2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tetanoz aşısını doktorumda söylemişti sağlık ocağıda.
Ama zamanını bilmiyorum.Ben daha önce vurulup vurulmadığımı hatırlamadığım için 2 kere vurulmam gerekiyor.Sende son zamanlarda vurulmadıysan vurulacaksın mecbur :)

kanaltürkte gül gölgenin ben bir anneyim programını izliyodum kızlar çocuklar için isim analizi yapılıodu ama reklam başladı

Ne aşısıymış.Bana bişey demedi.Nete de baktım.Gebelik aşı takvimine.4. ayda 1 aşı veriyo bi de ondan 4 hafta sonra 1 tane daha.
Yemekteydim.Şule gelmedi mi hala CADIARZU

Ben tetanozu daha sonra yapılıcak zannediyodum.Bu haftalarda mı olmak gerekiyomuş.Ben doğuma yakın sandım

Ne aşısıymış.Bana bişey demedi.Nete de baktım.Gebelik aşı takvimine.4. ayda 1 aşı veriyo bi de ondan 4 hafta sonra 1 tane daha.
Yemekteydim.Şule gelmedi mi hala CADIARZU

ya şekerler bağlı buunduğunuz semtteki sağlık ocağına gitmeniz gerekiyo onlarda gebeleri düzenli takip ediyolar tetanoz aşısıdır yapıcakları ama ne zaman yapılması gerekiyo bilmiyorum sağlık ocaklarında hem bebeklerin aşılarıda ücretsiz hem para vermiosunuz hemde hher semtte bi sağlık ocağı var yakında yani. bende henüz gitmedim çünkü ev değiştirdim biraz toparlanayım mutlaka gidicem

Yaa ben bilmiyodum bunu kıslar kayıt olmadım vala bi yerefisfisfis

aşıdan fln da haberim yoktuakannehir

merhaba kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum maşallah çok kaynatıyorsunuz yemeğe gittim geldim şimdi doyurduk bebeğimle karnımızı bana daha dr aşı falan söylemedi.Sanırım daha var .evde olanlara imreniyorum yemekte yoğurt yiyoruz işimize geri dönünce nasıl tatlı uyku bastırıyor evde olsam bir güzel uyurduk ama işte uyukladığınla kalıyorsun. :a015:

ay evet bende evde olmak istiyorum çok zor geliyor artık işe gelmek
yemek yiyip yatmak istiyorum sadece.Nasıl olacak böyle bilmem

ay evet bende evde olmak istiyorum çok zor geliyor artık işe gelmek
yemek yiyip yatmak istiyorum sadece.Nasıl olacak böyle bilmem

Aynen kızlar yaa..

ben sabahları da çok doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum. özledim şöle mükellef bi kahvaltı sofrasınıı..:sinifsinif:

Sağlık ocağına kayıt olmak gerektiğini bile bilmiyodum :kedi: Taşınıcam ben bu ay sonu.Oradakine kayıt olayım ozaman.Kızlar geçen de bahsetmiştim biz daha yeni evlendik kayınvalidem ben çocuk falan bakamam kendine güvenen doğursun demişti.Kayınvalideme 5 dk anneme 1 saat uzaktayız.Şimdi annemin yakınına taşınıcaz.Geçen gün ben yokken kayınvalidem ağlamış eşime.Gidiyo oğlu diye :roflol: O gün suratı çok asıktı.Ondanmış meğerse

bende sabahları çıkmadan kan ilacı içiyorum.1 saat bişey yiyip içmiyorum.Anca işe gelince bişiler yiyebiliyorum.Ama yumurta falan çok yiyemiyorum tabi.Öyle olunca akşamları bazen menemen falan yapıyorum tavsiye ederim sizede.Hem yumurta sevmiyorsanız tadı haşlama gibi kötü olmuyor.Hemde 2 yumurta bile yiyebiliyorsunuz farketmeden :)

bu hayınvalideleri allah bildiği giib yapsın kızlar artık devlet hamilelere hemşire yönlendiriyo sağlık ocaklarından hatta bakın arkadaşım yeni doğum yaptı bende ondan sonra öğrendim hemşire evlerine bikaç kez gitmiş gelmiş bulamamış arkadaşım çalışıyodu sonunda telefonla arayp bi ton fırça atmıştı niye gelmiyosunuz filan diye sonrasında da aşıya ve kontolerine de gitmişti bende ilk doktor muaayenemde doktor adresimi aldı bende annemlerinkini vereyim ben evde olmuyorum dedi oda olmaz sağlık ocağından gelicekler kendi adresini ver dedi bana muhtemelen gelmişlerdir am ulaşamamışlardır zaten taşındımda yeni evime çok yakın sağlık ocağında yerleşelim de gidicem

Ne güzell senin adına sevindim canım anne gibisi yok. kayınvaliden de kendi etmiş bulmuş bakmam etmem demeseymiş:umursamaz:

Güzel uygulamaymış.Bİze 1 kez gelmiş.Bikaç aylık evliydik.Eşim evdeymiş.Korunmayla ilgili bilgi vermiş.Daha doğrusu korunmayın, önce bi doğurganlığınızı ispatlayın, sonra korunun demiş.Biz de söz dinledik zemuszemus

Ayyy akşam kesinlikle menemen yapmalıyım canım nasıl çektiicokacimcoook

Yaa ben bilmiyodum bunu kıslar kayıt olmadım vala bi yerefisfisfis

aşıdan fln da haberim yoktuakannehir

evet ya bende hiç bilmiyorum dr da bişey demedi ne aşısıymış yapmak zorundamıyız bide sağlık ocağı şartmı anlamadım bişey ya

çok hoş ya:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…