2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hehehee sen yapıştır onu bir tarafınaaaa...aferriinnnn öyle olsunlarr bakeemm kuzu gibiii

yetişemiyom yaaaaaaa nerden dalcağımı şaşırdım konuyaa sempatiksalakcinni

hehehee sen yapıştır onu bir tarafınaaaa...aferriinnnn öyle olsunlarr bakeemm kuzu gibiii

delikafadulden ya sürekli soru soruya ya gırtlaklayasım geliyo annesi gibi hissediyorum kendimi bazen selmaaa tv açılmıyo selmaa telefonum şarj almıyo kafamçokkarıştısürekli böyleyizkafamçokkarıştı

tomurcuk niye diyetisyene gittin doktorunmu önerdii yaa ben de mi gitsem toplamda 27.haftadayım 10 kilo almışımeyvahedigeldismile

çok hızlısınız yetişemiyorummmmmm
o bende de oluyor,hatta ilk tekme sandım,sonra kalp atışı sandım sonra dr hıçkırık onlar dedi
içerde hıçkırmaları su yutmalrı kordonla oynamaları çok enteresan geliyor yazık en sık duydukları ses gurultu ve kalp atısımız kıyamam ben onlara
kontrolden zarar gelmez de bu davranışım mantıksız eşime yansıtmadan nasıl halledeyim demeli bende sevgiyle bunaltıyorum farkedip abarttığımı bebişim olsun onun üzerine düşerim diyorum annesi gibide sıkmamak lazım ama özlüyorum napıyım
aynen öyle canım arada içmekten zarar gelmez bende içiyorum
bende biraz önce bi sütlü neskafe içtim ama koktu napıyımbilmiyorumkismile

canım yaa o kadar güldüm ki okuyunca anlatılır gibi değilllsırnaşık şeysırnaşık şey
şaşkınlar sizzii...benimkindede var o..amaç aamadığından değil onunla ilgilen diyeee..eee sen hiç üzülme kız bir oğlun vamış zaten birde kızın oluyor delikafadulden

hehee bende de var o modeldenn
:roflol: çok tatlı oluyo ama yaaaaasırnaşık şey

tomurcuk niye diyetisyene gittin doktorunmu önerdii yaa ben de mi gitsem toplamda 27.haftadayım 10 kilo almışımeyvahedigeldismile

bende aynı aldım kuşumm hiç gitmeye niyetim yokk niye olduğunu biliyorum çookk hareketsizim önceye göreee....yürüyüşe başladım dün itibariylee.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…