ay bu kaynanalar da bi hoş ne diyim ,bende başka bişey için kızdım doluyum zaten benimki hamile olduğumu bile bilmiyo söylemedim daha eşimede kimseye deme dedim 3.aya bi gelelim 2li test falan çıksın düşük riski kalksın falan dedim çokmu kötüyüm ya
evet canım ama bazı hemşireler de çok ters oluyor birşey soramıyorsun
baktın terslık yaptı
bi sorun cıkarsa seni dava ederim dersin :jeyyar:
evet ya bende hiç bilmiyorum dr da bişey demedi ne aşısıymış yapmak zorundamıyız bide sağlık ocağı şartmı anlamadım bişey ya
canım biz bebek doğunca kaynanama söyleyeceğiz çünkü hakediyor bunu bizimki daha önce kimsenin haberi yoktu düşük yapmıştım arayıp geçmiş olsun diyeceğine neden bana haber vermediniz diye terslemişti hakedene hakettiği gibi davranıyorum şimdi
yapmak zorundasın şöyle tetanozu tedbir amaçlı yapıyolar
valla bana kalsa hiç söylemem de eşime bişey diyemiyorum 3. aya zor ikna ettim aynen benimki de hakediyor başkasından duysun aklı başına gelsin bana neden haber vermiyolar desin diye düşünüyorum ama bakalım başkasındanmı duyucak eşimdenmi
valla bana kalsa hiç söylemem de eşime bişey diyemiyorum 3. aya zor ikna ettim aynen benimki de hakediyor başkasından duysun aklı başına gelsin bana neden haber vermiyolar desin diye düşünüyorum ama bakalım başkasındanmı duyucak eşimdenmi
Evet hemde sağlıklı birşey içinde besleyici şeyler var bugünü menemen günü ilan etmek istiyorum o zaman bütün hamileler yapıp yesin lütfen :lepi:
enazından başka bişey dememişsin kolay bişey eve gidince yapılabilir pratik enazından ya başka bişey deseydin nolucaktı
seLamLar hanımLar
bu kaynanaların çoğu aynı,al birini vur ötekini arada istisnalar vardır tabi o da bize denk gelmedi napalım eşimiz iyi olsun da gerisi önemli değil
kesinlikle öyle canım biz de onlar için zaten katlanıyoruz bazı şeylere ,
siz çok sabırlısınız tabi eşlenirinizde biz sonuçları aldık hastaneden çıktık direk annemler gittik müjde vermeye e sonrada hayınvalidelere ttabi
bu kaynanaların çoğu aynı,al birini vur ötekini arada istisnalar vardır tabi o da bize denk gelmedi napalım eşimiz iyi olsun da gerisi önemli değil
canım bende sneınle aynı fikirdeydim ama eşim duramadı soyledi ailesine :)
daha 7 haftalık ama sülale biliyo delikafadulden
,ay bu kaynanalar da bi hoş ne diyim ,bende başka bişey için kızdım doluyum zaten benimki hamile olduğumu bile bilmiyo söylemedim daha eşimede kimseye deme dedim 3.aya bi gelelim 2li test falan çıksın düşük riski kalksın falan dedim çokmu kötüyüm ya
seLamLar hanımLar
kaynanalardan nefret ediyorum benimki tam bi cadaloz neyseki eşim çok anlayışlıdır bana karşı hiç ısrar etmez annemlere gidelim diye ben de zaten takmam kaynanamı ilk evlendiğimiz zman hiç sesimi çıkartmazdım bi afedersiniz ağzıma s. kaldı baktım böyle olucak giib değil mesafe koydum araya görüşmüyorum
senin yine 7 haftalıkken biliyorlar. benim ise tahilil sonucunu aldık 5 haftalık dediler. k.valdeye söyledik o da anında tüm kardeşlerini aradı. ve dediği tekşey oğlumun çocuğu olacak. o an çok zoruma gitmişti sanki oğlu hamile sanki tek başına yapmış bu işi. anlatamam size kızlar. bence biraz bekleyip öyle haber verebilirdi en azından doktora gidene kadar. sonrası ise tam bi komedi dram. yok şunu yeme bebeğe iyi gelmez yok bunu yapma bebeğe bişey olur. yok bol bol hareket et bebek rahat büyüsün içinde. resmen kendimi taşıyıcı anne gibi hissetmiştim. neyse ki yoluna giriyor herşey yavaş yavaş... onların daha heyecanı kızlar anlayışlı olmak lazım ..
,
selamlar annem gelsin ilk işim ona zeytinyağlı yaprak sarma yaptırmak olucak sayende canım ağzım sulanıyo seni görünce ekşiye merğım bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?