Sağlık ocağına kayıt olmak gerektiğini bile bilmiyodum :kedi: Taşınıcam ben bu ay sonu.Oradakine kayıt olayım ozaman.Kızlar geçen de bahsetmiştim biz daha yeni evlendik kayınvalidem ben çocuk falan bakamam kendine güvenen doğursun demişti.Kayınvalideme 5 dk anneme 1 saat uzaktayız.Şimdi annemin yakınına taşınıcaz.Geçen gün ben yokken kayınvalidem ağlamış eşime.Gidiyo oğlu diye :roflol: O gün suratı çok asıktı.Ondanmış meğerse
Güzel uygulamaymış.Bİze 1 kez gelmiş.Bikaç aylık evliydik.Eşim evdeymiş.Korunmayla ilgili bilgi vermiş.Daha doğrusu korunmayın, önce bi doğurganlığınızı ispatlayın, sonra korunun demiş.Biz de söz dinledik zemuszemus
kayıt olsan iyi olur bizim memlekette eve kadar gelip bilgi veriyolardı gebelik var mı diye o zaman hamilelik yoktu aşı yapıyolar kilona bakıyolar bana da doktorum demedi eşime söylemişler gelsin kayıt olsun takipimizde olsun diye 16.haftam dolduktan sonra gidecem bende sen de git istersenevet ya bende hiç bilmiyorum dr da bişey demedi ne aşısıymış yapmak zorundamıyız bide sağlık ocağı şartmı anlamadım bişey ya
evet ya bende hiç bilmiyorum dr da bişey demedi ne aşısıymış yapmak zorundamıyız bide sağlık ocağı şartmı anlamadım bişey ya
hadi yaaa tereddüt ettim yazıp yazmamakta üzüldüm şimdiakşam yap bari evet bi daha bende isim vermeden konuşayım bari :kedi:
ama üzüldüm şimdi kızın canı istemiş :1no2:
kayıt olsan iyi olur bizim memlekette eve kadar gelip bilgi veriyolardı gebelik var mı diye o zaman hamilelik yoktu aşı yapıyolar kilona bakıyolar bana da doktorum demedi eşime söylemişler gelsin kayıt olsun takipimizde olsun diye 16.haftam dolduktan sonra gidecem bende sen de git istersen
Şimdi bebiş de var ya panikledi iyice oğlu hepten elden gitti diye kaydirigubbakcemile3isabet olmuş ozaman annene ykın ol çoook rahat edersin zor yanlarıda var tabi ama kaynanaya yakın olmaktan iyidir mesafe iyidir kıymetin artar
alemsin valla ne diyim,arasaydın hemşireyi bari bak dinledim sözünü şimdi napıyım diye:)))
kızlar ben çok üşüyorum bugün kat kat çorap giydim ceket giydim ancak ısınabildim kocişim de nöbetçi bugün olsaydı ısıtırdı
Şimdi bebiş de var ya panikledi iyice oğlu hepten elden gitti diye kaydirigubbakcemile3
Eşimi görünce annen baban evde mi evladım demiş kadıncağız.(Eşim 29 yaşında) Bizimki de baba benim demiş naniknanik
kızlar ben izmir de güvenemiyorum şimdi aşı yaptırmaya
ay bu kaynanalar da bi hoş ne diyim ,bende başka bişey için kızdım doluyum zaten benimki hamile olduğumu bile bilmiyo söylemedim daha eşimede kimseye deme dedim 3.aya bi gelelim 2li test falan çıksın düşük riski kalksın falan dedim çokmu kötüyüm ya
Askeri personel mi eşin.Benim babam da astsubaydı.Çok severim ben askerimizi kaydirigubbakcemile5
gerci o kızamıkçık aşısıydı
bu tetanos
artık aşı olurkene hemşireye rica edicez aşının tarihini kontrol etmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?