2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yapa yapa öğrenirsin canım ya üzülme bizde annemde yiyoz genelde bende pek yemek yapmıyorum anlıyacağın sen şanslıymışsın ne güzel bizimki kendinden başkasını düşünmez,sağlık olsun ne diyelim

merhaba annişler nasılsnz bebişler nasıl yeni kontrole giden var mı ben pzartesi gdicem inş.herşeyi çok iyidir bebişimin

çok güzeldi ya abartmamak lazım tabi bu kadar çok saol çok güldüm alkisalkisalkis

bak daha neler var şimdi o doğurdu 2 aylık melek gibi bi kızı var kızı beyaz tenli bunun sebebide hamiğleyken fazla ilşkiye girmemsiymiş çok ilişkiye girince çocuk yüzü kara doğarmış kaydirigubbakcemile3 bişey silkelersen çocuk emzikten düşermiş ay daha bisürü vardıda aklıma gelmiyo ya

merhaba annişler nasılsnz bebişler nasıl yeni kontrole giden var mı ben pzartesi gdicem inş.herşeyi çok iyidir bebişimin
ben yarın rutin testlerim için gidecektim ama sıra alamadım internetten yarın bakalım inşallah site düzelirse cuma gidecem

kız daha anlatma gülerken karnım sallanıyo bebişim rahatsız olacakkaydirigubbakcemile3

yok daha neler çok hoşmuş ya aklına gelirse yaz ya çok komikmiş gerçekten kafamız dağılır

kız daha anlatma gülerken karnım sallanıyo bebişim rahatsız olacakkaydirigubbakcemile3

anlatmazsam çatlarım ben böyle aklıma geldikçe yazıcam göğüsleri şişmişti kaydirigubbakcemile3 ay çatlıcam bi tas varmış o tasa göğsünü koyunca geçiyomuş ağrısı ve o tası buldu göğsünü de koydu okadar inanır hurafelere yani

sağolun kızlar.ben en son kalp atışını görmye gitmştim..
bu ikinci kontrolüm.
benim göbeğim çıktı yaa sizin ne durumda kızlar..şiştimi göbeklerkaydirigubbakcemile3

:roflol:

Benimki de gelin yemeğinizi yiyip gidin diyodu ama istemedim ben.Hergün hergün gitmek istemedim.Haftada 1 gidiyoruz.E yeter okadar.6 gibi gidiyoruz 9 da eşim hadi gidelim evimize diyo Şeniz

keşke benim eşimde öyle dese. hatta 1 gün gitmyeince k.pederim nerde kaldınız özledik diyo. eşimde bi süre gitmese hadi gidelim annemlere ayıp olur özlemişlerdir fala diyo işte... :sinifsinif:

sağolun kızlar.ben en son kalp atışını görmye gitmştim..
bu ikinci kontrolüm.
benim göbeğim çıktı yaa sizin ne durumda kızlar..şiştimi göbeklerkaydirigubbakcemile3

canım ben fazla beklemiyorum hastaneye gitmek için iki haftada bir gidiyodum bu sefer doktor kasım başı çağırdı hem 2 li test yapılcak ama ben önümüzdeki çarşamba tekrar gidicem kontrole biraz sabırsızım göbek olayına gelince çoğumuzun çıktı göbeği bende bu çoğunluğa dahilim

hay allahım ya nerden duyuyomuşta inanıyomuş,demekki inanınca herkes buna anlatıyodu herşeyi eğlencelidir ama ya ne tasıymışki kız biz demi denesek:))))

keşke benim eşimde öyle dese. hatta 1 gün gitmyeince k.pederim nerde kaldınız özledik diyo. eşimde bi süre gitmese hadi gidelim annemlere ayıp olur özlemişlerdir fala diyo işte... :sinifsinif:

bunları okuyunca şükrediyorum halime bizim ev annemlere hayınvalidelere aynı mesafede bizde aynu duruma annemlerle yaşıyoruz çok sık giderim annemlere hatta geçen hafta full onlarda kaldık neyseki eşim annesine gitmek istemiyo hatta biz evi taşıdığımız için annemlerde kaldık ben ona dedim istersen senin annenlerde kalalım ama o istemedi çünkü annesi anne gibi değil hiç sevmez çocuklarını e çocuğunu sevmeyendende gelinini sevmesi beklenmez ama genede bazıları düşkün olur ailesine neyseki benimki değil

doktorun sana gün vermiyor mu peki.bana 15-20 ekim arası gel demişti.tam bir ay gibi bir süre oluyor.peki sık sık gidince doktorun bişi demiyor mu?
birde ultrasona ayda bir girmek gerekiyormuş ya.sık sık girmekte bebek için değil diyorlar

hay allahım ya nerden duyuyomuşta inanıyomuş,demekki inanınca herkes buna anlatıyodu herşeyi eğlencelidir ama ya ne tasıymışki kız biz demi denesek:))))

ne bilim ben bak kızı grip olmuş burnu tıkalı diye tereyağı koymuşlardı mesela ne tası olduğunu bilmiyom onların sülalede elden ele geziyo erzincanlılar benim eşimde erzincanlı gerçi de byle şeyler yaptıklarını hiç duymadım

alemsiniz kızlar yok kara mara yok taş maş okuduğum yerde sırıtyorum sizin yüzünüzden dikkat çekiyorum hepten yahu...
benim annemde öyleydi yok bişey yedikten sonra eline biyerine sürme hemen yıka derdi neymiş iz çıkarmış bebişte. yok tavuk derisi yeme çoçuğun derisi öyle olurmuş yok gizli bişey yeme söylede al yoksa çokcuk hırsız olurmuş. nerdeyse paranoyak etti benii... neyseki annemde atlattı şoku...
şimdi herkes normal bi ben anormal oldum herşeye tepki veriyorum hemen yüzüm asılıyor. ama napayım hamişim değil mi?

yok canım ultrasona girmenin bebeğe hiç sakıncası yok ben hep ynı doktora gitmiorum bi birine bi birine gidiyorum tek doktora bağlı kalmak istemiyorum mesela bu hafta diğer doktouma gidicemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…