bilmem ki kuşum biraz daha büyüdüğünde belki ben bazen kollarımı önümde böyle göbişimin üzerinde bağlıyorum farketmeden...dan diye tekmele geliyor net hissediyorummm..sen hissediyormusunnn......belki eşin hissedememişdr..ama benimde son 10 gündür böyleeee.....
kızlarrr ben geldim vee bişi anlatıcam sizee ben normalde eşimi kıskanmamm hiç ama bu 1 haftadırr ensesindeyim resmen dedektif gibi dün akşam bi ark. kardeşi msj atmış wayy neden o sana msj atar die çattım adama akşammm burundan getirdimm halbuki kız kardeşimle yaşıtt napıcam ben bilmiyorumm eyvahedigeldismile
he muz yemek için bahanem olmuş oldu
:)hamileliktendir,bizim ki 2gün önce bir katalog çekimi yapmış,normalde makinenin hafıza kartını boşaltır,sarışın bir hatun var,elinde çekimi yapılan ürün felan,kız gayet düzgün giyimli,ben kıldan nem kapıcm ya,neden bu resimler silinmemiş,zaten göbeğimde büyüdü,çirkinleşdimmi,sende zaten bir ilgisizlik var bu aralar,erkekler en çok hamilelikde aldatırmışlar felan fistan diye adamın kfasının etini yedim kaydirigubbakcemile
ya bu bebeğin tekmelerini babası1 2 kez hissedebildi,neden öyle oluyor ki,bildiğin tekme atıyor oğlum,dışardan neden belli olmuyor
aman tanrım,çok güldüm ya,haklılık payın var ama çaktırmadan yapın bari kızlar yapıcaklarınızı,ben eşimin traş olmasına izin vermedim 2 gün önce,çok yakışıklı oluyorsun diye,birde bu yeni çalışdığı yeri görmedim henüz,kendimi gösterseydim ordaki bayanlara rahatlıycakdım halbuki :)haftada bir kahve içiyorum ben de yarım fincan. bişiy olmaz canın çekiyosa iç bence
dedektifliğe devam et. bence herzaman gözü açık olmalıyız. erkekler kandırılmaya çok müsayit. piyasada ise kıskanç fettan kadın çok. ama kocana belli etme güven sorunu çıkmasın... (bak nezamandır ben msjlarına bakmıyorum bu gece bir bakim)
benimki yılbaşından beri dışarıdan görünüyo ocağın 2. haftasında izne çıkmıştımya o zaman farketmiştim hiç elini karnıma falan koymana gerek yok bakıca görünüyo hemde çok net görünüyo:)
benimki yılbaşından beri dışarıdan görünüyo ocağın 2. haftasında izne çıkmıştımya o zaman farketmiştim hiç elini karnıma falan koymana gerek yok bakıca görünüyo hemde çok net görünüyo:)
devrim canım ben dr. sormuştum kimi bebek çok tekme atmazmış içeride yer değiştirirmiş çok sık bu aylardaa bak 1 hafta sonra nasıl farkeder tekmeleri sırt üstü uzan ve bekle hafif bacaklarını kaldır arada birde hafif şekilde bastır karnına tepki verecek göreceksinndevrimim kullanıcısından alıntı
ya bu bebeğin tekmelerini babası1 2 kez hissedebildi,neden öyle oluyor ki,bildiğin tekme atıyor oğlum,dışardan neden belli olmuyor
evet benimde hep solumda nedende bazen bi tarafta toplanıyo göbeğim yamuluyo çok komik oluyo ya:))harika oluo dimi bi yumru çıkıo meydana sonr kanımda dolanıo biraz o yumru sonra kayboluo
birkaç gündür benimki sağ yanımı keşfetti sıkılıo galiba dolaşmaya çıkıo kaydirigubbakcemile3
işte bende bundan korkuyorum ya uyku düzenini anne karnında ediniyolarmış ya benim kızım hiç uyumuyo yaaevet kuşum bende izliyorum öyle sıkça hatta yaptığı dnüşleri bie görüyorumm..kızım dakka durmuyor ki ne zaman uyuyor bilmiyorum cidden ilk kızım 3 ay hiç uyumadı benim gece gündüz çok ciddiyim hep emmek istiyordu şöyle arada dakldı diyoduk 20 dk sonra yine ayaktaaa.......akannehir
koy parfüm siparşi vermiş eşin ark a onun için aramış sabahtan sonrada olup olmadığını sölerim demiş kardeşide msj atmış parfum var die .. ama olsun ben bütün gece trip yaptım öyle öfkelendim ki şeytan yapıştır suratına suratınaa dedii... sonrada küstüm yattımm.. banada bu ara çok yakışıklı oldu gibi geliyor eşim sanki ben süslenip gexerken o daha salaş olurdu yada bana öyle geliyor..
heeee napim,bana muz vermiyrlar bende ağladımmm,aldım sonunda :)çocukmusun kız muz için ağlanırmı delikafadulden delikafadulden
benim oğlumun babasıyla arası yok sanırım :)erkek çocuğu anaya düşkün olurmuş zatenkız benım koçiş elini karnıma koyduğunda velet bi tekme atıyooo
karnım sıçrıyo sankiii:CüvCüv:
bu ara ne yapsalar gözümüze batıcak zaten,süslense suç,süslenmese suçkoy parfüm siparşi vermiş eşin ark a onun için aramış sabahtan sonrada olup olmadığını sölerim demiş kardeşide msj atmış parfum var die .. ama olsun ben bütün gece trip yaptım öyle öfkelendim ki şeytan yapıştır suratına suratınaa dedii... sonrada küstüm yattımm.. banada bu ara çok yakışıklı oldu gibi geliyor eşim sanki ben süslenip gexerken o daha salaş olurdu yada bana öyle geliyor..
kuşum ne var onda yaavv sende abartmışsınn hee .hamilelikteennn..benimkine ne diyeceğiniz adma hergün bir sürü bikinili hatunla havuza giriyorrr.......erkekten çok kız arkadaşı var ama hepsini ben tanıyorum tabiyerimsenibenama strese gerek yok.......koy parfüm siparşi vermiş eşin ark a onun için aramış sabahtan sonrada olup olmadığını sölerim demiş kardeşide msj atmış parfum var die .. ama olsun ben bütün gece trip yaptım öyle öfkelendim ki şeytan yapıştır suratına suratınaa dedii... sonrada küstüm yattımm.. banada bu ara çok yakışıklı oldu gibi geliyor eşim sanki ben süslenip gexerken o daha salaş olurdu yada bana öyle geliyor..
aman tanrım,çok güldüm ya,haklılık payın var ama çaktırmadan yapın bari kızlar yapıcaklarınızı,ben eşimin traş olmasına izin vermedim 2 gün önce,çok yakışıklı oluyorsun diye,birde bu yeni çalışdığı yeri görmedim henüz,kendimi gösterseydim ordaki bayanlara rahatlıycakdım halbuki :)
heeee napim,bana muz vermiyrlar bende ağladımmm,aldım sonunda :)
benim oğlumun babasıyla arası yok sanırım :)erkek çocuğu anaya düşkün olurmuş zaten
bu ara ne yapsalar gözümüze batıcak zaten,süslense suç,süslenmese suç
benım oğlan baba aşığı o zmann
zaten şansım yokkı benım:))
o kadar taşı besle büyüt babaya düşsün olmazkii
kızlar ama uzun süre sırt üste yatmak ii değil benım dr um yasakladı ben hiç yatmıyom
göbek kordonuna baskı yapıyomul oksijen gitmiyomuş ve ölüme sebeb oluyomuş
canım ben hissediyorum,çok hareketli zaten ama babası hissedemiyor bir türlüdevrim canım ben dr. sormuştum kimi bebek çok tekme atmazmış içeride yer değiştirirmiş çok sık bu aylardaa bak 1 hafta sonra nasıl farkeder tekmeleri sırt üstü uzan ve bekle hafif bacaklarını kaldır arada birde hafif şekilde bastır karnına tepki verecek göreceksinn
evet benimde hep solumda nedende bazen bi tarafta toplanıyo göbeğim yamuluyo çok komik oluyo ya:))
işte bende bundan korkuyorum ya uyku düzenini anne karnında ediniyolarmış ya benim kızım hiç uyumuyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?