slm,kızlar hamilelik nasıl gidiyor,bu arada uyurken artık nefes almada zorlanıyormusunuz.bir iki gündür nefes almada zorlanmaya başladım.sizlerdede oluyormu kızlar?
selam hatun kızlar, geçmişteydim. birde 2010 mayıs anneleri yerine 2009 a girmişim ya diyorum ne çok yeni kişi eklenmiş. 2sayfa okuyunca gerçekleri anladımmm :kedi:
ben o daralma yüzünden dün acile gittim.
sıkıldım bu dah iyi değilmi
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenselam hatun kızlar, geçmişteydim. birde 2010 mayıs anneleri yerine 2009 a girmişim ya diyorum ne çok yeni kişi eklenmiş. 2sayfa okuyunca gerçekleri anladımmm :kedi:
ay burun tıkanıklığı bendede oluyo nefesimde kesiliyo mutfaktayken balkon kapısını sürekli açıorum:))bende zorlanıyorum özellikle kşmları başlıyor burun tıkanıklığıda yaşıyorum ...olacak kızlar hepssiii..eşime diyorum ki saki ben ben değilim öyle oluyor ama hormanel fizyolojik ve psikolojik olarak çok değişiyorruuzz..lohusalılıktan sınra normale döneriz ama o duygusallık hep kalıyor herkese çabuk üzülüyorsun annenin kıymetiini daha bir anlıyorsun.kimseye ıyamaz oluyorsun o da insan evledı falann.............
slm mayıs anneleri....bugün oğlumla yeni bir haftaya başladık...zaman azaldıkçaheycanımda artıyo...yatma pozisyonuna gelince valla ben iki tarafımada yatıyorum...hatta bazen sırt üstü bile çünkü oğlum çok hareket ediyo rahatsızmı oluyo die sürekli pozisyon değiştiriyorum...birde bişey sorucamarkadaşlar bir süredir kassğımda sağ tarafta nabız atması şeklinde bi atma var...elimi koyduğumdada hissediyorumsizde de varmı
merhaba canım
o nabız atması gibi şeyi bebek yapıo galiba bendede oluo
enteresan nasıl yapıo bilmiorum ya tekme atıo yada eliyle yapıo
bende şaşırmıştım ilk hissettimde nabzımla karşılaştırdım alakası yoktu bi de dikkatli takip et düzenli olmuo atışlar
ben tekme diye yorumladım heralde öyledir :)
o bende de oluyor,hatta ilk tekme sandım,sonra kalp atışı sandım sonra dr hıçkırık onlar dedimerhaba canım
bende şaşırmıştım ilk hissettimde nabzımla karşılaştırdım alakası yoktu bi de dikkatli takip et düzenli olmuo atışlar
merhaba canım
o bende de oluyor,hatta ilk tekme sandım,sonra kalp atışı sandım sonra dr hıçkırık onlar dedi
bende zorlanıyorum özellikle kşmları başlıyor burun tıkanıklığıda yaşıyorum ...olacak kızlar hepssiii..eşime diyorum ki saki ben ben değilim öyle oluyor ama hormanel fizyolojik ve psikolojik olarak çok değişiyorruuzz..lohusalılıktan sınra normale döneriz ama o duygusallık hep kalıyor herkese çabuk üzülüyorsun annenin kıymetiini daha bir anlıyorsun.kimseye ıyamaz oluyorsun o da insan evledı falann.............
selam annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakımmm
dün dedim ya canım,artık uzmanlaşıyoruz bu alanda :)işte son noktayı devrim koydu hıçkırıkmış lülülülülülü
dün dedim ya canım,artık uzmanlaşıyoruz bu alanda :)
ben az önce 15dklık ağlama seansıyapdım,sonra muz yemeye başladım,düzeldim biraz,ne olucak bu böyle bilmiyorumofff bu duygusallık bi tuhaf yaptı beni yaa
başta yoktu ama bu aralar geldimi gitmio dün gece salya sümüktüm yine
bi sebebi yok annemle konuşurken başladı kriz yatana kadar ara ara ağladım bi tuhaf bişi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?