetini hep bilirdim ama daha bi dank etti şimdi kafama.. allah analarımızı başımızdan eksik etmesin yaaa.. onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm!!:1hug:
kızlar yaaa gözlerim doldu cidden..
biz annemle komşu oturuyoruz ben hamile kaldığımdan beri eşim işe gidince zıplayıp anneme geliyorum her sabah, kahvaltıyı annem babamla yapıyorum. az önce ismini sölemim bi yemek geçti aklımdan ayyy dedim canım şunu çekti olsa da yesek.. annem yapalım dedi amaaaannn dedim boşver buraya gelince nazlanıom ben evde bişi çekmio canım dedim geçiştirdim. şimdi mutfağa bi gittim baktım ki annem gelme gelme die çırpınıoooo ay napıon sen yaaa dedim, o istediğim yemeği yapıo kadın yaaa.. sarıldık ağlaştık accuk.. annemin kıymetini hep bilirdim ama daha bi dank etti şimdi kafama.. allah analarımızı başımızdan eksik etmesin yaaa.. onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm!!:1hug:
kızlar yaaa gözlerim doldu cidden..
beni de ağlattın ama çay söylemiştim çaycı bile gördümafoldumben
ayyy ben bile duygulandım bana noluyosa
amin amin ALlah hepimizin analarını korusun bugünde bende taktım valla kurban olurum anama
ArkadaŞlar, ben kk dan okumuŞtum bİrİne 11.haftada kız dİye cİnsİyetİ sÖylemİŞ recep has perİnatologmuŞ 2lİ 3 lÜ de yapıyormuŞ..dururmuyum gİttİm 11 haftalıktım ben sormadan erkek dedİ kendİ dr.um 15 haftalık oldum hala erken dİyo ama bİlmİyor ben ÖĞrendİm bİle Çİn takvİmİne gÖrede doĞru Çıkıyor..gÜl gÖlgeyİ İzlİyorum hamİlelİk programını gÜlben ergen ÇıkmıŞtı İkİsİde aynı doktora sÜreyya beye gİdİyorlarmıŞ 8.haftada ÖĞrenmİŞler cİnsİyetİnİ bellİ yanİ sÖyleyİp sÖylememek doktorun tarzına baĞlı.hepİnİze saĞlıklı hayırlı evlatlar dİlerİm.
ben anlamadım nereye gittiğini biraz daha açık konuşsan hangi doktora gittin de öğrendin hangi hastane?
farkında değilim karışıkmı olmuş yazım..doktorun adı recep has canım kk dan okumuştum bende 11.haftada söylermiş cinsiyetleri.. ben de kalktım gittim ben sormadan söyledi erkek diye hangi hastanede çalışır bilmem ama kesin hastanede de çalışıyordur çünkü muayenehaneye akşam randevusu veriyor şişlide 2li 3 lü testde de uzman aynı zamanda muayenehanesi full du.
Ben de uğraştım yapamadım.Eskisini tekrar yapmakla uğraşmamak için de Nidah'dan çaldım :kedi:
kıslar bişi sorucam ya
10. haftada saglık ocagı gel aşı yapıcaz dedı
aşı olan varmı aranızda
şimdi bide izmirde kızamıkçık aşısından 60 kadın kurtaj olmak zorunda kalmısya korktum valla bende
gercı tetanoz aşısımı ne dedı hemsire sanırım ama yınede tedırgın oldum
farkında değilim karışıkmı olmuş yazım..doktorun adı recep has canım kk dan okumuştum bende 11.haftada söylermiş cinsiyetleri.. ben de kalktım gittim ben sormadan söyledi erkek diye hangi hastanede çalışır bilmem ama kesin hastanede de çalışıyordur çünkü muayenehaneye akşam randevusu veriyor şişlide 2li 3 lü testde de uzman aynı zamanda muayenehanesi full du.
ben sağlık ocağına 5 haftalıkken kayıt olmuştum 16 haftan dolsun öyle gel dediler ben tetanoz aşısını önceden vurdurmaya başlamıştım 2 aşım kaldı onuda gidince vurulacağım Allah korusun o haberi ben de okudum üzüldüm yazık yani hayat sözkonusu hiç önemi yok mukıslar bişi sorucam ya
10. haftada saglık ocagı gel aşı yapıcaz dedı
aşı olan varmı aranızda
şimdi bide izmirde kızamıkçık aşısından 60 kadın kurtaj olmak zorunda kalmısya korktum valla bende
gercı tetanoz aşısımı ne dedı hemsire sanırım ama yınede tedırgın oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?