2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iç iç bişey olmaz abartmada
offf acıkdım,kargoda gelmediki,çıkıp aburcubur almak istiyorum

ara deki benim dışarı çıkmam lazım sevkiyattakilerle görüşüp kaçta geleceklerini söylesinler

onu doktoru yollamıştı canım bence seninkide yollayabilir sempatiksalakcinni

yollamıyokialsanaalsanasmile

demekki normalimdelikafadulden

ama benim bi ark 2 ay önce doğum yaptı 18 kilo almıştı doğuma kadar. şu anda 3-4 kilo fazlası kalmış kız veriyosun hemen diyo. ay inş veririmm veririzzz:CüvCüv:

bende aynı aldım kuşumm hiç gitmeye niyetim yokk niye olduğunu biliyorum çookk hareketsizim önceye göreee....yürüyüşe başladım dün itibariylee.........

bende hemen hemen hergün yürümeye çalışıyorum ama 20 dk falan.-tatlicadiarzu- çabuk yoruluyorum yafkaydirigubbakcemile

ne kadar yürüyon sen canım

ben aldıklarımı doğumda vermeyi istiyorum,5kilo aldım,bir 5 daha alsam 10kilda doğumda gitse ne güzel olur ama :)
selmacım aradım,5 e kadar gelir diyorlar

benden hiç gidecek gibi değillll :kedi:
gider gider bi doğurda
valla öyle sonrada neden herşeyi bana söylüyosun dediğimde başlıyo gülmeye:)) dün film izlicez ben mutfaktayım gene geldi selmaa dvd açılmıyo dedi hay dedim sanada dvd nededelikafadulden bi işinide kendin hallet be, adam
hehee bende de var o modeldenn
:roflol: çok tatlı oluyo ama yaaaaasırnaşık şey
y sorma çok tatlı kafamçokkarıştı yeteneksiz herifler
sen rahatsın tabi dimi :)valla bende çok rahatım,ağır ağır kilo alıyorum
evet lülülülülülü
herkesin bünyesi bir dğeil tabi ama verirsin tabi ya

benden hiç gidecek gibi değillll :kedi:

giderler kuşum giderler bide bebiş olsun bakkkkk..senin için dünyanın hayatın anlamı nasıl değişiyor..birde o minnacık sıpacıklar hayatımızı nasıl önlendiriyorlarrrr..vaktin olmaz hormonlara mormonlaraayerimseniben

göster bacım endamınııı

bide benden başka herkes kilo vermiş gibime gelio
eh ben kilo aldıkça onlar zayıfliyolar kaydirigubbakcemile3
gelde bunalıma girme gelde ağlama şekerim sırnaşık şey

bir doğuralım ondan sonra bizde verecez kiloları çağla şikeli çatlatçaz ohhh (kendim inanarak mı yazdım aman neyse siz inanın)

[

siz yeni evliydiniz sanırım. erkekler kıskanılmaktan hoşlanır ama çok bunaltma, bi de sonra kendini bişey sanıverir. arasıra ezivercen, ay göbeklendin saçlar dökülmeye başladı ay sende yaşlanıyon gibi. kiii gerçeklerle yüzleşsinler

benimki de ya. sabah 6 da tek kale maç yapıyor içerde. onun yüzünden rüyamda kocaman balıklarla uğraştım. biri elimi ısırdı hatta

sporcu kuşumm..yüzme antrenörüüü...havuz dışında ilgilendiği başka dallar da var özel bir kuruluşta hoş hatunlara ders veriyorrr.........opuyorumnanaktan

kocan kıvanç tatlıtuğ kadar yakışıklı değilse, ya da adnan ziyagil kadar zengin değilse havuzdaki gacılar pek uğraşmazlar diye düşünerek teselli vermek istiyorum.

5dk falan yat sonra yine hooop solaaa

benimki de göbek etrafında toplanınca göbek deliğim çok acıyo. zaten göbek deliğim çook küçüldü

kızlar anneme çok yakın oturuyorum. kadın 4tür arıyor bugün gel diye. gidim acık oturayım öptüm siziii

ben aldıklarımı doğumda vermeyi istiyorum,5kilo aldım,bir 5 daha alsam 10kilda doğumda gitse ne güzel olur ama :)
selmacım aradım,5 e kadar gelir diyorlar

neyse az kalmış biraz daha bekle bak hem böylece abur cubur yememiş oluyosun:)) valla bende tahminen 5 kilo daha alsam 10 la girerim doğuma ama 10 kilo gidermi doğumda bilmiyom amann gitmesede 40 çıkana kadar gider:lepi:

çok oluyosa doktoruna sorsana bi tatlım

çık tabi topikler arası yeterince gezdim dışarda gez birazdaalsanaalsanasmile

şimdi doktordan geldim 2 3 gündür bebek az oynuyo gigibi geldi bide çok midem bulanıyo kızdı bana sinirlerimi bozdu günde 3 kez oynuyosa yetermiş bi tripliydiki sorma eşimde çok sinirlendi nasıl canım sıkıldı anlatamam

bende hemen hemen hergün yürümeye çalışıyorum ama 20 dk falan.-tatlicadiarzu- çabuk yoruluyorum yafkaydirigubbakcemile

ne kadar yürüyon sen canım

hafta sonu iki gün sabahtan akşamakadar geziyorum acayip de yürüyorumm..alışveriş merkezlaerinden çıkamıyorum yaaaa....ama en büyük zevkim de dönerken pestil halde oluyorum.......... dün yarım saatla başladım ama yavaş yavaş artırıp 1 saate çıkaracağım tabi tempolu yürüyüşten bahsediyoruummmm...........

neyse az kalmış biraz daha bekle bak hem böylece abur cubur yememiş oluyosun:)) valla bende tahminen 5 kilo daha alsam 10 la girerim doğuma ama 10 kilo gidermi doğumda bilmiyom amann gitmesede 40 çıkana kadar gider:lepi:

gider giderrrrr hiç sıkamam canımı onu düşünüpppp,keyfim yerine geldiiii,şarkı türkü dinliyom,hobaaa heyy hey hey

hadi bakalımmm yaşayıp göreceğizzzz sositososito
vakit bulabilirsekkkk

sıkma canını,sanki 10kez hamile kaldık,tabi merak edeceğiz,sen ona sorma tatlım bize sor :)

aman uyuz olurum böyle tiplere babasının hayrına bakıyo sanki hep söylemiydi sürkeli gittiğin doktorunmu
gider giderrrrr hiç sıkamam canımı onu düşünüpppp,keyfim yerine geldiiii,şarkı türkü dinliyom,hobaaa heyy hey hey
oh yandannn

selma beceriksiz deme herüflere yaa ilgi çekmek için yapıyo onlarrlmaz:
biraz kardeş gibi olunca biz bu dönemde napsın garibim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…