evet canım benim sayfa takılmışşş...........Şeniz
tııff gitti yaa
selma dediğin gibi kırıldımı acep bizeee.........
kızlar ben kaçar işlerime bakayım biraz gelirim yine çok kaynatmayınn
katlıyo zaten kız katlıyo katlamasına da katlayana kadar 50 tane soru soruyo bu nereye şu nereye:)) bende sinir oluyorum çok soru sormasına sırnaşık şey dün katladık gene yardım etti ama katlayana kadar anam ağladı odaya götürdüm çamaşırları arkamdan bağırıyo bunları da getiriyimmi diye kafamçokkarıştı yok dedim getirme orda kalsın sırnaşık şey
hehehee sen yapıştır onu bir tarafınaaaa...aferriinnnn öyle olsunlarr bakeemm kuzu gibiii
bilmiyomki bişeyde demedik aslında ama neyse kötü düşünmeyelim belki işi vardır
yetişemiyom yaaaaaaa nerden dalcağımı şaşırdım konuyaa sempatiksalakcinni
kızlar bu artan hormonlar doğum dan sonra ne durumda olacak çok merak ediyorummmm
tomurcuk niye diyetisyene gittin doktorunmu önerdii yaa ben de mi gitsem yaaa toplamda 27.haftadayım 10 kilo almışımeyvahedigeldismile
içerde hıçkırmaları su yutmalrı kordonla oynamaları çok enteresan geliyor yazık en sık duydukları ses gurultu ve kalp atısımız kıyamam ben onlarao bende de oluyor,hatta ilk tekme sandım,sonra kalp atışı sandım sonra dr hıçkırık onlar dedi
kontrolden zarar gelmez de bu davranışım mantıksız eşime yansıtmadan nasıl halledeyim demeli bende sevgiyle bunaltıyorum farkedip abarttığımı bebişim olsun onun üzerine düşerim diyorum annesi gibide sıkmamak lazım ama özlüyorum napıyımkızlarrr ben geldim vee bişi anlatıcam sizee ben normalde eşimi kıskanmamm hiç ama bu 1 haftadırr ensesindeyim resmen dedektif gibi dün akşam bi ark. kardeşi msj atmış wayy neden o sana msj atar die çattım adama akşammm burundan getirdimm halbuki kız kardeşimle yaşıtt napıcam ben bilmiyorumm eyvahedigeldismile
bende biraz önce bi sütlü neskafe içtim ama koktu napıyımbilmiyorumkismileaynen öyle canım arada içmekten zarar gelmez bende içiyorum
lohusalıktada devam edicek sonra bizi bırakıp diğer hamileleri rahatsız edicekler:))
delikafadulden ya sürekli soru soruya ya gırtlaklayasım geliyo annesi gibi hissediyorum kendimi bazen selmaaa tv açılmıyo selmaa telefonum şarj almıyo kafamçokkarıştısürekli böyleyizkafamçokkarıştı
delikafadulden ya sürekli soru soruya ya gırtlaklayasım geliyo annesi gibi hissediyorum kendimi bazen selmaaa tv açılmıyo selmaa telefonum şarj almıyo kafamçokkarıştısürekli böyleyizkafamçokkarıştı
sen rahatsın tabi dimi :)valla bende çok rahatım,ağır ağır kilo alıyorumonu doktoru yollamıştı canım bence seninkide yollayabilir sempatiksalakcinni
tomurcuk niye diyetisyene gittin doktorunmu önerdii yaa ben de mi gitsem toplamda 27.haftadayım 10 kilo almışımeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?