tam ben yazıcaktım benden çok yaşıycaksın ipek:)
günaydın herkese ben siteyi epeydir takip ediyorum ama yeni üye oldum sayılır. 27+2 lik bir erkek bebiş annesiyim. herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim. faydalı oluyo gerçekten okumak.
şeker testi de bittikten sonra geriye yapılacak hiçbirşey kalmıyor. artık bebişimizin büyümesini bekliyoruz rutin kontroller eşliğinde. doğumu medicana(ankara) da yapıcam ben. doktorum da orda. var mı başka ankara medicana?
herkese hayırlı günler..
Herkese günaydın kızlar...
Ben dün geceden beri grip gibiyim. Üzerimde kırgınlık var, boğazım ağrıyo.
hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsingünaydın herkese ben siteyi epeydir takip ediyorum ama yeni üye oldum sayılır. 27+2 lik bir erkek bebiş annesiyim. herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim. faydalı oluyo gerçekten okumak.
şeker testi de bittikten sonra geriye yapılacak hiçbirşey kalmıyor. artık bebişimizin büyümesini bekliyoruz rutin kontroller eşliğinde. doğumu medicana(ankara) da yapıcam ben. doktorum da orda. var mı başka ankara medicana?
herkese hayırlı günler..
hoşgeldn canım geçmiş olsun o kırgınlık bende 1 haftadır var ne tam hasta oıldum ne de iyileştim :1no2:Herkese günaydın kızlar...
Ben dün geceden beri grip gibiyim. Üzerimde kırgınlık var, boğazım ağrıyo.
kız erkekler içinde çok güzel şeyler var benim oğlum olsaydıda çok sade almazdım eşyalarını:))annesi gidip en uygun en güzel şeyleri buluyor kızına :) valla kız anneleri de şanslı bu konuda, herşey minik prensesler için yapılmış. erkeklere seçenek daha az ve herşey daha sade tabi ki :)
hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
hoşgeldn canım geçmiş olsun o kırgınlık bende 1 haftadır var ne tam hasta oıldum ne de iyileştim :1no2:
kız erkekler içinde çok güzel şeyler var benim oğlum olsaydıda çok sade almazdım eşyalarını:))
güzel şeyler var tabi de, ben kokoş şeylere süslere falan bayılırım, öyle şeyler de erkeğe olmaz tabi :) mesela senin sepet veya lamba gibi şeyler tam kızlık, erkekte olmaz. onu kastediyorum :)
hoşgeldin, 1 erkek bebeğimiz daha oldu desene, zaten mayıs ayı erkek ayı gibi, kızlarımız az ve çok kıymetli. ben de erkek bebek bekliyorum...
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
selmacım aldıkların çok güzel gülegüle kullanın.
teşekkürler :) gerçekten öyle. erkek patlaması var bu sene. inşallah şu 3 ay da hayırlısıyla sağlıklıca geçer de alırız bebişleri elimize. işe gidip gelemk iyice zorlaştı. sabahları yataktan çokkk zor kalkılıyo. evdeki hanımlar yerinizde olmayı isterdimmm:CüvCüv:
ipek sorma ya,biz 4 kardeşiz,ben en küçükleriyim,hepsinin 2 oğlu var,benim ki 7.erkek torun :)cinsiyeti belli oldu,herkes telefon bekliyor,telefondan ablamlar felan ne olur kız de diye yalvarıyorlar :)tabi ben kuzumu 1000kız çocuğuna değişmem ama erkek kıyafetleri almakdan bıkdım artık,en sanşsızlarıda benim,bizimkiler yine benim bebekliğimi biliyorlar,kız çocuk sevmişler ama bana daha kısmet olmadıannesi gidip en uygun en güzel şeyleri buluyor kızına :) valla kız anneleri de şanslı bu konuda, herşey minik prensesler için yapılmış. erkeklere seçenek daha az ve herşey daha sade tabi ki :)
hoşgeldin,bende akay hastanesine tolga ecemişe gidiyorumgünaydın herkese ben siteyi epeydir takip ediyorum ama yeni üye oldum sayılır. 27+2 lik bir erkek bebiş annesiyim. herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim. faydalı oluyo gerçekten okumak.
herkese hayırlı günler..
günaydın güzel anneler ve cici bebekleri bir haftadır yoktum izmitteydim kızıma ciciler aldım fırsattan istifade bebeişleriniz nasıl büyümüşlerdir baya waitingforspring hoşgeldin canım selma sepetin çok güzel ve baya uyguna almışsın bayıldım
bende 5kilo aldım canım,netten bebeğinin haftasına ve kilosuna bakdım 26haftanın bitiminde 820gr yazıyor,ortalama ağırlığıgünaydın arkadaşlar, hamileliğim 26+3. günü ve bebeğimin 836 gr. olduğunu söyledi dr. bir hafta geriden gidiyormuşuzbende çok fazla kilo almadım hamileliğim boyunca 4 kilo aldım bebeğimin daha iyi gelişmesi için neler yemem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?