delikafadulden delikafadulden napalım kız hayat başka türlü geçmiyo asık suratlı olmayıda hiç sevmem zaten hep neşe dolu cıvıl cıvılım kızım bana benzesin tabi hiçbişeyden memnun olmayan bi çocuk olmasını istemem
evet ya niyeee susturdummu herkesi :jeyyar:
ne bilim ayol sen gelince susuyolar en iyisi git sen alsanaalsanasmiledelikafadulden
ay bende o sabah gitmemek için öyle direndimki ama mecbur gittim hele de aç gidecek olmam dahada gerdi ama bitti neyseki:))gözün aydınnn.ayy banada çok formalite geliyor bu test hiç yaptırasım yok yaaa.......ama pimpirik doktorum isterrr
aynen bende istemem şımarık çocukları sevmem ama çekingen çocuklarıda sevmem herşey dozunda olsun :)ne güzel işte canım sana benzesin kızın tabi. benimkide öle olsun inşallah asık suratlı çekingen olmasınlar hiç sevmem öle insanları
lülülülülülü
bilmiyorum ki eşim kafamı karıştırdı yok boyası sağlıklımı yok niye lake değil falan dedi bende bişi beğenemdim.
gitsene laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
tesekurrler arkadaslar,,simdi oda hazirliklari derdindeyim odasini ne renk yapsam ne alsam hafta sonu yataginin basina muzik kutusu aldim chico nun ayy heycan bastii ..kuzumun yatagi bile yok henuz opuyorumnanaktan
bananeeeeeeeeesen gittt sen gittt delikafaduldendelikafadulden sempatiksalakcinni
dönence iyi oluyor canım çok ilgilerini çekiyorrr...........ona konuşuyorlar aguluyorlarrr........
aayy yavruussuuuu
nihayet geldi ürünlerim
aynen canım bende renk konusunda kararsızım daha doğrusu duvarları konusunda kağıtmı boyamı bilemedim ne olcağnı. artık mobilyasını alalımda ona göre gelmeden onlar karar verip yapıcaz.
kızlar dönence alıyomusunuz kuzucuklara
bananeeeeeeeee
nihayet geldi ürünlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?