2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.yeni bi haftaya başlıyoruz.herkesin iyi geçer inşallah

dün doktordaydım geçen ayki kilomla aynı kilom dikkat etmek işime yaramış, ben de akşam ufak bir kutlama yaptımkaydirigubbakcemile3 oğluşum büyümüş uzamış çk hoşuma gittiopuyorumnanaktan
maşallah oğluna canım sanada tabi
güzel günlerde kullanın inşallah
günaydın herkese...

günaydın kızlar.yeni bi haftaya başlıyoruz.herkesin iyi geçer inşallah

günaydın kızlarr nisan bebeklerinden bitane doğmuş ya eyvahedigeldismile

kızlar cumartesi günü temizlik yaptım çok yoruldum dipli köşeli yaptım çünkü annem bizdeydi ya b,ir ay elimi bi işe sürmemiştim neyse dün akşam arkadaşlarda oturmadaydık tuvalette baktım lekelenme gibi olmuş ama nasıl korktum doktora gittik doktor kendini yorduun için damar genişlemesi olabilir bebekte bişey yok dedi eşi falan yukarda dedi rahatladım kızlar dikkat edin kendinizze ben pişman oldum temizlik falan sağlığımdan kızımın sağlığından önemli değil sizinde aklınızda bulunsun kendinizi sakın yormayın

ne güzel, sevindim canım, çok iyi çıkmış. ben perşembe tekrar yaptıracağım, bu sefer 100lük
teşekkür ederim canım seninkide iyi çıkıcak Allah ın izniyle hiç üzülme

geçmiş olsun ah bu biizm temizlik merakımız nolucak bilmiyorum bende yaşamıştım ilk aylarımda dikat et kendine boşver varsın ev pis olsun sizden daha önemli dğeil ya

evet canım sonunda yaptırabildim :sm_cool: açlık 87 tokluk 107 çıktı
gözün aydın
ne güzel, sevindim canım, çok iyi çıkmış. ben perşembe tekrar yaptıracağım, bu sefer 100lük
içini ferah tutu allahın izniyle temiz çıkar
canım sen delimisin a aaa kızacam sana marifet gibi temizle bakım kendine dikkat et canım şaka bir yana geçmişler olsun
gözün aydın,benimde açlık 90 tokluk 104 çıkdı
herkese günaydınnnnnnnnnnnn

gözün aydınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…