2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allahtan kaynanamla ayrı şehirlerde oturuyoruz.bizde kan tahlili yaptırdığımız gün anneme gidip söyledik.aşime aratmadım annelerini erken daha dedim.doktora gidip doğruluğu kanıtlanınca söyledik.onların tarafta 3 tane torun var zaten bizde ilk olacak :1rolleyes:

kızlar patronum müşteri ziyaretine gidiyodu ondan rica ettim ayva almasını sonra bi arkadaş aradı yanına geliyorum diye gelirken ayva al dedim almış gelmiş saolsun patronumda getirdi birsürü ayvam oldu yedim rahatladım oh be

ay kız güldürdün beni vallahi çok komiklermiş gerçekten

ayy canımm ben de şimdi yiyodum sırnaşık şey

seninki cadaloz benimkini gören ağlar öyle acındırırki kendini şaşırır kalırsın,ben sadece kandillerde bayramlarda arıyorum tabi bayramda gidiyozda mecburen,ayda 1,2ayda bir falanda evine gidiyoz oturmaya ,aksi gibi benim annemde sanki ona dertmiş gibi kızım ara sor ayıp olmasın biz demesinler nasıl evlat yetiştirmişler diyo hep bizmi alttan alıcaz herşeyi ya ben kendimi yapmacık hissediyorum elimde değil kırıldımmı olmuyo yapamıyorum

ben de yapmacık olmak istemiyorum sahte gülücükler sergilemek istemiyorum o yüzden de görüşmüyorum benim kaynanam üvey zaten bu arada eltim o yapmacıklığı iyi beceriyor araları kötüydü biz barıştırdık şimdi ondan iiyisi yok öyleleri makbül sanırım ama bana yakışmaz öyle davranmak

Biz de kendim test yapıp daha dr bile gitmeden arkadaşlar dahil herkese yaydık kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla benimki öz ama ben üveymi acaba diye düşünüyorum hep, boşver biz böyleyiz işlerine gelirse ben kendimi biliyorum kim ne düşünürse düşünsün ,onlar iyi olsun onların gözünde ben kötü olsamda olur

kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

güldürdün beni valla,,aslında benim de canım çekiyor bize gel beraber saralım tek başıma zor geliyor banada ev de birsürü yaprak var saracak insan lazım
ay canım öyle mutlu olurdum ki anlatamam bir de dün kitap okuyodum kıymalı mantı yemeğe gitmiş yazar ağzım sulanıyo ya ben nasıl yapım yemek bile yapmıyom 2 haftadır eşim saolsun bugün ben de menemen yapıcam

ilk zmanlar benim annemde diyodu ama şimdi oda anladı eşim hiç bişey demiyo ara demez hatta biz çok kavga ettik hayınvalidemle bana tek laf etmedi çünkü biliyo haksız yere bişey yapmam

çok güzeldi ya abartmamak lazım tabi bu kadar çok saol çok güldüm alkisalkisalkis

yakın olsaydık yapardık valla karnım aç canım herşey çekiyor tek başına mutfağa girince sıkılıyorum ama yanımda biri olsa iş yapmasa bile yetiyor

valla eğri oturup doğru konuşmak lazım kızlar. benim k.valide aynı annem gibi titrer üstüme. bu arada oğlunu çok ama çok sever. abartı denecek şekilde. ve dediği hep şudur; oğlum benim için herşeyden önce gelir ona iyi bakan onu mutlu eden kimse benim başımın tacıdır der. ve bunu gerçekten samimiyetle söyler. hamile olduğumu duyduğunda havalara uçmuştu.
biz 4 senelik evliyiz. k.valideme çok yakın oturuyoruz. aynı sokakta. her akşam yemeğe oraya gidip sonra eve geçiyoruz. eşimde annesine çok düşkündür. yani toplasanız 1 sene evde yemek yememişizdir. bazen üzülüyorum evde yeterince vakit geçiremiyoruz diye... :1no2: gerçi k.validem diyor gidin evinizde yiyin ama eşim yine gidiyor tıpış tıpış... bu arada annesinin yemeklerinede bayılır benimkileri o kadar beğenmez. hoş ben yemek yapmayı unuttum artık kızlar.. bebişimin annesi yemek yapmayı BİLMİYORRR offff :kedi:. işte buna çok üzülüyorm ben :sinifsinif:

Benimki de gelin yemeğinizi yiyip gidin diyodu ama istemedim ben.Hergün hergün gitmek istemedim.Haftada 1 gidiyoruz.E yeter okadar.6 gibi gidiyoruz 9 da eşim hadi gidelim evimize diyo Şeniz

ben de memlekette senin durumundaydım altlı üstlü oturuduk sabahları evde akşamları kayınvalidemde yerdik seni anlıyorum ben de eşimle birlikte yemek isterdim buraya taşındığımızda eşime yemek yapmak öyle çok hoşuma gittiki anlatamam benimeşimde annesine çok bağlı benim kaynvalidemde siz mutlu olun ben daha çok mutlu olurum diyo ben razıyım ondan o da beni çok seviyo biliyorum anne gibi benimki de tabii kendi annemle kıyaslayamam ama yine de çok iiyi

işte budur yaa oğlunu seven bir kaynananın yapması gereken de budur işte,,,,maşallah size nazar değmesin canım,,,hep böyle olmak isterdim ama malesef elimizde olan birşey değil -....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…