2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimki yılbaşından beri dışarıdan görünüyo ocağın 2. haftasında izne çıkmıştımya o zaman farketmiştim hiç elini karnıma falan koymana gerek yok bakıca görünüyo hemde çok net görünüyo:)

canım bu dönemlerde oluyorrr...doğal aslında ama boşuna birşey yokende eşine yansıtıp kendinide onuda üzmeee....ama msj niteliğide önemli kardeşinle yaşıt olması falan farketmezzz seni rahatsız edecek türde ise tabiki tepkini koyyy.......

çocukmusun kız muz için ağlanırmı delikafadulden delikafadulden

koy parfüm siparşi vermiş eşin ark a onun için aramış sabahtan sonrada olup olmadığını sölerim demiş kardeşide msj atmış parfum var die .. ama olsun ben bütün gece trip yaptım öyle öfkelendim ki şeytan yapıştır suratına suratınaa dedii... sonrada küstüm yattımm.. banada bu ara çok yakışıklı oldu gibi geliyor eşim sanki ben süslenip gexerken o daha salaş olurdu yada bana öyle geliyor..

aman tanrım,çok güldüm ya,haklılık payın var ama çaktırmadan yapın bari kızlar yapıcaklarınızı,ben eşimin traş olmasına izin vermedim 2 gün önce,çok yakışıklı oluyorsun diye,birde bu yeni çalışdığı yeri görmedim henüz,kendimi gösterseydim ordaki bayanlara rahatlıycakdım halbuki :)

harika oluo dimi bi yumru çıkıo meydana sonr kanımda dolanıo biraz o yumru sonra kayboluo
birkaç gündür benimki sağ yanımı keşfetti sıkılıo galiba dolaşmaya çıkıo kaydirigubbakcemile3

evet kuşum bende izliyorum öyle sıkça hatta yaptığı dnüşleri bie görüyorumm..kızım dakka durmuyor ki ne zaman uyuyor bilmiyorum cidden ilk kızım 3 ay hiç uyumadı benim gece gündüz çok ciddiyim hep emmek istiyordu şöyle arada dakldı diyoduk 20 dk sonra yine ayaktaaa.......akannehir

devrimim kullanıcısından alıntı
ya bu bebeğin tekmelerini babası1 2 kez hissedebildi,neden öyle oluyor ki,bildiğin tekme atıyor oğlum,dışardan neden belli olmuyor
devrim canım ben dr. sormuştum kimi bebek çok tekme atmazmış içeride yer değiştirirmiş çok sık bu aylardaa bak 1 hafta sonra nasıl farkeder tekmeleri sırt üstü uzan ve bekle hafif bacaklarını kaldır arada birde hafif şekilde bastır karnına tepki verecek göreceksinn

kızlar ama uzun süre sırt üste yatmak ii değil benım dr um yasakladı ben hiç yatmıyom
gmbek kordonuna baskı yapıyomul oksijen gitmiyomuş ve ölüme sebeb oluyomuş

kızlar ama uzun süre sırt üste yatmak ii değil benım dr um yasakladı ben hiç yatmıyom
göbek kordonuna baskı yapıyomul oksijen gitmiyomuş ve ölüme sebeb oluyomuş

harika oluo dimi bi yumru çıkıo meydana sonr kanımda dolanıo biraz o yumru sonra kayboluo
birkaç gündür benimki sağ yanımı keşfetti sıkılıo galiba dolaşmaya çıkıo kaydirigubbakcemile3
evet benimde hep solumda nedende bazen bi tarafta toplanıyo göbeğim yamuluyo çok komik oluyo ya:))
işte bende bundan korkuyorum ya uyku düzenini anne karnında ediniyolarmış ya benim kızım hiç uyumuyo yaa

bide benden başka herkes kilo vermiş gibime gelio
eh ben kilo aldıkça onlar zayıfliyolar kaydirigubbakcemile3
gelde bunalıma girme gelde ağlama şekerim sırnaşık şey

çocukmusun kız muz için ağlanırmı delikafadulden delikafadulden
heeee napim,bana muz vermiyrlar bende ağladımmm,aldım sonunda :)

kız benım koçiş elini karnıma koyduğunda velet bi tekme atıyooo
karnım sıçrıyo sankiii:CüvCüv:
benim oğlumun babasıyla arası yok sanırım :)erkek çocuğu anaya düşkün olurmuş zaten

bu ara ne yapsalar gözümüze batıcak zaten,süslense suç,süslenmese suç

kuşum ne var onda yaavv sende abartmışsınn hee .hamilelikteennn..benimkine ne diyeceğiniz adma hergün bir sürü bikinili hatunla havuza giriyorrr.......erkekten çok kız arkadaşı var ama hepsini ben tanıyorum tabiyerimsenibenama strese gerek yok.......

allah iyiyliğini versin ben yine süsleyip püsleyip gönderirim eşi bakmıyor falan derler....

ama sen böyle yaparsan çocuğunda sana benzer her istediğini ağlayarak yaptırır kötü örnek oluyosun delikafadulden

benım oğlan baba aşığı o zmann
zaten şansım yokkı benım:))
o kadar taşı besle büyüt babaya düşsün olmazkii

göbek kordonuna baskı yapıyomul oksijen gitmiyomuş ve ölüme sebeb oluyomuş

evet benim doktorum ve sağlık ocağındaki doktor da söled sırt üstü yatma diye

canım ben hissediyorum,çok hareketli zaten ama babası hissedemiyor bir türlü
evet benimde hep solumda nedende bazen bi tarafta toplanıyo göbeğim yamuluyo çok komik oluyo ya:))

işte bende bundan korkuyorum ya uyku düzenini anne karnında ediniyolarmış ya benim kızım hiç uyumuyo yaa

benimde aksine hep sağımda,zaten sırt üstü yatınca bariz farkediliyor,ama sağ tarafımı çürüttü resmen,birazcık dengeli dursa çok sevincem
bebek annenin uyku düzenini alırmış diye biliyorum bende,yani doğru düzgün uyumuycak benim velet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…