hadii yaa bu çok iyi ozamaannnnn...evet kargo ücreti yoksa çok iyi gerçekten çantası çok kullanışlı birsürü cebi ve içinde bölmeleri var
hadii yaa bu çok iyi ozamaannnnn...kaydirigubbakcemile5
evet olabilir ama şampuan falan ne yapacaksınnnn..... zeytinyağı da banyodan sonra ama bebek yağınla her gün şöyle masaj yapmak lazımmm.................boshayallersmile
merhaba kızlarr
çantalarınızı hazırladınız mı? ben yavaş yavaş pijama bakmaya başladım.
yok yok banyo sonrası değil masaj içinde zeytin yağını öneriyolar eee şampuanda niveanın hep saç hem vucut şampuanı var ya ondan alırım heralde sonuçta zeytin yağı gerçekten besleyici vucudu besliyo eşim doktor benim o da zeytinyağı kullanmayı öneriyo valla bilmiyoru ki canım ne yapsak hazır bebeyağlarıda güzel kokuyo hani
selam annişler opuyorumnanaktan umarım hafta sonunuz güzel geçmiştir. bugün yine hava kapalı ve soğuk evde işlerimi bitiremedim eşimle dün bugün biraz onları halledeyim bari :)))
alalım o zamanevet ama kargolu 45 falannn.diğeri kargolu 49 ürünü fazlaa
birde çantanı rengi diyorum bennn...kaydirigubbakcemile5 oyumu kullanıyorum ilk çantaaa...
evet canım aynı gün bankadan yolluyousnslm arkadaşlar...geçmişi okuyim dedim...şimdide etrafı toplamam lazım ama üşeniyorum..selma bebek şekeri malz. netten sipariş vermiştin değilmi..ödemesi ne zaman yapılıyo hemen aynı gün mü...ben merkeze uzaktayımda biraz ona göre ayarlayıp sipariş vericemde...
selmaaaaaalsanaalsanasmile
zeytinyağını bende onaylıyorum kesinlikleeeee....ilk başlarda çoğunlukla zeytinyağı yaparım ama sıkışık olduğum durum olur falan bebeyağı elimin altında olsunnn
allah kavuştursun canım bende annemi geçen hafta yolladım çok zor bir gün boyunca ağladım bende çok zor geldi ama alışcaz napalım başınız solsun bu aradamerhaba kızlar nasılsınız????
15 gündür katılamamıştımm özledim sizleri...
annecim gelmişti dün akşam gitti evim bomboş kaldı çok etkilendim anlayacağınız çok canım sıkkın mafoldumben
geçe hafta da eşimin dedesinikaybettik..zor günler telaşlı yoğun ve yorucu geçti..bugün evimdeym ama annecim yok yalnız kaldımmm...
annecim her şeyimi hazırladı bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik doğum için gecelik ve pijamamı aldık bebeğimin çok şükür hiç eksiği kalmadı...
sizlerin nasıl geçti inş.herşey yolundadır bebişler nasıl öpüyoruz bebişleri...
hayatım pişik içinde zeytin yağı öneriliyo eskisi gibi pahalı da değil bebeyağları ile aynı fiyata geliyo koyarsın bi bebeyağı kutusuna mis gibi kullanırsın popuşuna bile hem bebeğin gelişimi için de faydalı önemli olan da bu zaten
sevindiimmm....kaydirigubbakcemile5
allah kavuştursun canım bende annemi geçen hafta yolladım çok zor bir gün boyunca ağladım bende çok zor geldi ama alışcaz napalım başınız solsun bu arada
ant sen adatıpa ne kadar veriyosun canımm ocaktan sonra ne kadar arttı
merhaba kızlar nasılsınız????
15 gündür katılamamıştımm özledim sizleri...
annecim gelmişti dün akşam gitti evim bomboş kaldı çok etkilendim anlayacağınız çok canım sıkkın mafoldumben
geçe hafta da eşimin dedesinikaybettik..zor günler telaşlı yoğun ve yorucu geçti..bugün evimdeym ama annecim yok yalnız kaldımmm...
annecim her şeyimi hazırladı bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik doğum için gecelik ve pijamamı aldık bebeğimin çok şükür hiç eksiği kalmadı...
sizlerin nasıl geçti inş.herşey yolundadır bebişler nasıl öpüyoruz bebişleri...
evet hem pişik için hemde vucut için bebeyağı yerine zeytinyağı öneriliyo gerçektende çok sağlıklıevet pişik için en çok onu öneriyolar çok sağlıklı bende zaytinyağı kullanırım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?