iç iç bişey olmaz abartmadaçok hızlısınız yetişemiyorummmmmm
içerde hıçkırmaları su yutmalrı kordonla oynamaları çok enteresan geliyor yazık en sık duydukları ses gurultu ve kalp atısımız kıyamam ben onlara
kontrolden zarar gelmez de bu davranışım mantıksız eşime yansıtmadan nasıl halledeyim demeli bende sevgiyle bunaltıyorum farkedip abarttığımı bebişim olsun onun üzerine düşerim diyorum annesi gibide sıkmamak lazım ama özlüyorum napıyım
bende biraz önce bi sütlü neskafe içtim ama koktu napıyımbilmiyorumkismile
offf acıkdım,kargoda gelmediki,çıkıp aburcubur almak istiyorum
onu doktoru yollamıştı canım bence seninkide yollayabilir sempatiksalakcinni
bende aynı aldım kuşumm hiç gitmeye niyetim yokk niye olduğunu biliyorum çookk hareketsizim önceye göreee....yürüyüşe başladım dün itibariylee.........
gider gider bi doğurdabenden hiç gidecek gibi değillll :kedi:
valla öyle sonrada neden herşeyi bana söylüyosun dediğimde başlıyo gülmeye:)) dün film izlicez ben mutfaktayım gene geldi selmaa dvd açılmıyo dedi hay dedim sanada dvd nededelikafadulden bi işinide kendin hallet be, adamcanım yaa o kadar güldüm ki okuyunca anlatılır gibi değilllsırnaşık şeysırnaşık şey
şaşkınlar sizzii...benimkindede var o..amaç aamadığından değil onunla ilgilen diyeee..eee sen hiç üzülme kız bir oğlun vamış zaten birde kızın oluyor delikafadulden
y sorma çok tatlı kafamçokkarıştı yeteneksiz heriflerhehee bende de var o modeldenn
:roflol: çok tatlı oluyo ama yaaaaasırnaşık şey
evet lülülülülülüsen rahatsın tabi dimi :)valla bende çok rahatım,ağır ağır kilo alıyorum
herkesin bünyesi bir dğeil tabi ama verirsin tabi yayollamıyokialsanaalsanasmile
demekki normalimdelikafadulden
ama benim bi ark 2 ay önce doğum yaptı 18 kilo almıştı doğuma kadar. şu anda 3-4 kilo fazlası kalmış kız veriyosun hemen diyo. ay inş veririmm veririzzz:CüvCüv:
benden hiç gidecek gibi değillll :kedi:
aman tanrım,çok güldüm ya,haklılık payın var ama çaktırmadan yapın bari kızlar yapıcaklarınızı,ben eşimin traş olmasına izin vermedim 2 gün önce,çok yakışıklı oluyorsun diye,birde bu yeni çalışdığı yeri görmedim henüz,kendimi gösterseydim ordaki bayanlara rahatlıycakdım halbuki :)
bide benden başka herkes kilo vermiş gibime gelio
eh ben kilo aldıkça onlar zayıfliyolar kaydirigubbakcemile3
gelde bunalıma girme gelde ağlama şekerim sırnaşık şey
wsenin yerinde olsam boşardı herhalde kocem beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada hergün bende onunla giderdimm kaydirigubbakcemile3 bide rüyalarımda görüyorum kızlarla sürekli sabah bir kalkıyorum benim surat beş karış bütün günnn öle dolanıyorum peygamber sabrı var sanırım kociştee yazık hala bana süt koyuyoo yedirio içirio sesi çıkmıooo
evet selma büyük ihtimaleede öyle devam edecek görürsün benimkide uyumuyor gece uyanıyorum bir bakıyorum kıpır kıpırrr....yandık ki ne yandık benim ilkide böyleydi işteee... böyle çocuklar çok hareketli oluyorlar ama büyürkende kök söktürüyorlar kuşummm......
sporcu kuşumm..yüzme antrenörüüü...havuz dışında ilgilendiği başka dallar da var özel bir kuruluşta hoş hatunlara ders veriyorrr.........opuyorumnanaktan
merhaba kızlar nasılsınız şimdi baktım da sırt üstü yatmaktan bahsetmişsiniz ben en rahat sırt üstü oluyorum belim dinleniyo resmennn...ama sabah ezana yakın uyandım uyuyamadım rahat edemiyorum yatakta...korktum şimdi...
önce diyetisyene sonra yemeğe gittim geldimki ne göreyim 10 sayfa ilerlemiş pes valla kısa kısa bende yazayım valla ben genelde sola yatmaya calışıyorum arada sırtım falan ağrırsa yada sıkıntı basarsa sağa yatıyorumki akşamda dediğiniz gibi aynı yöne yatmaktan mı yoksa üsütmektenmi sola yatamadım.kızlar biz bence gelen kilolarla kendimizi kötü hissediyoruz adamlar daha bir yakışıklı geliyor başlıyoruz kıskanmaya benim ki geçen akşam gitti saç traşı oldu ay bi yakışıklı bi çekici geldiki sormayın. akşam adam geç geldi nasıl özledim daha bir bağlandık sankı bu aralar birbirimize.
ne güzel işteee
benimde arada canım cook neskafe çekti ama hiç içmedim herkes içtiğine göre bende içeyim arada kolayı yarım bardak falan arada denk gelirse içtim yalnız.
15 günde 900 gr almışım diyetisyene kalsa hiç almıcakmışım şimdi tam olarak 11 kilo almış oldum. bakalım listemi yeniden düzenledi amac 15 le doğuma gitmekmiş inş, gerçi benim iştah hergeçen gün dahada artıyor ama ne kadar dizginleyebilirsem o kadar iyi.
benim göbek deliğimin ortası acıyor ya arada da sancı giriyor şuan olduğu gibi.
ben aldıklarımı doğumda vermeyi istiyorum,5kilo aldım,bir 5 daha alsam 10kilda doğumda gitse ne güzel olur ama :)
selmacım aradım,5 e kadar gelir diyorlar
çok oluyosa doktoruna sorsana bi tatlım
çık tabi topikler arası yeterince gezdim dışarda gez birazdaalsanaalsanasmile
bende hemen hemen hergün yürümeye çalışıyorum ama 20 dk falan.-tatlicadiarzu- çabuk yoruluyorum yafkaydirigubbakcemile
ne kadar yürüyon sen canım
neyse az kalmış biraz daha bekle bak hem böylece abur cubur yememiş oluyosun:)) valla bende tahminen 5 kilo daha alsam 10 la girerim doğuma ama 10 kilo gidermi doğumda bilmiyom amann gitmesede 40 çıkana kadar gider:lepi:
giderler kuşum giderler bide bebiş olsun bakkkkk..senin için dünyanın hayatın anlamı nasıl değişiyor..birde o minnacık sıpacıklar hayatımızı nasıl önlendiriyorlarrrr..vaktin olmaz hormonlara mormonlaraayerimseniben
sıkma canını,sanki 10kez hamile kaldık,tabi merak edeceğiz,sen ona sorma tatlım bize sor :)şimdi doktordan geldim 2 3 gündür bebek az oynuyo gigibi geldi bide çok midem bulanıyo kızdı bana sinirlerimi bozdu günde 3 kez oynuyosa yetermiş bi tripliydiki sorma eşimde çok sinirlendi nasıl canım sıkıldı anlatamam
aman uyuz olurum böyle tiplere babasının hayrına bakıyo sanki hep söylemiydi sürkeli gittiğin doktorunmuşimdi doktordan geldim 2 3 gündür bebek az oynuyo gigibi geldi bide çok midem bulanıyo kızdı bana sinirlerimi bozdu günde 3 kez oynuyosa yetermiş bi tripliydiki sorma eşimde çok sinirlendi nasıl canım sıkıldı anlatamam
oh yandannngider giderrrrr hiç sıkamam canımı onu düşünüpppp,keyfim yerine geldiiii,şarkı türkü dinliyom,hobaaa heyy hey hey
sıkma canını,sanki 10kez hamile kaldık,tabi merak edeceğiz,sen ona sorma tatlım bize sor :)
kızlar acıktım ama ne yiyeceğimi bilmiyorum sizde üşeniyomusunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?