2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

banada oluo canım hele gece tuvalete kalktığımda
bel ağrısı normal artık bizim için sırtına yastık koy otururken ve dik oturmaya çalış

kaydirigubbakcemile3 napsın özlüyor demek seniii akşamları bırakmıo adam kaydirigubbakcemile3 benimde bensiz gitmez biryere ama dolaşmayı gezmeyi severr bu ara benim hamilelik nedeniyle çok çıkamıyoruz eskisi gibi ama bırakıpta gitmez kendiside canım benimm...

bu doyumla ilgili sanırım,benimki de bodrumda doğmuş büyümüş,etrafında her zaman zibil gibi hatunlar,zaten avrupalılar için erkek olsunda,gerisi önemli değil ama ben dışarı çıkmak istemiyorum diyelim,birileri çağırmış,onun arkadaşları yalvarırdım git sen diye hayatta gönderemezdim,sensiz sıkılırım,ne yapcam gidip felan derdi.

ohh vallahi yerinde olsam kocamla yüze yüze eski kiloma dönerdim doğumdan sonra
bende öyle yapacağımm kızımda yüzüyor hafta da iki gün yaz kış ben de yapıyordum en azından bir gün ama
sen yüzüyormusun canım hamile bayanlar için eğer hamilelikte bir problem yaşanmıyorsa doğuma kadar yüzme öneriyormuş dr. lar hemde kolay bir doğumun oluyoırmuş
benyüzemiyorum kuşum havuz deniz olsa iyide enfeksiyondan korkuyorum birde havuzumuz kapalı olduğundan suya 3-6 yaş çocuklarıda girdiğinden 30 derece benim için sıcak oluyor sonra suda doğuruveririm valahaa......

bende içiyorum bazen nescafe değilde sütlü türk kahvesiiii

hehe yemezler anam ne dersen de anasına çekmiş delikafadulden

benimkide aynı hatta ben olmayınca eve bile gitmiyo akşam bi iş yaptırmıyo bana illede yanımda otur diyo ütüyü salonda yapıyorum çamaşırları salonda katlıyorum artık diğer odaların halinide siz düşünündelikafadulden

kaşındı göeğimde yokkk kaşıntıyla başlıyor dimi çatlaklarrr inş. çatlamayızz
EVET ne yaıkki :gitmelsun bebişim için razıyım kremler iyi geliyor ama sabah akşam sürüyorum yoksa kaşıntı sonrası canım çok acıyor
doğrusunu yapıyorsun keşke bende solda sürekli yatabilsem bencede gaviskon acayip kurtarıcı anında kesiyor

slm,kızlar hamilelik nasıl gidiyor,bu arada uyurken artık nefes almada zorlanıyormusunuz.bir iki gündür nefes almada zorlanmaya başladım.sizlerdede oluyormu kızlar?
geçmiş olsun bende bazen hissediyorum ama bendeki pisikolojik gibi geliyor doğrulduğumda da geçiyor
bebiş için en iyii bide öyle uyuyabilsemmmmmmm ahhhhhhhboshayallersmile

zaman geçince bende öyle geniş olurmuyum aacaba...

ayy ben resmen topallıyorum yaa kalçam belime batıyo sankii...

önce diyetisyene sonra yemeğe gittim geldimki ne göreyim 10 sayfa ilerlemiş pes valla kısa kısa bende yazayım valla ben genelde sola yatmaya calışıyorum arada sırtım falan ağrırsa yada sıkıntı basarsa sağa yatıyorumki akşamda dediğiniz gibi aynı yöne yatmaktan mı yoksa üsütmektenmi sola yatamadım.kızlar biz bence gelen kilolarla kendimizi kötü hissediyoruz adamlar daha bir yakışıklı geliyor başlıyoruz kıskanmaya benim ki geçen akşam gitti saç traşı oldu ay bi yakışıklı bi çekici geldiki sormayın. akşam adam geç geldi nasıl özledim daha bir bağlandık sankı bu aralar birbirimize.

benimde arada canım cook neskafe çekti ama hiç içmedim herkes içtiğine göre bende içeyim arada kolayı yarım bardak falan arada denk gelirse içtim yalnız.

15 günde 900 gr almışım diyetisyene kalsa hiç almıcakmışım şimdi tam olarak 11 kilo almış oldum. bakalım listemi yeniden düzenledi amac 15 le doğuma gitmekmiş inş, gerçi benim iştah hergeçen gün dahada artıyor ama ne kadar dizginleyebilirsem o kadar iyi.

benim göbek deliğimin ortası acıyor ya arada da sancı giriyor şuan olduğu gibi.

kızım onlar bizsiz yapamaz zatennnn...yapışıklar yaaa...sırnaşık şey olsun iyidir böylesiii. aferin ona tutuştur eline iki parçada o katlasınnn...........sempatiksalakcinni

yaaww herkes böyle diyince dikkatimi çekti(yakışıklı çekici geliyor falan)
bizim artan hormonlardan olmasınnnndelikafaduldendelikafadulden

kızım onlar bizsiz yapamaz zatennnn...yapışıklar yaaa...sırnaşık şey olsun iyidir böylesiii. aferin ona tutuştur eline iki parçada o katlasınnn...........sempatiksalakcinni

katlıyo zaten kız katlıyo katlamasına da katlayana kadar 50 tane soru soruyo bu nereye şu nereye:)) bende sinir oluyorum çok soru sormasına sırnaşık şey dün katladık gene yardım etti ama katlayana kadar anam ağladı odaya götürdüm çamaşırları arkamdan bağırıyo bunları da getiriyimmi diye kafamçokkarıştı yok dedim getirme orda kalsın sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…