2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarr opuyorumnanaktan
ben girmeyeli resmen destan yazmıssınız maşallah sizeeee alkisalkisalkis
geçmişe bi göz atıyım neler konusmussunuz

kızlar ben papatya çayı içiyorum bunun bi zararı yok diğmi? şimdi arkadaş içme falan dedi kafam karıştı bilginiz varmı?

slm arkadaşlar...umarım herkes iyidir...bugün oğlumu görmeye gittim...gözleri açıktı dr.bize bakıyo şuanda dedi...yanlız birazkafamkarışık...malum benim ilk sat.ım 20 temmuzdu ama dr.um geç yumurtlamadiyip 27 temmuza almıştı...taki 26. haftaya kadar bugün gittiğimde yine 27 temmuzdan baktı geçen hafta 20den bakmıştınız dedim yanlışlık olmuştur dedi...ultrason çıktısınıistedi bidahaki randevuye..20 temmuza gööre geçen kontrolde 26 haftalıktı ve 900 gr.dı..dr.haftasına uyumlu dedi...bygünde 27 temmuzdan 28haftalıkolarak baktı 1163 gr...yine haftasına uyumlu dedi...şimdi hangisine göreuyumlu olucak....acaba 1 hafta gerimi benimkuzum çokcanım sıkıldı...

moralini bozma canım, bir problem olsaydı dr mutlaka söylerdi sana, maşallah oğluşuna, kocaman olmuş

iyi sayılırız canım sende ne güzel görmüşsün kuzucuğunu gözün aydın.doktor herşey iyi dediyse stres yapma kendine ha önde ha geri 1 hafta çok önemli değil bildiğim kadarıyla.tahmini doğum haftanı söyledimi?ona göre hazırlık yaparsın.

kızlar ben papatya çayı içiyorum bunun bi zararı yok diğmi? şimdi arkadaş içme falan dedi kafam karıştı bilginiz varmı?

papatya ne ıhlamuruuu içebiliyoruz canımmm

bu arada ben geldiiimmmm:sm_coolohh oksijenimi aldım yalnız görüşme geldi çabuk döndümguclubacismile

söylemedi...ama ultrasona göre 2 mayıs gözüküyo...offfffff gebelik takibi yapan dr.lar daha dikkatlı olmalı...benimkafamda soru işareti kaldı...yanlış yazmışız dedi sadece 27 temmuz sat ve uyumlu dedi...hayırlısıartık...bu arada papatya çayı abartılmadı sürece içilebilen çaylardan die biliyorum...nettede yazıyo zaten

papatya ne ıhlamuruuu içebiliyoruz canımmm

bu arada ben geldiiimmmm:sm_coolohh oksijenimi aldım yalnız görüşme geldi çabuk döndümguclubacismile

hoş geldin ohh iyi gelmişitir. bugünde burası bi garip sabah işe gelirken süper bi hava vardı sonra birden kapadı yağdı şimdi yine açıyor gibi kafamçokkarıştı
saol canım bende öyle biliyodum hem rahatlatıyo papatya ondan içiyodum.

bence sen hiç kafana takma kuşummm ama madem kafan karışık bir dahaki randevuyu bekleme al çıktıyı git adam akıllı konuş doktorunla kafanı karıştırdığı gibi düzeltsin canımmm..........

bence sen hiç kafana takma kuşummm ama madem kafan karışık bir dahaki randevuyu bekleme al çıktıyı git adam akıllı konuş doktorunla kafanı karıştırdığı gibi düzeltsin canımmm..........

saol canım..umarım düzeltir...anne olmak çok zormuş...daha dünyaya gelmeden endişenmeler başlıyo...şu kalan zamanda hemen geçsede alsak kuzularımızı kucağumuza sağlıcakla...

evet bebeği de sakinleştirirrrguclubacismile

çok sevindim canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel.sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah
a.s.

evet ben de duymustum. bir de Vitamalt içecegi dediler.süt artırma için çok iyiyniş

valla ben indrimli alıorum siparişini verdim martta gelecek kardeşimin arkadaşı chiccoda çalışıo bana 350 liraya gelio araba ve araba koltuğu normal fiyatı 500-550 falan galiba

canım ne güzel sanslısın valla.200 tl indirimli gelcek senın urunler.biz de mi tanıssak acaba senın arkadasla bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…