baksana herkese gaviscon vermişler,demekki zararı yok,valla hemen hemen herkese demir ilacıda vermişler ama drum gerek yok sonuçların iyi senin dedi,gerekli olmuyanı verdiklerini düşünmüyorum
Cahil kalmısım selmacım valla bı dogsun da bugun arkadaslarla konustuk normal dogum fılan anlattılar hayatta tarıf edılmez bı agrı acı fılan dıye tırstım baya ama yıne de normal yap dedıler susun dedım hem anlatıyonuz
kızlar çıkıyorum ben yemek hazırlama vakti öptüm hepinizi bebişlerede kendinizede iyi bakın opuyorumnanaktan
dinleme canım böyle hikayeler sakın,herkesin acı eşiği farklıdır,ona zor gelen sana kolay gelir ayrıca her doğum kendine özeldir(her aşkda olduğu gibi) :)Cahil kalmısım selmacım valla bı dogsun da bugun arkadaslarla konustuk normal dogum fılan anlattılar hayatta tarıf edılmez bı agrı acı fılan dıye tırstım baya ama yıne de normal yap dedıler susun dedım hem anlatıyonuz
ben çok sıkıldım valla,bebişim doğsun,ramazan bayramında da bodruma gidelim tatilimizi yapalım 10gün,gelip direkt işe başlycam,eşim en erken 8 30da geliyor,sıkıntıdan patlıyorum burda
ben çok sıkıldım valla,bebişim doğsun,ramazan bayramında da bodruma gidelim tatilimizi yapalım 10gün,gelip direkt işe başlycam,eşim en erken 8 30da geliyor,sıkıntıdan patlıyorum burda
benim gebeliğimin başında yapıldı,2li test yapılırken yapıldı,en son şeker yüklenirken de yapıldı,3kez kan idrar yaptırdım,şeker yükletmeden ben sormuşdum artık demir vercekmisiniz diye,bir test yapalım bakarız demişdi,sonuçlar gelince de vermedibana dr.um kan sayımını ilk zamanlarda yapmıştı bir dahada yapmadı ve ozaman çok iyi demişti..sonrasında 5.ayda kan ilacı yazdı..artık ihtiyacın olucak dedi..ilk kan tahliline göremi dedi yoksa belli aralıklarla kan tahlilimi yaptırıyo dr.un
Cahil kalmısım selmacım valla bı dogsun da bugun arkadaslarla konustuk normal dogum fılan anlattılar hayatta tarıf edılmez bı agrı acı fılan dıye tırstım baya ama yıne de normal yap dedıler susun dedım hem anlatıyonuz
ben bodrumda yaşıyordum,doğum için geldim sonra eşim işinden memnun kaldı,yerleşiyoruz yavaş yavaş,kaynanamda bodrumda,dubleks evi var,tek yaşıyor,ev sıkıntımız yok yaniMasllah canım tatıl planları yapıyosun bebısle nasıl olcak.Esımde dıyo bu sene napcaz dıye ben de ılla denız gormek ıstıyosan en yakın amasra var ancak ona gıdebılırız dıyorum.
dinleme canım böyle hikayeler sakın,herkesin acı eşiği farklıdır,ona zor gelen sana kolay gelir ayrıca her doğum kendine özeldir(her aşkda olduğu gibi) :)
birde kadınların abartma huyu da vardır,drun ve sen bilirsin senin için iyi olanı arkadaşların,eşin dostun değil
ben bodrumda yaşıyordum,doğum için geldim sonra eşim işinden memnun kaldı,yerleşiyoruz yavaş yavaş,kaynanamda bodrumda,dubleks evi var,tek yaşıyor,ev sıkıntımız yok yani
park yatak alıcam zaten,bizler pimpirikliyiz avrupalılar varya 1aylık bebekleriyle geliyordu ve saldım çayıra mevlam kayıra,amasra ya biz evlenmeden önce gidip aşık olmuşduk,balayında da geliriz dedik ama olimposa gitmek kısmet olmuştu.amasrada çok güzel,gidin gezin,gençliğinizin tadını çıkarın
ben bodrumda yaşıyordum,doğum için geldim sonra eşim işinden memnun kaldı,yerleşiyoruz yavaş yavaş,kaynanamda bodrumda,dubleks evi var,tek yaşıyor,ev sıkıntımız yok yani
park yatak alıcam zaten,bizler pimpirikliyiz avrupalılar varya 1aylık bebekleriyle geliyordu ve saldım çayıra mevlam kayıra,amasra ya biz evlenmeden önce gidip aşık olmuşduk,balayında da geliriz dedik ama olimposa gitmek kısmet olmuştu.amasrada çok güzel,gidin gezin,gençliğinizin tadını çıkarın
bende kısmet olursa normal doğum istiyorum,birincisi katlanılmıycak bir acı olsa millet 2. ye 3.ye girişmez,ayrıca bir gün çekersin biter ama sezeryanda ilk 6 ay çekiyorsun,göbeğin de yanına kar kalıyor,normal doğumda ortalama 10kg veriyorsun,sezeryanda 5,ayrıca sezeryan doğumda bebek hayatındaki en büyük şoku yaşıyormuş,diğerinde ise kendini doğuma hazırlıyor,ne olur normal doğurabileyim çok istiyorum
ipekcim nerdesin sen bugun,bir göründün bir kayboldun,valla turistler öyleydi,biz tatildeydik,ben daha bekarım,hava biraz esmeye başladı ablamlar valizlerden uzun kolluları çıkarıp giydirdiler çocuklara,turistlerin de 9 10aylık emeklemeye çalışna çocukları çırılçıplak havuz kenarında geziyorduben bodrum havalimanında çalışıyorum, gerçekten yabancılar el kadar bebeklerle taa nerelerden tatile geliyor. valla hepsinin bebeği de maşallah çok tatlı ve sağlıklı görünüyor
ipekcim nerdesin sen bugun,bir göründün bir kayboldun,valla turistler öyleydi,biz tatildeydik,ben daha bekarım,hava biraz esmeye başladı ablamlar valizlerden uzun kolluları çıkarıp giydirdiler çocuklara,turistlerin de 9 10aylık emeklemeye çalışna çocukları çırılçıplak havuz kenarında geziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?