wsenin yerinde olsam boşardı herhalde kocem beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada hergün bende onunla giderdimm kaydirigubbakcemile3 bide rüyalarımda görüyorum kızlarla sürekli sabah bir kalkıyorum benim surat beş karış bütün günnn öle dolanıyorum peygamber sabrı var sanırım kociştee yazık hala bana süt koyuyoo yedirio içirio sesi çıkmıoookuşum ne var onda yaavv sende abartmışsınn hee .hamilelikteennn..benimkine ne diyeceğiniz adma hergün bir sürü bikinili hatunla havuza giriyorrr.......erkekten çok kız arkadaşı var ama hepsini ben tanıyorum tabiyerimsenibenama strese gerek yok.......
allah iyiyliğini versin ben yine süsleyip püsleyip gönderirim eşi bakmıyor falan derler....
evet benimde hep solumda nedende bazen bi tarafta toplanıyo göbeğim yamuluyo çok komik oluyo ya:))
işte bende bundan korkuyorum ya uyku düzenini anne karnında ediniyolarmış ya benim kızım hiç uyumuyo yaa
canım ben hissediyorum,çok hareketli zaten ama babası hissedemiyor bir türlü
benimde aksine hep sağımda,zaten sırt üstü yatınca bariz farkediliyor,ama sağ tarafımı çürüttü resmen,birazcık dengeli dursa çok sevincem
bebek annenin uyku düzenini alırmış diye biliyorum bende,yani doğru düzgün uyumuycak benim velet
kuşum ne var onda yaavv sende abartmışsınn hee .hamilelikteennn..benimkine ne diyeceğiniz adma hergün bir sürü bikinili hatunla havuza giriyorrr.......erkekten çok kız arkadaşı var ama hepsini ben tanıyorum tabiyerimsenibenama strese gerek yok.......
allah iyiyliğini versin ben yine süsleyip püsleyip gönderirim eşi bakmıyor falan derler....
wsenin yerinde olsam boşardı herhalde kocem beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada hergün bende onunla giderdimm kaydirigubbakcemile3 bide rüyalarımda görüyorum kızlarla sürekli sabah bir kalkıyorum benim surat beş karış bütün günnn öle dolanıyorum peygamber sabrı var sanırım kociştee yazık hala bana süt koyuyoo yedirio içirio sesi çıkmıooo
evet selma büyük ihtimaleede öyle devam edecek görürsün benimkide uyumuyor gece uyanıyorum bir bakıyorum kıpır kıpırrr....yandık ki ne yandık benim ilkide böyleydi işteee... böyle çocuklar çok hareketli oluyorlar ama büyürkende kök söktürüyorlar kuşummm......
haklısın bacım,ben dedim ama eşime önce ben bir büyeyeyim izin ver dedim,hemen çocuk yapcak ne vardı sankiama sen böyle yaparsan çocuğunda sana benzer her istediğini ağlayarak yaptırır kötü örnek oluyosun delikafadulden
vallaha hiç öyle süsleyip püsleyip gönderemem,birlikte çalışırken hergün özenirdim kıyafetlerine ama süsleyip el kapısına göndercem,hemde kendi elcağazımlakuşum ne var onda yaavv sende abartmışsınn hee .hamilelikteennn..benimkine ne diyeceğiniz adma hergün bir sürü bikinili hatunla havuza giriyorrr.......erkekten çok kız arkadaşı var ama hepsini ben tanıyorum tabiyerimsenibenama strese gerek yok.......
yaaa işde ben şanslıyım bu konuda,eşimede diyorum senin önceliğin ben olmalıyım,yarın evlenip gitcek,karısının lafından çıkmıycak,ama ben hep yanından olucağım,en çok beni sev diyorum o da tamam diyor:)hepsi beni sevsin,ben 2sinide severim :ecrin_bebek:benım oğlan baba aşığı o zmann
zaten şansım yokkı benım:))
o kadar taşı besle büyüt babaya düşsün olmazkii
bende eşimde çok sakin,uslu bebeklermişiz inşallah bize benzer yavrumuzevet selma büyük ihtimaleede öyle devam edecek görürsün benimkide uyumuyor gece uyanıyorum bir bakıyorum kıpır kıpırrr....yandık ki ne yandık benim ilkide böyleydi işteee... böyle çocuklar çok hareketli oluyorlar ama büyürkende kök söktürüyorlar kuşummm......
bikinili hatunlarla havuzamı girio valla merak ettim ne iş yapıo eşin ? allahtan benimki fabrikalarda şantiyelerde amelelerle içim rahat sırnaşık şey
bende böyleymişim ya annem geceleri ayağına ip bağlarmış bi ucunuda beşiğime:)) öyle sallarmış artık dayanamazmış kadıncağız
sporcu kuşumm..yüzme antrenörüüü...havuz dışında ilgilendiği başka dallar da var özel bir kuruluşta hoş hatunlara ders veriyorrr.........opuyorumnanaktan
ben abartıyorum demee valla üzüldüm kocama arayıp gönlünü alırım birazdan ben onunn... seviyorum çok onuuu valla güveniyorumda ama napiimm..aaaa niyee boşasıınn kızz onların içinde benim ddeğerimi anlıyor işteeeyerimseniben
şaka bir yana böyle doyum oluyor herhalde bende bu konuda biraz rahatım galiba benimkide zaten sıkılmaya hiç gelemz ama bende gelemeemmmm...........
canım bizim 8.yıl güveniyorum kocişe işteee..sende abartmaaa............
haklısın bacım,ben dedim ama eşime önce ben bir büyeyeyim izin ver dedim,hemen çocuk yapcak ne vardı sanki
vallaha hiç öyle süsleyip püsleyip gönderemem,birlikte çalışırken hergün özenirdim kıyafetlerine ama süsleyip el kapısına göndercem,hemde kendi elcağazımla
yaaa işde ben şanslıyım bu konuda,eşimede diyorum senin önceliğin ben olmalıyım,yarın evlenip gitcek,karısının lafından çıkmıycak,ama ben hep yanından olucağım,en çok beni sev diyorum o da tamam diyor:)hepsi beni sevsin,ben 2sinide severim :ecrin_bebek:
bende eşimde çok sakin,uslu bebeklermişiz inşallah bize benzer yavrumuz
merhaba canım
o nabız atması gibi şeyi bebek yapıo galiba bendede oluo
enteresan nasıl yapıo bilmiorum ya tekme atıo yada eliyle yapıo
bende şaşırmıştım ilk hissettimde nabzımla karşılaştırdım alakası yoktu bi de dikkatli takip et düzenli olmuo atışlar
ben tekme diye yorumladım heralde öyledir :)
sporcu kuşumm..yüzme antrenörüüü...havuz dışında ilgilendiği başka dallar da var özel bir kuruluşta hoş hatunlara ders veriyorrr.........opuyorumnanaktan
sen yüzüyormusun canım hamile bayanlar için eğer hamilelikte bir problem yaşanmıyorsa doğuma kadar yüzme öneriyormuş dr. lar hemde kolay bir doğumun oluyoırmuşgokkusak kullanıcısından alıntı
sporcu kuşumm..yüzme antrenörüüü...havuz dışında ilgilendiği başka dallar da var özel bir kuruluşta hoş hatunlara ders veriyorrr.........
amaninnnnn çatlardım kız ben kafamçokkarıştı
benim kociş çok esprili sürekli gülen bi tipi var ondan krize girerdim herhaldeeee aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?