bende kuş tüyü yatakda masaj yapılcak diye beklemiyorum,elbette çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum ve kimsenin ağrılı hikayesini dinlememeye çalışıyorum ve görüntüde izlemiyorumişin kötüsü ben normalden de korkuyorum, sezeryanden de , ne yapacaksam artık bilmiyorumkismile
Benım esım de mugla dalaman havalımanında calısıyodu bız yenı tanıstıgımızda evlenınce geldı yanı ank. ya.O da dıyodu kucuk kucuk cocuklar kendı valızını tasır dıye onların cocuk yetıstırmesı gercekten cok farklı.Kucuk yastan hayata hazılrıyolar dedıgın gıbı bızım gıbı herseyden sakınmıyorlar
bende kuş tüyü yatakda masaj yapılcak diye beklemiyorum,elbette çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum ve kimsenin ağrılı hikayesini dinlememeye çalışıyorum ve görüntüde izlemiyorum
sizde canım,kendinize dikkt edinArkadaşlar iyi akşamlar, bebişlerinizle Allah'a emanet olun
kızlar hepinize iyi akşamlar, ben kaçıyorum, yarın görüşmek üzere boshayallersmile
Merhabalar Mayıs anneleri.
Bendeniz haziran annelerindenim. Hamileliğimden öncesinden beri aynı doktora gidiyordum. Fakat kendisi hastaneden ayrılmış. Tecrübeniz olduğu için önce size danışayım dedim. İstanbul/Anadolu'da özel hastanelerde tavsiye edebileceğiniz doktor isimlerine şiddetle ihtiyacım var.
Kadıköy Şifa,
Acıbadem,
Medical Park,
Medipol,
Florance Naightingale
hepsi olur. 24. haftamda doktor değiştirmem gerekeceğini hiç düşünmezdim. İnanın tam bir krizdeyim. Yardım lütfen.
Canım gecmıs olsun yaa. gercekten aksılıkler ust uste gelmıs ama olanla ölene care yok derler o yuzden sıkma canını hepsı bı yola gırer merak etme.sonucta dunya telası bıtmıyo Allah kolaylık versın
ay canım geçmiş olsun ya yardım edicek kimse yokmu yakınlarındaslm kızlar nasılsınız... ben evıme dondum cok sukur ama hıc memnun deılım cunku sehır dısındayken sıgorta atmıs dolaptakı etler sebzeler suyunu salmıs dondurucu dolap batmıs... mutfak hayvan olusu gıbı kokuyo... dolabı hıc sormayın kokuyu gıderemıyorum uc gundur kafayı yıcem temızlık yapmaktan canım cıktı. buzdolabı atılmalık oldu daha 6 aydır kullanıyodum yesyenı sey..kafayı yıcem yaa bılgısayarımda bozuldu gunduz gıremoyorum aksam esım gelınce gırıyom kımse olmuyo tabıı... sızle konusmayı ozlaedım valla... ay cok dertlıyım..ha bırde bekarken babam ınternetı kapattır evlenmeden demıstı bende dugun telası evlılık derken unutmusum dun annem fatura getırdı 350 mılyon babam alsın odesın demıs..ay delırmek uzereyım hersey ustuste gelıyo bunalımlardayım valla..
slm kızlar bugün doktora gittim şeker sonucum iyi çıkmış sevindim ama sevincim yarım kaldı bebek tersmiş yani ayakları aşağıda bu ayda dönmesi lazım dönmezse tekmelerken ayağı yola girer erken doğum olur falan dedi 15 gün sürekli yan yat dinlen iş temizlik yapma dedi ilaç vrdi çok kilo almışım bir ayda reçel bal pekmez vs tüm şekerli şeyler hamur işi yasakladı zaten önceki gebeliğimde tansiyon vardiye tuz yasak peynir zeytin vs yemekler sıfır tuzsuz moralim sıfır yani ya dönmezse yemekte herşey yasak iş desen nasıl yapmıycan hadi yapma çatkapı biri gelir oyy napcam ben
slm kızlar nasılsınız... ben evıme dondum cok sukur ama hıc memnun deılım cunku sehır dısındayken sıgorta atmıs dolaptakı etler sebzeler suyunu salmıs dondurucu dolap batmıs... mutfak hayvan olusu gıbı kokuyo... dolabı hıc sormayın kokuyu gıderemıyorum uc gundur kafayı yıcem temızlık yapmaktan canım cıktı. buzdolabı atılmalık oldu daha 6 aydır kullanıyodum yesyenı sey..kafayı yıcem yaa bılgısayarımda bozuldu gunduz gıremoyorum aksam esım gelınce gırıyom kımse olmuyo tabıı... sızle konusmayı ozlaedım valla... ay cok dertlıyım..ha bırde bekarken babam ınternetı kapattır evlenmeden demıstı bende dugun telası evlılık derken unutmusum dun annem fatura getırdı 350 mılyon babam alsın odesın demıs..ay delırmek uzereyım hersey ustuste gelıyo bunalımlardayım valla..
slm kızlar bugün doktora gittim şeker sonucum iyi çıkmış sevindim ama sevincim yarım kaldı bebek tersmiş yani ayakları aşağıda bu ayda dönmesi lazım dönmezse tekmelerken ayağı yola girer erken doğum olur falan dedi 15 gün sürekli yan yat dinlen iş temizlik yapma dedi ilaç vrdi çok kilo almışım bir ayda reçel bal pekmez vs tüm şekerli şeyler hamur işi yasakladı zaten önceki gebeliğimde tansiyon vardiye tuz yasak peynir zeytin vs yemekler sıfır tuzsuz moralim sıfır yani ya dönmezse yemekte herşey yasak iş desen nasıl yapmıycan hadi yapma çatkapı biri gelir oyy napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?