kaynanalardan nefret ediyorum benimki tam bi cadaloz neyseki eşim çok anlayışlıdır bana karşı hiç ısrar etmez annemlere gidelim diye ben de zaten takmam kaynanamı ilk evlendiğimiz zman hiç sesimi çıkartmazdım bi afedersiniz ağzıma s. kaldı baktım böyle olucak giib değil mesafe koydum araya görüşmüyorum
ay öldürdün beni gülmkten kız aklıma bi hikaye geldi arkadaşım hamile kız da çok takar böyle şeylere bunu yeme şunu yeme diye bi akşam o eşi ben oturuyoruz diyoki kelle paça yememek lazımmış aa bide tavuğun boynunu yiyince çocuk boynunu tutamazmış portakal yersen cildi pütür pütür olurmuş saydı saydı eşi ve ben şaşkın şaşkın izliyoruz ama en son aa biz geçen gittiğimizde kelle paça çorbası yemiştiiik diyince eşi dayanamadı noluyomuş yiyince çocuk paçalımı doğuyomuş dedi ve ben koptum delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kızlar patronum müşteri ziyaretine gidiyodu ondan rica ettim ayva almasını sonra bi arkadaş aradı yanına geliyorum diye gelirken ayva al dedim almış gelmiş saolsun patronumda getirdi birsürü ayvam oldu yedim rahatladım oh be
kaynanalardan nefret ediyorum benimki tam bi cadaloz neyseki eşim çok anlayışlıdır bana karşı hiç ısrar etmez annemlere gidelim diye ben de zaten takmam kaynanamı ilk evlendiğimiz zman hiç sesimi çıkartmazdım bi afedersiniz ağzıma s. kaldı baktım böyle olucak giib değil mesafe koydum araya görüşmüyorum
seninki cadaloz benimkini gören ağlar öyle acındırırki kendini şaşırır kalırsın,ben sadece kandillerde bayramlarda arıyorum tabi bayramda gidiyozda mecburen,ayda 1,2ayda bir falanda evine gidiyoz oturmaya ,aksi gibi benim annemde sanki ona dertmiş gibi kızım ara sor ayıp olmasın biz demesinler nasıl evlat yetiştirmişler diyo hep bizmi alttan alıcaz herşeyi ya ben kendimi yapmacık hissediyorum elimde değil kırıldımmı olmuyo yapamıyorum
allahtan kaynanamla ayrı şehirlerde oturuyoruz.bizde kan tahlili yaptırdığımız gün anneme gidip söyledik.aşime aratmadım annelerini erken daha dedim.doktora gidip doğruluğu kanıtlanınca söyledik.onların tarafta 3 tane torun var zaten bizde ilk olacak :1rolleyes:
ay öldürdün beni gülmkten kız aklıma bi hikaye geldi arkadaşım hamile kız da çok takar böyle şeylere bunu yeme şunu yeme diye bi akşam o eşi ben oturuyoruz diyoki kelle paça yememek lazımmış aa bide tavuğun boynunu yiyince çocuk boynunu tutamazmış portakal yersen cildi pütür pütür olurmuş saydı saydı eşi ve ben şaşkın şaşkın izliyoruz ama en son aa biz geçen gittiğimizde kelle paça çorbası yemiştiiik diyince eşi dayanamadı noluyomuş yiyince çocuk paçalımı doğuyomuş dedi ve ben koptum delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben de yapmacık olmak istemiyorum sahte gülücükler sergilemek istemiyorum o yüzden de görüşmüyorum benim kaynanam üvey zaten bu arada eltim o yapmacıklığı iyi beceriyor araları kötüydü biz barıştırdık şimdi ondan iiyisi yok öyleleri makbül sanırım ama bana yakışmaz öyle davranmak
Biz de kendim test yapıp daha dr bile gitmeden arkadaşlar dahil herkese yaydık kaydirigubbakcemile3
ay canım öyle mutlu olurdum ki anlatamam bir de dün kitap okuyodum kıymalı mantı yemeğe gitmiş yazar ağzım sulanıyo ya ben nasıl yapım yemek bile yapmıyom 2 haftadır eşim saolsun bugün ben de menemen yapıcamgüldürdün beni valla,,aslında benim de canım çekiyor bize gel beraber saralım tek başıma zor geliyor banada ev de birsürü yaprak var saracak insan lazım
seninki cadaloz benimkini gören ağlar öyle acındırırki kendini şaşırır kalırsın,ben sadece kandillerde bayramlarda arıyorum tabi bayramda gidiyozda mecburen,ayda 1,2ayda bir falanda evine gidiyoz oturmaya ,aksi gibi benim annemde sanki ona dertmiş gibi kızım ara sor ayıp olmasın biz demesinler nasıl evlat yetiştirmişler diyo hep bizmi alttan alıcaz herşeyi ya ben kendimi yapmacık hissediyorum elimde değil kırıldımmı olmuyo yapamıyorum
ay canım öyle mutlu olurdum ki anlatamam bir de dün kitap okuyodum kıymalı mantı yemeğe gitmiş yazar ağzım sulanıyo ya ben nasıl yapım yemek bile yapmıyom 2 haftadır eşim saolsun bugün ben de menemen yapıcam
valla eğri oturup doğru konuşmak lazım kızlar. benim k.valide aynı annem gibi titrer üstüme. bu arada oğlunu çok ama çok sever. abartı denecek şekilde. ve dediği hep şudur; oğlum benim için herşeyden önce gelir ona iyi bakan onu mutlu eden kimse benim başımın tacıdır der. ve bunu gerçekten samimiyetle söyler. hamile olduğumu duyduğunda havalara uçmuştu.
biz 4 senelik evliyiz. k.valideme çok yakın oturuyoruz. aynı sokakta. her akşam yemeğe oraya gidip sonra eve geçiyoruz. eşimde annesine çok düşkündür. yani toplasanız 1 sene evde yemek yememişizdir. bazen üzülüyorum evde yeterince vakit geçiremiyoruz diye... :1no2: gerçi k.validem diyor gidin evinizde yiyin ama eşim yine gidiyor tıpış tıpış... bu arada annesinin yemeklerinede bayılır benimkileri o kadar beğenmez. hoş ben yemek yapmayı unuttum artık kızlar.. bebişimin annesi yemek yapmayı BİLMİYORRR offff :kedi:. işte buna çok üzülüyorm ben :sinifsinif:
ben de memlekette senin durumundaydım altlı üstlü oturuduk sabahları evde akşamları kayınvalidemde yerdik seni anlıyorum ben de eşimle birlikte yemek isterdim buraya taşındığımızda eşime yemek yapmak öyle çok hoşuma gittiki anlatamam benimeşimde annesine çok bağlı benim kaynvalidemde siz mutlu olun ben daha çok mutlu olurum diyo ben razıyım ondan o da beni çok seviyo biliyorum anne gibi benimki de tabii kendi annemle kıyaslayamam ama yine de çok iiyivalla eğri oturup doğru konuşmak lazım kızlar. benim k.valide aynı annem gibi titrer üstüme. bu arada oğlunu çok ama çok sever. abartı denecek şekilde. ve dediği hep şudur; oğlum benim için herşeyden önce gelir ona iyi bakan onu mutlu eden kimse benim başımın tacıdır der. ve bunu gerçekten samimiyetle söyler. hamile olduğumu duyduğunda havalara uçmuştu.
biz 4 senelik evliyiz. k.valideme çok yakın oturuyoruz. aynı sokakta. her akşam yemeğe oraya gidip sonra eve geçiyoruz. eşimde annesine çok düşkündür. yani toplasanız 1 sene evde yemek yememişizdir. bazen üzülüyorum evde yeterince vakit geçiremiyoruz diye... :1no2: gerçi k.validem diyor gidin evinizde yiyin ama eşim yine gidiyor tıpış tıpış... bu arada annesinin yemeklerinede bayılır benimkileri o kadar beğenmez. hoş ben yemek yapmayı unuttum artık kızlar.. bebişimin annesi yemek yapmayı BİLMİYORRR offff :kedi:. işte buna çok üzülüyorm ben :sinifsinif:
valla eğri oturup doğru konuşmak lazım kızlar. benim k.valide aynı annem gibi titrer üstüme. bu arada oğlunu çok ama çok sever. abartı denecek şekilde. ve dediği hep şudur; oğlum benim için herşeyden önce gelir ona iyi bakan onu mutlu eden kimse benim başımın tacıdır der. ve bunu gerçekten samimiyetle söyler. hamile olduğumu duyduğunda havalara uçmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?