2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

isabet olmuş ozaman annene ykın ol çoook rahat edersin zor yanlarıda var tabi ama kaynanaya yakın olmaktan iyidir mesafe iyidir kıymetin artar

alemsin valla ne diyim,arasaydın hemşireyi bari bak dinledim sözünü şimdi napıyım diye:)))

hadi yaaa tereddüt ettim yazıp yazmamakta üzüldüm şimdi akşam yap bari evet bi daha bende isim vermeden konuşayım bari :kedi:

evet ya bende hiç bilmiyorum dr da bişey demedi ne aşısıymış yapmak zorundamıyız bide sağlık ocağı şartmı anlamadım bişey ya
kayıt olsan iyi olur bizim memlekette eve kadar gelip bilgi veriyolardı gebelik var mı diye o zaman hamilelik yoktu aşı yapıyolar kilona bakıyolar bana da doktorum demedi eşime söylemişler gelsin kayıt olsun takipimizde olsun diye 16.haftam dolduktan sonra gidecem bende sen de git istersen

evet ya bende hiç bilmiyorum dr da bişey demedi ne aşısıymış yapmak zorundamıyız bide sağlık ocağı şartmı anlamadım bişey ya

sadece saglık ocagı bıde devlet hastanelerı yapıo sanırım aşıyı
saglık ocagında aıle hekımın oldugundan daha mantıklı bence
hem hamılelıgnı de takıp edıyolar kac kılosun tansıyonun kan degerlerın vs
bıde cocuk olduktan sonra cocugun asılarıda ucretsızmıs saglık ocagında

kızlar ben çok üşüyorum bugün kat kat çorap giydim ceket giydim ancak ısınabildim kocişim de nöbetçi bugün olsaydı ısıtırdı

ben 12.haftamda gidicem dr a ona da sorarım niye demedi diye herzaman izin alamıyorum ogün sağlık ocağına da giderim olmazsa saolun kızlar ya bek yeni şeyler öğreniyoruz Allah razı olsun hepinizden

isabet olmuş ozaman annene ykın ol çoook rahat edersin zor yanlarıda var tabi ama kaynanaya yakın olmaktan iyidir mesafe iyidir kıymetin artar
Şimdi bebiş de var ya panikledi iyice oğlu hepten elden gitti diye kaydirigubbakcemile3

alemsin valla ne diyim,arasaydın hemşireyi bari bak dinledim sözünü şimdi napıyım diye:)))

Eşimi görünce annen baban evde mi evladım demiş kadıncağız.(Eşim 29 yaşında) Bizimki de baba benim demiş naniknanik

Evet hemde sağlıklı birşey içinde besleyici şeyler var bugünü menemen günü ilan etmek istiyorum o zaman bütün hamileler yapıp yesin lütfen :lepi:

kızlar ben çok üşüyorum bugün kat kat çorap giydim ceket giydim ancak ısınabildim kocişim de nöbetçi bugün olsaydı ısıtırdı

Askeri personel mi eşin.Benim babam da astsubaydı.Çok severim ben askerimizi kaydirigubbakcemile5

ay bu kaynanalar da bi hoş ne diyim ,bende başka bişey için kızdım doluyum zaten benimki hamile olduğumu bile bilmiyo söylemedim daha eşimede kimseye deme dedim 3.aya bi gelelim 2li test falan çıksın düşük riski kalksın falan dedim çokmu kötüyüm ya

canım bende sneınle aynı fikirdeydim ama eşim duramadı soyledi ailesine :)
daha 7 haftalık ama sülale biliyo delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…