[
kocan kıvanç tatlıtuğ kadar yakışıklı değilse, ya da adnan ziyagil kadar zengin değilse havuzdaki gacılar pek uğraşmazlar diye düşünerek teselli vermek istiyorum.
meyve yeekaydirigubbakcemile2
ay ben de acaip üşeniyorum:mymeka:
ne gülüyon kız :))sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bizde kardeş gibi olduk canım,oğlundan utanıyor çünkü benim konciş,amannn oğlum için ben herifden vazgeçim o takcak el kızını kolunu herkes kendi yoluna :) alsanaalsanasmileselma beceriksiz deme herüflere yaa ilgi çekmek için yapıyo onlarrlmaz:
biraz kardeş gibi olunca biz bu dönemde napsın garibim:roflol:
aaayy tıffımm hoşgeldiinn
dün gittin öyle sesiz sedasızzz.........
hafta sonu iki gün sabahtan akşamakadar geziyorum acayip de yürüyorumm..alışveriş merkezlaerinden çıkamıyorum yaaaa....ama en büyük zevkim de dönerken pestil halde oluyorum.......... dün yarım saatla başladım ama yavaş yavaş artırıp 1 saate çıkaracağım tabi tempolu yürüyüşten bahsediyoruummmm...........
ya bende manyak mıyım neyim eşim sevgililer gününde bişey istemiyordu ona yok alcaz dedim sarardan kaban aldım çok yakıştııııııı herkes çok beğenmiş yakıyorsun felan demişler yaaaaaaaaaa kendi elimle niye böyle yapıyorum benaman tanrım,çok güldüm ya,haklılık payın var ama çaktırmadan yapın bari kızlar yapıcaklarınızı,ben eşimin traş olmasına izin vermedim 2 gün önce,çok yakışıklı oluyorsun diye,birde bu yeni çalışdığı yeri görmedim henüz,kendimi gösterseydim ordaki bayanlara rahatlıycakdım halbuki :)
oğlan ya anne düşkünü olur kafanı takma asıl bizimki babacı olacak tam biliyorum hiç kızmazda babişi kötü olan yine anne olacak offfffffffalsanaalsanasmilebenım oğlan baba aşığı o zmann
zaten şansım yokkı benım:))
o kadar taşı besle büyüt babaya düşsün olmazkii
nankör bunlar nankör lülülülülülü
bende öyle istiyorum ama bi 40ını beklemek lazım heralde tamda yaz gelir o zaman bebişimi anneme emanet edip 1-2 saat kaçmalı yoksa verilmez bu kilolarohh vallahi yerinde olsam kocamla yüze yüze eski kiloma dönerdim doğumdan sonra
göbek deliği hassas oluyormuş derisi ince olduğundan ağrı yapabilirmiş ama bebekle bağlantısı olmadından fazla önemli değilmiş benim göbiş deliğide çıkmaya başladı dışarı tam ortası da koyu kahve renginde bununla ilgili birşey bulamadım sizinki beyaz mı nasılönce diyetisyene sonra yemeğe gittim geldimki ne göreyim 10 sayfa ilerlemiş pes valla kısa kısa bende yazayım valla ben genelde sola yatmaya calışıyorum arada sırtım falan ağrırsa yada sıkıntı basarsa sağa yatıyorumki akşamda dediğiniz gibi aynı yöne yatmaktan mı yoksa üsütmektenmi sola yatamadım.kızlar biz bence gelen kilolarla kendimizi kötü hissediyoruz adamlar daha bir yakışıklı geliyor başlıyoruz kıskanmaya benim ki geçen akşam gitti saç traşı oldu ay bi yakışıklı bi çekici geldiki sormayın. akşam adam geç geldi nasıl özledim daha bir bağlandık sankı bu aralar birbirimize.
benimde arada canım cook neskafe çekti ama hiç içmedim herkes içtiğine göre bende içeyim arada kolayı yarım bardak falan arada denk gelirse içtim yalnız.
15 günde 900 gr almışım diyetisyene kalsa hiç almıcakmışım şimdi tam olarak 11 kilo almış oldum. bakalım listemi yeniden düzenledi amac 15 le doğuma gitmekmiş inş, gerçi benim iştah hergeçen gün dahada artıyor ama ne kadar dizginleyebilirsem o kadar iyi.
benim göbek deliğimin ortası acıyor ya arada da sancı giriyor şuan olduğu gibi.
kızlar acıktım ama ne yiyeceğimi bilmiyorum sizde üşeniyomusunuzzzz
çok oluyosa doktoruna sorsana bi tatlım
çık tabi topikler arası yeterince gezdim dışarda gez birazdaalsanaalsanasmile
ya insan gerçekten korkuyo merak ediyo ama adama bişey sorulmuyo uyuz doktoruda değiştiremiyorum valla ne yapsam bilmiyorum acaba gidip doğumu kayınvalidemin yanında erzincanda mı yapsam valla niyeti bozdum ama çok kararsız kalıyorum erzincanda çok iyi bi doktorum vardı buda prof ama çok terssıkma canını,sanki 10kez hamile kaldık,tabi merak edeceğiz,sen ona sorma tatlım bize sor :)
alsanaalsanasmilesen zaten hiç konuşma iyice tembel oldun çıktınalsanaalsanasmile
ay geldim geldim tatlım yaaa dün elektrikler gitti ondan öle çıkmak zorunda kaldım anacım. deminden beri annemle bebişin cicilerini seçtik 60'lıkları 60'de 30'lukları 30'de yıkadık, çıksınlar ascam bakalım yarın da ütü var. valla ben ufaktan başladım hazırlıklara kızlar naapim nolur nolmaz ama dimi..:sm_cool:
ay geldim geldim tatlım yaaa dün elektrikler gitti ondan öle çıkmak zorunda kaldım anacım. deminden beri annemle bebişin cicilerini seçtik 60'lıkları 60'de 30'lukları 30'de yıkadık, çıksınlar ascam bakalım yarın da ütü var. valla ben ufaktan başladım hazırlıklara kızlar naapim nolur nolmaz ama dimi..:sm_cool:
ay çocukmu bunlar ya bende çok tahammülsüz oldum hç çekemiyorumselma beceriksiz deme herüflere yaa ilgi çekmek için yapıyo onlarrlmaz:
aman yemeyiver abur cbur takmış deminden beri abur cubur diyo yaaalsanaalsanasmileben meyve yedim valla,offff evde de hiç abur cubur yok,birde çıkamıyorum kargo gelecek diye
ama seninde bihter gibi güzel olduğunuda söyleŞenize) şıkkı hepsi dersekkkk kıvanç sarı olmadı kenen imirzalı dersek daha iyiii
ay bizde küstün sandıkay geldim geldim tatlım yaaa dün elektrikler gitti ondan öle çıkmak zorunda kaldım anacım. deminden beri annemle bebişin cicilerini seçtik 60'lıkları 60'de 30'lukları 30'de yıkadık, çıksınlar ascam bakalım yarın da ütü var. valla ben ufaktan başladım hazırlıklara kızlar naapim nolur nolmaz ama dimi..:sm_cool:
naniknanik naniknanikben ek üşenemiyorumm yaaffcokacimcoook
şimdi doktordan geldim 2 3 gündür bebek az oynuyo gigibi geldi bide çok midem bulanıyo kızdı bana sinirlerimi bozdu günde 3 kez oynuyosa yetermiş bi tripliydiki sorma eşimde çok sinirlendi nasıl canım sıkıldı anlatamam
ne gülüyon kız :))
bizde kardeş gibi olduk canım,oğlundan utanıyor çünkü benim konciş,amannn oğlum için ben herifden vazgeçim o takcak el kızını kolunu herkes kendi yoluna :) alsanaalsanasmile
Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SezenErkan+, 10merve, ant.+, aşkın bahar tomurcuğu+, canimcan, cici25, devrimim, Duam, eceyas, elvoscan+, ertenan, gokkusak, gurbetten, ipeknil, mehlikaMERYEM, nidah+, SCHATZİ+, selma2429+, seras, zeynoxx42
valla bizde kardeş gibi olduk niye acaba yaaaaaaaaaaaa
selma beceriksiz deme herüflere yaa ilgi çekmek için yapıyo onlarrlmaz:
ama seninde bihter gibi güzel olduğunuda söyleŞeniz
öyle mi diyon kızzzz........ama ben kendimi övmiyim şimdiii........:kedi:
kuşum benimmm :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?