2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım biz bebek doğunca ancak kaynanama söyleyeceğiz çünkü hakediyor bunu bizimki daha önce kimsenin haberi yoktu düşük yapmıştım arayıp geçmiş olsun diyeceğine neden bana haber vermediniz diye terslemişti hakedene hakettiği gibi davranıyorum şimdi

Son düzenleme:

valla bana kalsa hiç söylemem de eşime bişey diyemiyorum 3. aya zor ikna ettim aynen benimki de hakediyor başkasından duysun aklı başına gelsin bana neden haber vermiyolar desin diye düşünüyorum ama bakalım başkasındanmı duyucak eşimdenmi

bu kaynanaların çoğu aynı,al birini vur ötekini arada istisnalar vardır tabi o da bize denk gelmedi napalım eşimiz iyi olsun da gerisi önemli değil

siz çok sabırlısınız tabi eşlenirinizde biz sonuçları aldık hastaneden çıktık direk annemler gittik müjde vermeye e sonrada hayınvalidelere ttabi

Evet hemde sağlıklı birşey içinde besleyici şeyler var bugünü menemen günü ilan etmek istiyorum o zaman bütün hamileler yapıp yesin lütfen :lepi:

akşama yemeğim yoktu bende yapim barim eve gidincene :hulya:

bu kaynanaların çoğu aynı,al birini vur ötekini arada istisnalar vardır tabi o da bize denk gelmedi napalım eşimiz iyi olsun da gerisi önemli değil

kaynanalardan nefret ediyorum benimki tam bi cadaloz neyseki eşim çok anlayışlıdır bana karşı hiç ısrar etmez annemlere gidelim diye ben de zaten takmam kaynanamı ilk evlendiğimiz zman hiç sesimi çıkartmazdım bi afedersiniz ağzıma s. kaldı baktım böyle olucak giib değil mesafe koydum araya görüşmüyorum

canım bende sneınle aynı fikirdeydim ama eşim duramadı soyledi ailesine :)
daha 7 haftalık ama sülale biliyo delikafadulden

senin yine 7 haftalıkken biliyorlar. benim ise tahilil sonucunu aldık 5 haftalık dediler. k.valdeye söyledik o da anında tüm kardeşlerini aradı. ve dediği tekşey oğlumun çocuğu olacak. o an çok zoruma gitmişti sanki oğlu hamile sanki tek başına yapmış bu işi. anlatamam size kızlar. bence biraz bekleyip öyle haber verebilirdi en azından doktora gidene kadar. sonrası ise tam bi komedi dram. yok şunu yeme bebeğe iyi gelmez yok bunu yapma bebeğe bişey olur. yok bol bol hareket et bebek rahat büyüsün içinde. resmen kendimi taşıyıcı anne gibi hissetmiştim. neyse ki yoluna giriyor herşey yavaş yavaş... onların daha heyecanı kızlar anlayışlı olmak lazım ..

,
iyi sabretmişsim benim çıkar çıkmaz görümceme söyledim o da memlekette herkese söyledi benden istiyolardı zaten çok sevindi bizimkiler

seLamLar hanımLar

selamlar annem gelsin ilk işim ona zeytinyağlı yaprak sarma yaptırmak olucak sayende canım ağzım sulanıyo seni görünce ekşiye merğım bu aralar

ben de mesafe koydum canım bayramdan bayrama arıyorum bu şekilde daha huzurluyuz

ay öldürdün beni gülmkten kız aklıma bi hikaye geldi arkadaşım hamile kız da çok takar böyle şeylere bunu yeme şunu yeme diye bi akşam o eşi ben oturuyoruz diyoki kelle paça yememek lazımmış aa bide tavuğun boynunu yiyince çocuk boynunu tutamazmış portakal yersen cildi pütür pütür olurmuş saydı saydı eşi ve ben şaşkın şaşkın izliyoruz ama en son aa biz geçen gittiğimizde kelle paça çorbası yemiştiiik diyince eşi dayanamadı noluyomuş yiyince çocuk paçalımı doğuyomuş dedi ve ben koptum delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

,

selamlar annem gelsin ilk işim ona zeytinyağlı yaprak sarma yaptırmak olucak sayende canım ağzım sulanıyo seni görünce ekşiye merğım bu aralar

güldürdün beni valla,,aslında benim de canım çekiyor bize gel beraber saralım tek başıma zor geliyor banada ev de birsürü yaprak var saracak insan lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…