2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bana o çıktı. her türlü testte erkek çıkıyo ozaman. eee ben niye limon kemiriyorum ya. dişlerim ericek valla kafamçokkarıştı

erimez erimez merak etme bugünlerde ekşi yiyip erkek olan çok dydum zaten hayırlısı olsun bakalım çok heyecanlı ya tahmin etmesi bile güzel bence

gebeliğin ilk dönemlerinde bütün hamileler ekşiye düşkün olur. şöyle bir örnek vereyin benim arkadaşım ekşi yedi yedi son aylarda tatlıya döndü acaip erkektizemuszemus

ya evet haklısın canımcım, ekşiyi canımın çekmesinden ziyade midemi bastırsın die yiyorum iyi geliyor cidden.

kızlar yaaa gözlerim doldu cidden..
biz annemle komşu oturuyoruz ben hamile kaldığımdan beri eşim işe gidince zıplayıp anneme geliyorum her sabah, kahvaltıyı annem babamla yapıyorum. az önce ismini sölemim bi yemek geçti aklımdan ayyy dedim canım şunu çekti olsa da yesek.. annem yapalım dedi amaaaannn dedim boşver buraya gelince nazlanıom ben evde bişi çekmio canım dedim geçiştirdim. şimdi mutfağa bi gittim baktım ki annem gelme gelme die çırpınıoooo ay napıon sen yaaa dedim, o istediğim yemeği yapıo kadın yaaa.. sarıldık ağlaştık accuk.. annemin kıymetini hep bilirdim ama daha bi dank etti şimdi kafama.. allah analarımızı başımızdan eksik etmesin yaaa.. onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm!!
:1hug:

beni de ağlattın ama çay söylemiştim çaycı bile gördümafoldumben

ayyy ben bile duygulandım bana noluyosa

amin amin ALlah hepimizin analarını korusun bugünde bende taktım valla kurban olurum anama

beni de ağlattın ama çay söylemiştim çaycı bile gördümafoldumben

ayyy ben bile duygulandım bana noluyosa

amin amin ALlah hepimizin analarını korusun bugünde bende taktım valla kurban olurum anama

ay saolun kızlar yaaa o güsel yemeği yemekle meşguldüm şimdi geldim. ana gibi yar olmuo işte canım annem benim yaaa.. :1hug:
ben okula gidiorum tatlılar bebişlerinize iyi bakın taam mı? öpüyorum hepsinizi göbüşten..
naniknanik

ArkadaŞlar, ben kk dan okumuŞtum bırıne 11.haftada cinsiyeti kız diyesöylemiş ,prof.dr recep has perınatologmuş.dururmuyum gıttım 11 haftalıktım ben sormadan erkek dedı. kendı dr.um 15 haftalık oldum hala cinsiyet sorduğumda erken dıyo ama bılmıyor ben ÖĞrendım bıle, ayrıca Çın takvımıne gÖrede doĞru Çıkıyor..gÜl gÖlgeyı ızlıyorum hamılelık programını gÜlben ergen ÇıkmıŞtı ıkısıde aynı doktora sÜreyya beye gıdıyorlarmıŞ 8.haftada ÖĞrenmıŞler cınsıyetını bellı yanı sÖyleyıp sÖylememek doktorun tarzına baĞlı.hepınıze saĞlıklı hayırlı evlatlar dılerım.

Son düzenleme:

ben anlamadım nereye gittiğini biraz daha açık konuşsan hangi doktora gittin de öğrendin hangi hastane?

kıslar bişi sorucam ya
10. haftada saglık ocagı gel aşı yapıcaz dedı
aşı olan varmı aranızda

şimdi bide izmirde kızamıkçık aşısından 60 kadın kurtaj olmak zorunda kalmısya korktum valla bende
gercı tetanoz aşısımı ne dedı hemsire sanırım ama yınede tedırgın oldum

ben anlamadım nereye gittiğini biraz daha açık konuşsan hangi doktora gittin de öğrendin hangi hastane?

farkında değilim karışıkmı olmuş yazım..doktorun adı recep has canım kk dan okumuştum bende 11.haftada söylermiş cinsiyetleri.. ben de kalktım gittim ben sormadan söyledi erkek diye hangi hastanede çalışır bilmem ama kesin hastanede de çalışıyordur çünkü muayenehaneye akşam randevusu veriyor şişlide 2li 3 lü testde de uzman aynı zamanda muayenehanesi full du.

hı anladım özel muaynanesinde bakıyo yani ay bende gitmek işsterim ama şişli bana uzak ya

Ben de uğraştım yapamadım.Eskisini tekrar yapmakla uğraşmamak için de Nidah'dan çaldım :kedi:

yemekteyken imzamı yürütmüşler sankiikaydirigubbakcemile3 helal hoş olsn şekerim:CüvCüv:

aşı olmadım ben hiç olcan da demedilerfisfisfis

şişli benim işyerimin orası ama erkek olmasa kesin giderdim heralde. bayan doktora gittim ben bu zamana kadar hep :bbo: ay demek belli oluyo cinsiyetlerr:CüvCüv:

ben sağlık ocağına 5 haftalıkken kayıt olmuştum 16 haftan dolsun öyle gel dediler ben tetanoz aşısını önceden vurdurmaya başlamıştım 2 aşım kaldı onuda gidince vurulacağım Allah korusun o haberi ben de okudum üzüldüm yazık yani hayat sözkonusu hiç önemi yok mu

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nidah, nefret, SCHATZı+, selma2429, SeSi, tugba
Yemekte galba millet:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…