kızlar konudan biraz uzaklaşmışık ama benimde akşamları belim sanki kitleniyor gibi oluyor ayağa zor kalkıyorum yürüyünce açılıyor ama baya ağrı yapıyor sizdekide böyle bişimi?
birde bende kahve ,nescafe arada içiyorum abartmadıkça sakıncası yok bence
kaydirigubbakcemile3 napsın özlüyor demek seniii akşamları bırakmıo adam kaydirigubbakcemile3 benimde bensiz gitmez biryere ama dolaşmayı gezmeyi severr bu ara benim hamilelik nedeniyle çok çıkamıyoruz eskisi gibi ama bırakıpta gitmez kendiside canım benimm...benimkide öyle kuşum ele avuca sığmaz zaten sporcular bilirsin..öyle ele avuca sığmaz bir zamanında yakaladım ben onuuusırnaşık şey şimdide sıkmıyorummm.....yyaaa git diyorum akadaşlarınla gez çıkmaz akşamalrı maç kaçırmaz git arkadaşlarınla izle yok ailecek hep böyledir.ben gideyim yok benim sensiz canım sıkılır..bazen ben isyan ediyorum yani ya bırakta bi gideyim diyeee.....Şeniz
bu doyumla ilgili sanırım,benimki de bodrumda doğmuş büyümüş,etrafında her zaman zibil gibi hatunlar,zaten avrupalılar için erkek olsunda,gerisi önemli değil ama ben dışarı çıkmak istemiyorum diyelim,birileri çağırmış,onun arkadaşları yalvarırdım git sen diye hayatta gönderemezdim,sensiz sıkılırım,ne yapcam gidip felan derdi.benimkide öyle kuşum ele avuca sığmaz zaten sporcular bilirsin..öyle ele avuca sığmaz bir zamanında yakaladım ben onuuusırnaşık şey şimdide sıkmıyorummm.....yyaaa git diyorum akadaşlarınla gez çıkmaz akşamalrı maç kaçırmaz git arkadaşlarınla izle yok ailecek hep böyledir.ben gideyim yok benim sensiz canım sıkılır..bazen ben isyan ediyorum yani ya bırakta bi gideyim diyeee.....Şeniz
bende öyle yapacağımm kızımda yüzüyor hafta da iki gün yaz kış ben de yapıyordum en azından bir gün amaohh vallahi yerinde olsam kocamla yüze yüze eski kiloma dönerdim doğumdan sonra
benyüzemiyorum kuşum havuz deniz olsa iyide enfeksiyondan korkuyorum birde havuzumuz kapalı olduğundan suya 3-6 yaş çocuklarıda girdiğinden 30 derece benim için sıcak oluyor sonra suda doğuruveririm valahaa......sen yüzüyormusun canım hamile bayanlar için eğer hamilelikte bir problem yaşanmıyorsa doğuma kadar yüzme öneriyormuş dr. lar hemde kolay bir doğumun oluyoırmuş
kızlar konudan biraz uzaklaşmışık ama benimde akşamları belim sanki kitleniyor gibi oluyor ayağa zor kalkıyorum yürüyünce açılıyor ama baya ağrı yapıyor sizdekide böyle bişimi?
hehe yemezler anam ne dersen de anasına çekmiş delikafadulden:roflol: bende öle olcam galiba yatak odasında beşik ayak ucumda olcak benim
annem bana hamileyken hiç uyutmazmışım bende
yalvarırmış bana biraz rahat dur da bende uyuyum diye ama uslu bi çocuk olmuşum
o yüzden karnımı akıllı uslu oğlum diye seviyorum kaydirigubbakcemile3
benimkide öyle kuşum ele avuca sığmaz zaten sporcular bilirsin..öyle ele avuca sığmaz bir zamanında yakaladım ben onuuusırnaşık şey şimdide sıkmıyorummm.....yyaaa git diyorum akadaşlarınla gez çıkmaz akşamalrı maç kaçırmaz git arkadaşlarınla izle yok ailecek hep böyledir.ben gideyim yok benim sensiz canım sıkılır..bazen ben isyan ediyorum yani ya bırakta bi gideyim diyeee.....Şeniz
EVET ne yaıkki :gitmekaşındı göeğimde yokkk kaşıntıyla başlıyor dimi çatlaklarrr inş. çatlamayızz
doğrusunu yapıyorsun keşke bende solda sürekli yatabilsem bencede gaviskon acayip kurtarıcı anında kesiyorya kızlar ben hep sola tarfıma yatıyorum ama 1 haftadır çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum sizde de oluyo mu belki de hep sol tarafıma yatıyorum ondan mı reflümde var ama gaviscon şurup harika mutlaka tavsiye ederim
geçmiş olsun bende bazen hissediyorum ama bendeki pisikolojik gibi geliyor doğrulduğumda da geçiyorslm,kızlar hamilelik nasıl gidiyor,bu arada uyurken artık nefes almada zorlanıyormusunuz.bir iki gündür nefes almada zorlanmaya başladım.sizlerdede oluyormu kızlar?
bebiş için en iyii bide öyle uyuyabilsemmmmmmm ahhhhhhhboshayallersmilemerhaba kızlar, bugünki konumuz sanırım yatış pozisyonumuz ben sürekli sağ tarafımda yatmak istiyorum sol tarafıma yada sırt üstü yattığım zaman çok daralıyorum ve sırt ağrısı çekiyorum, sırtıma yastıkta yerleştiriyorum ama sabah kalktığımda yastık yerde oluyor. dr. danıştım nasıl rahat ediyorsan öyle yatıcaksın dedi fakat burada yazılanlar ve netten araştırdığıma göre sol tarafa yatmak daha sağlıklıymış.
zaman geçince bende öyle geniş olurmuyum aacaba...benimkide öyle kuşum ele avuca sığmaz zaten sporcular bilirsin..öyle ele avuca sığmaz bir zamanında yakaladım ben onuuusırnaşık şey şimdide sıkmıyorummm.....yyaaa git diyorum akadaşlarınla gez çıkmaz akşamalrı maç kaçırmaz git arkadaşlarınla izle yok ailecek hep böyledir.ben gideyim yok benim sensiz canım sıkılır..bazen ben isyan ediyorum yani ya bırakta bi gideyim diyeee.....Şeniz
benimkide aynı hatta ben olmayınca eve bile gitmiyo akşam bi iş yaptırmıyo bana illede yanımda otur diyo ütüyü salonda yapıyorum çamaşırları salonda katlıyorum artık diğer odaların halinide siz düşünündelikafadulden
selmaaammmm nerdesiiin ya tıfff ta gitmişşşş..........selma huuhuuu.......
önce diyetisyene sonra yemeğe gittim geldimki ne göreyim 10 sayfa ilerlemiş pes valla kısa kısa bende yazayım valla ben genelde sola yatmaya calışıyorum arada sırtım falan ağrırsa yada sıkıntı basarsa sağa yatıyorumki akşamda dediğiniz gibi aynı yöne yatmaktan mı yoksa üsütmektenmi sola yatamadım.kızlar biz bence gelen kilolarla kendimizi kötü hissediyoruz adamlar daha bir yakışıklı geliyor başlıyoruz kıskanmaya benim ki geçen akşam gitti saç traşı oldu ay bi yakışıklı bi çekici geldiki sormayın. akşam adam geç geldi nasıl özledim daha bir bağlandık sankı bu aralar birbirimize.
benimde arada canım cook neskafe çekti ama hiç içmedim herkes içtiğine göre bende içeyim arada kolayı yarım bardak falan arada denk gelirse içtim yalnız.
15 günde 900 gr almışım diyetisyene kalsa hiç almıcakmışım şimdi tam olarak 11 kilo almış oldum. bakalım listemi yeniden düzenledi amac 15 le doğuma gitmekmiş inş, gerçi benim iştah hergeçen gün dahada artıyor ama ne kadar dizginleyebilirsem o kadar iyi.
benim göbek deliğimin ortası acıyor ya arada da sancı giriyor şuan olduğu gibi.
kızım onlar bizsiz yapamaz zatennnn...yapışıklar yaaa...sırnaşık şey olsun iyidir böylesiii. aferin ona tutuştur eline iki parçada o katlasınnn...........sempatiksalakcinni
yavrukuşum burdayım ben yazıyorum yaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?