çok iyi geliyo ben senelerdir kullanıorum mecburenbende de reflü vardı,hatta bu yanmalar hiçbişey değil,o nedenle o şurubu da hiç kullanmadım,ilerde artarsa kullanırım diye düşündüm
Evet canım dr. sürekli her öğünden sonra kullanmamı söyledi hatta bana famodin de kullanmamı söyledi
valla herkes gavisconlanmış :)birde hepimiz her konuda uzmanlaşdık,hıı mide yanması sen gaviscon içmelisin,demek kokulu akıntın var sana vagi hex fitil veriyorum,yakında reçeteyle gezeriz artıkbu şurubu ne kadar çok kullanan varmış ayol:)) ben hamileliğimden öncede kullanıyodum evde yedek 3 4 şişe olur artık içe içe alıştım:))
Saol canım denerım leblebıyı cok severım zaten mıde suyu alıyo derler.BU arada ılk kez udydum boyle durumda saclanıyo mu gercekten acaba.
büyükler öyle derler ya hamilelğin bu aşmalarında midende yanma varsa bebek saçlanıyor diye bende latife olsun azcık gülelim diye yazdım ama belkide doğrudur. boshayallersmile
bu şurubu ne kadar çok kullanan varmış ayol:)) ben hamileliğimden öncede kullanıyodum evde yedek 3 4 şişe olur artık içe içe alıştım:))
normal canım o yanmalar,dr bana gaviscon diye bir şurup verdi,gebeliğin sonuna doğru şişe şişe içceksin bundan dedi,sende dr una sor gidince
çok iyi geliyo ben senelerdir kullanıorum mecburen
eğer her öğünden sonra olmuyosa içme bence gerçi bebeğe zararı yok ama fazla içmeyede gerek yok bence
valla herkes gavisconlanmış :)birde hepimiz her konuda uzmanlaşdık,hıı mide yanması sen gaviscon içmelisin,demek kokulu akıntın var sana vagi hex fitil veriyorum,yakında reçeteyle gezeriz artık
evet kesinlikleaynen bende canım herzaman bulunur bendede.
şimdide çok işe yarıyo
Demek bellı ılaclar kullanılabılıyo ıyı barı.Esım ılaca hemen karsı cıkıyo ama sıkıntım artarsa kullanırım tabı zararıda olsa doktorlar vermez sonucta dımı
canım benim öncedende mide şikayetlerim vardı, helicabaktery ve reflü vardı. Fakat ben dr. sordum fazla içmemin bebişime bir sıkıntısı olurmu diye olmayacağını söyledi.
selma sana kargoya verildi msjı kaç gibi gelmişdi,bana daaha gelmedi mesaj
baksana herkese gaviscon vermişler,demekki zararı yok,valla hemen hemen herkese demir ilacıda vermişler ama drum gerek yok sonuçların iyi senin dedi,gerekli olmuyanı verdiklerini düşünmüyorumDemek bellı ılaclar kullanılabılıyo ıyı barı.Esım ılaca hemen karsı cıkıyo ama sıkıntım artarsa kullanırım tabı zararıda olsa doktorlar vermez sonucta dımı
bende evden çıkmak istiyorum selma...okadar sıkıcı ki evde oturmak üstüne bide eşim geç geliyo...keşke çalışıyo olsaydımvakit geçerdi enazından...
aa nasıl duymazsın ayol hatta çok midesi ekşiyenleri bebek çok saçlı doğacak derler:))
ben çok sıkıldım valla,bebişim doğsun,ramazan bayramında da bodruma gidelim tatilimizi yapalım 10gün,gelip direkt işe başlycam,eşim en erken 8 30da geliyor,sıkıntıdan patlıyorum burdabende evden çıkmak istiyorum selma...okadar sıkıcı ki evde oturmak üstüne bide eşim geç geliyo...keşke çalışıyo olsaydımvakit geçerdi enazından...
Selma' cım sen hangi doktora gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?