2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım evet iyi denk geldi

sende bizim kızları seversin teyzesi nolucak

ipek hiç dikkatimi çekmedi benimde ama oasisdeki bebek mağazalarına bir bak istersen,birde alt katta 2tane oyuncakcı var orayada bakabilirsin,bak banada fikir vermiş oldun,hemen bir kaç tane yapıp kaynanama yolluyum çevresinde satmaya çalışsın,ben bu işi çok sevdim,belki yapıp satarım,dükkanımızda var turgutreis de :)

internetteki bilgilere göre bebeğinin kilosu iyi gibi, sanırım yumurta ve muz bebeği büyüten besinler...

evet canım netten bende araştırdım normal görünüyor fakat işte dr. bir hafat gerideyiz diye söyleyince moralim bozuldu ((

evet oasise bir bakayım hafta sonu, varsa orada vardır zaten. tek alışveriş merkezimiz :)) evet aslında madem dükkanınız var, 1-2 tane yapıp deneyebilirsin :)

kızlar yarın benim doktor kontrolüm var ama şeker yüklemesi yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum sizin doktor daha önceden haber vermişmiydi?

gökkuşakkkk alsanaalsanasmile
:1hug: geldim kuşuummm... HERKESE MERHABAAA..........
kokoooooşşşşşş....yerim osepeti bennn
bide bunun lilası 15 tl
ççok cici selmacımm tam prenses olacak senin kız.benim kız dan aşağı kalmıcak görürsün sen hergün sürcen tırnağına ojeleriii.........
bak buna benziyodu yanlarında iki tane büyük melek kanadı vardı fiyatı 35 tl ve inan bundan çok çok daha güzel ve maviside vardı:)

canım buda çok hoşşş...kendin yaparsan daha uyguna gelirrrr..................

bayanssulusmilebayanssulusmile kokoooooşşşşşş..................

evet canım netten bende araştırdım normal görünüyor fakat işte dr. bir hafat gerideyiz diye söyleyince moralim bozuldu ((

canım hiç moralini bozma daha sonra haftasını yakalıyolarmış.bu aralar muz ve yumurta yemen iyi olur diye biliyorum.

günaydın kızlar iyi haftalar herkese

selma odanızı ve yeni aldığın sepetiniz güle güle kullanın çok beğendim.
teşekkür ederim canım
bebeğin kilosu normal canım niye dert ediyosunki senin kilonda normal bende 5 kilo aldım
bundan daha güzeldi kız aynısının resmini bulamadım
Canım bunun benzerini ablam yaptı bana. 10 TL ye mâl oldu bize. 35 TL ye 3 tane yaparsın bundan:)
aynısı değildi canım daha güzeldi melek kanatları vardı kocaman ama tabi kendim yapsam daha ucuza maledebilirim

kızlar yarın benim doktor kontrolüm var ama şeker yüklemesi yapılıp yapılmayacağını bilmiyorum sizin doktor daha önceden haber vermişmiydi?

ben 15 gün önce falan gittiğimde açsan yapalım şeker yüklemeni demişti dr, ben bir şeyler yiyip gittiğim için olmadı tabi, cuma tekrar gittim o yüzden. randevun sabahsa aç git istersen, muhtemelen yaparlar...

nurem hoşgeldiinnnn

kızlar bebişi büyütmek için hergün 1 yumurta bol süt yoğurt..pekmezz..muz ceviz.badem.omega 3 bu haftadan sonra kesinlikle kullanmalısınnn.........

gökkuşak saol canım gerçekten çok güzeller ama kapı süsü daha güzel resmini bulamadım ben. kokoş olacağından hiç şüphem yok zaten sürerim ojeleri ay yerim ben onun ojeli tırnaklarını:))

ben 15 gün önce falan gittiğimde açsan yapalım şeker yüklemeni demişti dr, ben bir şeyler yiyip gittiğim için olmadı tabi, cuma tekrar gittim o yüzden. randevun sabahsa aç git istersen, muhtemelen yaparlar...

yok canım ya öğleden sonra hatta 15,30 da .ben hala tetanozda olmadım acaba benim doktor çokmu gevşek ya aşıyı sorunca çok oralı olmadı yani illa yaptır gibi bişi demedi bende salladım bu güne kadar.

Eceyas önce şeker taraması yapılıyor yüklemeden önce, eğer değerler yüksek çıkarsa yükleme yapılıyor bence doktorun atlamış olabilir yarın bence sen aç karnına git, benim her ikiside yapıldı.

aynısı değildi canım daha güzeldi melek kanatları vardı kocaman ama tabi kendim yapsam daha ucuza maledebilirim

Ablamın yaptığı da aynısı değil canım, o kadar çok çeşit var ki zaten. İstediğin gibi süsleyebilirsin. Malzemeleri satılıyor her yerde, bir de yapımı da çok kolay. Ama tabi boş olup uğraşmak lazım:)

nurem hoşgeldiinnnn

kızlar bebişi büyütmek için hergün 1 yumurta bol süt yoğurt..pekmezz..muz ceviz.badem.omega 3 bu haftadan sonra kesinlikle kullanmalısınnn.........
dr un bana dediğini yazıyorum,haftada 3kez haşlanmış yumurta ye,günde yarım muz ye,2bardak light şekersiz süt iç,ben kilolu bir anneyim kızlar,77kilo oldum,ondan vitamine felanda gerek yok dedi,zayıf anneler daha fazla beslensinler hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…