2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 kez yapılıyo canım50 mg olarak eğer sonuç yüksek çıkarsa 100 mg olarak tekrarlanıyo senin sonuç iyi çıkmıştır o yüzden takrarlanmasına gerek yok

teşekkür ederim canım.saol.evet ben yaptırdım.sonuç iyi çıktı.çok şükür..
karar verdiniz mi doğum nasıl olcak diye.
doktorum son haftalarda belli olur dedi.şuanda bebek tersmiş.ama erken,döner dedi..normal doğum istiyorum ama çok da korkuyorum

devrim bende bebeğimin şeker sepetini aldım hemde 17 tl ye yarın resmini çeker eklerim ama çok güzel

Son düzenleme:

yok canım ben hala kararsız olduğum için doktorada bişi sormadım oda söylemedi saolsun:)) hem normal istiyorum hem sezeryan çok kararsızım yaaaa

Selma, çok güzel gerçekten. tam kokoş işi :))

teşekkür ederim canım kısımın kısmeti heralde gayet uyguna aldım netten bi siteden baktım şimdi sepetin fiyatı 33 tl idi:) zaten bebek odasındada beşiğin fiyatını sabit olarak vermiş adam ben sallanan istemiştim ama fiyat konuşurken bunu ne o sordu ne ben söyledim aklıma da gelmemişti sonra tel de aradım söyledim normal sallananların fiyatı 100 tl fazlaymış ama biz konuşmadığımız için onuda almadı:))

günaydın herkese ben siteyi epeydir takip ediyorum ama yeni üye oldum sayılır. 27+2 lik bir erkek bebiş annesiyim. herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim. faydalı oluyo gerçekten okumak.
şeker testi de bittikten sonra geriye yapılacak hiçbirşey kalmıyor. artık bebişimizin büyümesini bekliyoruz rutin kontroller eşliğinde. doğumu medicana(ankara) da yapıcam ben. doktorum da orda. var mı başka ankara medicana?

herkese hayırlı günler..

Herkese günaydın kızlar...
Ben dün geceden beri grip gibiyim. Üzerimde kırgınlık var, boğazım ağrıyo.

Günaydın canım. Ben de Ankaradayım. Doğumumu Allah izin verirse Akropol hastanesinde yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…