2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biberon konusunda nuk ve avent iyi diye biliyorum. Bir marka daha var, gaz yapmıyor hiç, on da öğrenip yazacağım.

aventin airflex biberonları var, onlar da iyiymiş, kolik sancısını azaltıyormuş, ben 1 tane avent, bir de chicco aldım, şimdilik yeter sanırım...

Ben alisverisi bu hafta sonu acayip hizlandirilmis durumdayim. Bir suru birseyler aldik, cok zevkli :) Odayi yerlestirmeyi dort gozle bekliyorum.

Eger emzireceksek yine de biberon almak gerekli mi? Ben hic bakmadim biberonlara. Bakayim mi sizce?

aventin airflex biberonları var, onlar da iyiymiş, kolik sancısını azaltıyormuş, ben 1 tane avent, bir de chicco aldım, şimdilik yeter sanırım...

evet aventte iyiymiş bence iki tane yeter canım. emicek inşallah bebişlerimiz ihtiyacımız kalmıcak :ecrin_bebek:

Ben alisverisi bu hafta sonu acayip hizlandirilmis durumdayim. Bir suru birseyler aldik, cok zevkli :) Odayi yerlestirmeyi dort gozle bekliyorum.

Eger emzireceksek yine de biberon almak gerekli mi? Ben hic bakmadim biberonlara. Bakayim mi sizce?

inşallah emerler, sütümüz de bol olur ama her ihtimale karşı 1 tane al istersen , su içirmek için lazım sanırım...
bu arada aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah...

Son düzenleme:

ben bundan almayı düşünüyorum ne dersiniz kızlar

ben bundan alacağım inşl özellikle yeni doğduğunda yada ilk aylarda bibeboron gerekirse bu çok iyi oğlumd gerekmemişti sonradan birçok biberon aldı yaşında hala kullanıyor sonradan fark etmiyor ama ilk ay önemli eğer bu biberon yeni doğan zamanında lazım olursa çok uygun hem farklı başlıklarla bebek büyüdükçe kullanıla biliyor

Bana hastane çantanda 1 tane emzik ve biberon olsun dediler.Ama ucunu damaklı mı damaksız mı onlar seçtiği için sonra belli olur.nolur nolmaz birer tane bulunsun.Cam biberon aldım ben

bende biberon konusunda kararsızım hangi markayı tercih edicem bilemedim. nuby doğal dokunuş serisi var o çok hoşuma gitti ama kullanışlımı bilemiyorum chiccoda iyi ama bildiğim kadarıyla

canım bende o nuby doğallara bayıldım çok da iyiler gerçekten ama burada 32 den başlıyor fiyatları az değil....onuda şundan yazıyorum bebeklerimiz emecek% 90 emenbebekler her biberonu almıyor ben kızmdan biliyorum aldırana kadar bir sürü biberon ucu denedim emzik hiç emmedi mesela almadı kesinlikle şu ucu ortodontik tarzı anne göğsüne en yakn olanlar onu aldı bir tek şimdi yani kullanmazsa yazık olur o yüzden bir tane polikarbonat alıcam ucu değişebilenlerden sonra nasıl olsa 6 aydan sonra en çok ihtiyaç alacağız bir sürü ..yedekleyeceğizzzz..........

termos alma şimdiden belki bebeğin hiç kullanmıcakkkk ona sonra bak bir tane biberon yeter baştannnn

burdayım kızzzzemuszemus

aldım o çantalı seti biberonu filan ama 4 kez mail geldi ödemeniz onaylandı diye:)) acaba 4 kezmi satın almış oldum şimdi bankayı arıyorum bakalım nolmuş:sm_cool:

nuby nin yine gaz önleyici leri var bahsettiğim başlıklı onlara döndüm ama kararsızım doğal dokunuşlar mükemmel ama ucu çok sivri bebekler ağzını doldursun istiyor o yüzden tereddüte düştümmmm.........

evet doğru aslında fiyat olarak biraz pahalı bide hiç almazsa boşa almış olabiliriz ama anne memesi gibi diyolar ya o yüzden cazip geldi bana 6. aydan sonra hepsini deniycez zaten. bilmiyorum yinede ben sadece internetten araştırdım bi almaya gidiyim bakıyım neye karar vericem :)

inşl biberona gerek kalmaz inşl ama yinede birtane bulunması lazım çünkü süt az geliyo falan gerek olabilir alınan biberonun anne göğsüne yakın olması bu yüzden önemli nuby tam anne göysüne yakın özelliklerde hatane çantasına biberon koymaya gerek yok bence çünkü hastanede süt hemen gelmezse mama yapıyo hemşireler ve kesinlikle biberonla verdirmiyolar kaşıkla verdiriyorlar yine benim fikrim kaşığa alışan bebekler anne göğsünü daha çabuk bırakır gibi geliyor bana çünkü kaşıkla bebeğin ağzına anne göğsünden daha fazla süt veriliyo bikerende ama anne göğsüne yakın çok yavaş akışlı bir biberon kullanılırsa bence anne göğsünü bırakmaz zaten çoğunlukla biberona gerek kalmıyo ilk zamanlar

aldım o çantalı seti biberonu filan ama 4 kez mail geldi ödemeniz onaylandı diye:)) acaba 4 kezmi satın almış oldum şimdi bankayı arıyorum bakalım nolmuş:sm_cool:

hadi bakayım aferin hızlı gonzalezzz :sm_cool: buldum sana ben hızlı gonzalezzz dicceeemmmmm............ ))
ama niye 4 kezzzzz bilmiyorumkismile
biberonun likini koy bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…