allah kavuştursun canım bende annemi geçen hafta yolladım çok zor bir gün boyunca ağladım bende çok zor geldi ama alışcaz napalım başınız solsun bu arada
ant sen adatıpa ne kadar veriyosun canımm ocaktan sonra ne kadar arttı
alalım o zaman
evet canım aynı gün bankadan yolluyousn
canım geveze bi müşterim gelmişti-tatlicadiarzu-
pardon yaaaa ben çanta yorumuna yazmıştııımmmm karıştııımafoldumben
merhaba kızlar nasılsınız????
15 gündür katılamamıştımm özledim sizleri...
annecim gelmişti dün akşam gitti evim bomboş kaldı çok etkilendim anlayacağınız çok canım sıkkın mafoldumben
geçe hafta da eşimin dedesinikaybettik..zor günler telaşlı yoğun ve yorucu geçti..bugün evimdeym ama annecim yok yalnız kaldımmm...
annecim her şeyimi hazırladı bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik doğum için gecelik ve pijamamı aldık bebeğimin çok şükür hiç eksiği kalmadı...
sizlerin nasıl geçti inş.herşey yolundadır bebişler nasıl öpüyoruz bebişleri...
olsunlar olsunlar severim kokoşlarıselmacım eklediklerin çok tatlı benim kızımın odasıda biraz kokoş olucak benim yatakodamda öyle zaten :))
kokoşluk anasında kızlarımız neyapsın aynı biz gibi olucaklar bayanssulusmile
tamam canım zaten benim de paramı göndermemişler bi fırsat bulup arayamadım ya glen gidendenalaallıım kuşumm eşimi bekleyeceğim ben almak için akşam üzeri gelir o zaman alırımm..malum banka o böylesi işime geliyor:kedi:
olsunlar olsunlar severim kokoşları
tamam canım zaten benim de paramı göndermemişler bi fırsat bulup arayamadım ya glen gidenden
çok sağol canımm...merhaba, Allah kavuştursun annecinle seni ...
dedenize de Allah rahmet eylesin.
güzel günlerde kullanın cicilerinizi sen de bebişin de :)
sağol canım memleketine yolladım annemi...darısı başınıza odamızı yerleştireceğiz zamanla mobilyası gelince...başınız sağolsun canımmm..allah kavuştursun annenede...........oohhh hazırlıklar da bitmişşşş...süperrr.........
hoşbulduk canımmm çok sağoll...gurbetten hoşgeldin canım başınız saolsun
ara selmacım ihmal etme üstüne yatıverirlerrr.......
gerçi sen yattırmazsındaaalsanaalsanasmileindirirsin kafalarınaaadelikafadulden
babası kullansın kredi kartınıııyerimsenibenyırtarım valla :jeyyar: aradım göndercek bugün lülülülülülü tatlım kredi kartıyla alınabiliyo eşini beklemene gerek yokki yada gel 100 tl lik bişeyler sepete ekleyelim hem indirimden yararlanmış oluruz
niveanınki burda kargo dahil 57,90 eyvahedigeldismile
babası kullansın kredi kartınıııyerimseniben
evet gördüm şaşırdııımmmmm.....
Sağlıklı Beslenme Biberonu, beslenmeyi daha doğal hale getirdiğinden, bebeğinizi endişe duymadan beslemenize olanak sağlar.
Biberonun özel büyük formatı ile yumuşak, doğal emziği, sağlıklı beslenme için en iyi koşulları sunar.
Emziğin anti-kolik ucu koliği önler.
Polikarbonat biberon
Silikon emzik
0+ ay üzeri kullanım
Tek delikli
göökuşak chicco 12,5 fiyatı nasıl sence
termos alma şimdiden belki bebeğin hiç kullanmıcakkkk ona sonra bak bir tane biberon yeter baştannnnbide termos bberonlar var mamayı sıcak tutuyo ondandamı alsam acaba
gene kendi kendime konuşmaya başladım ya
Sağlıklı Beslenme Biberonu, beslenmeyi daha doğal hale getirdiğinden, bebeğinizi endişe duymadan beslemenize olanak sağlar.
Biberonun özel büyük formatı ile yumuşak, doğal emziği, sağlıklı beslenme için en iyi koşulları sunar.
Emziğin anti-kolik ucu koliği önler.
Polikarbonat biberon
Silikon emzik
0+ ay üzeri kullanım
Tek delikli
göökuşak chicco 12,5 fiyatı nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?