saol canım..umarım düzeltir...anne olmak çok zormuş...daha dünyaya gelmeden endişenmeler başlıyo...şu kalan zamanda hemen geçsede alsak kuzularımızı kucağumuza sağlıcakla...
saol canım..umarım düzeltir...anne olmak çok zormuş...daha dünyaya gelmeden endişenmeler başlıyo...şu kalan zamanda hemen geçsede alsak kuzularımızı kucağumuza sağlıcakla...
kızlar kelebekti galiba bebişinde biraz problem vardı ondan haberi olan varmı durumu nasıl?
eee 4 boyutluydu en azından
birde normalinde görse ne olcak bilmemmmm
şimdi alıştı allahtannnnn............
yaşı da küçükmüş ya, kıskanıyor galiba miniği, ablasını paylaşmak zorunda kalacak ya zemuszemus
ooyy kıyamamm en küçük oydu tabiiii......
evet evin en küçüğüydü elimde büyüdü hatta kızım gibi baktım ona oda bana anne der bazen hatta:)) çok alışık anneme söylemediklerini bana söyler ondan isteyemediklerini benden ister ben ona çalışıyorum gibi bişeydi zaten:)) ayakkabısı pantolonu çantası falan:)) öyle alıştı şimdide sürekli kızıma alıyorum diye alınıyomuş zilli zaten hamile olduğumu ilk öğrendiği akşam çok ağlamıştı:))kıskanmış seni demekki
benimde üç buçuk yaşında bi yiğenim var şimdiden paylaşamıyo beni daha bi üstüme düştü halacım halacım diye bide ilgi çok üstünde paylaşamaz kimseyi bizimki doğunca ne yapcak bakalım
ben yürüyüşe gidiyomm yağmur bulutları gitti yine güneş geldi oksijen alalımmm...gelen var mııı..........
çıkıcak çıkıcak az kaldı:))ben kaçarrrrr hhuuhuuu hhhuuuuuuuu daazaannnnnnn...
selma ustaaaa bizim bi bebek var dı çıktımı
dazannn göbek deliğin den hamilleeeeeeeeeeeeeeesırnaşık şey
hoşgeldinselam kızlarr opuyorumnanaktan
ben girmeyeli resmen destan yazmıssınız maşallah sizeeee alkisalkisalkis
geçmişe bi göz atıyım neler konusmussunuz
canım usg de 1 hafta ileri geri oynayabilir çok takma kafanaslm arkadaşlar...umarım herkes iyidir...bugün oğlumu görmeye gittim...gözleri açıktı dr.bize bakıyo şuanda dedi...yanlız birazkafamkarışık...malum benim ilk sat.ım 20 temmuzdu ama dr.um geç yumurtlamadiyip 27 temmuza almıştı...taki 26. haftaya kadar bugün gittiğimde yine 27 temmuzdan baktı geçen hafta 20den bakmıştınız dedim yanlışlık olmuştur dedi...ultrason çıktısınıistedi bidahaki randevuye..20 temmuza gööre geçen kontrolde 26 haftalıktı ve 900 gr.dı..dr.haftasına uyumlu dedi...bygünde 27 temmuzdan 28haftalıkolarak baktı 1163 gr...yine haftasına uyumlu dedi...şimdi hangisine göreuyumlu olucak....acaba 1 hafta gerimi benimkuzum çokcanım sıkıldı...
hoşgeldin şeker benimde ani bi toplantıya girmem gerekti sağlam görüşmeler yaptık gider ayak güzel işler yapıcaz inşallah. yapalımda doğum parası alırım belki:))papatya ne ıhlamuruuu içebiliyoruz canımmm
bu arada ben geldiiimmmm:sm_coolohh oksijenimi aldım yalnız görüşme geldi çabuk döndümguclubacismile
ben de merak ediyorum kelebeği, salı günü mr, bugün de amniyosentezi vardı, inşallah güzel haberlerini alırız, Allah yardımcısı olsun ...
huuuu ben geldim
hoşbuldum canım ,bu arada selmacım dort gözle senın bebek odanın resmını beklıyoruz ona göre hemen bitir görelim içimiz açılsın
kızlar aldıklarınıza baktım çok cici şeyler almıssınız boshayallersmile
benim kızın bir sürü şeyi eksik hala ama artık bi tane uyku arkadası var
kuzucuk aldım kızıma,dalga sesi,yunus sesi falan çıkarıyormus, bebekler bunu duyunca uykuya dalıyorlarmıs.çıkan sesleri pek tutmadım bu sesle bebek nasıl uyur bilmiyorum ya deniycez bakalım :uhm:
doğuma yakın birer tane de günlüğünüz olsun kızlar.bebeğimin ilk yılları diye bi günlük var ondan alıcam ben.
ben hiç oyuncak almadım ama her erimiz oyuncak zatennnn....
yalnız çıngırak diş kaşıma falan almam lazım onları da dayısı halaları falan alsın artıkkkkk........sipariş vereyimmmm.........
ay neyse beraber büyürsünüz :))ay naapıyım şekercim kampanyalıydı dayanamadım aldım
(şşştt çaktırma kuzuyu aslında kendim için aldım,benım buyudugumu kim söyledi ki :jeyyar: )
bende hiç oyuncak almadım sen gene şanslısın kızınınkiler var bizde oda yokben hiç oyuncak almadım ama her erimiz oyuncak zatennnn....
yalnız çıngırak diş kaşıma falan almam lazım onları da dayısı halaları falan alsın artıkkkkk........sipariş vereyimmmm.........
ööööfffffffffffff kafam bulandı bugünnnn yaa okadr çok işim var ki kızlarr çook çalışmam lazım çoookkkkkkkk...........
ya bi de şimdi bu kuzucuk ses çıkartıyor yaaa
şimdiden anne karnındayken dinletirim diye düşündüm
hani bebek dogduktan sonra bu sesi hatırlayıp rahat edermi acaba diye
kısaca bilimsel bir arastırma için aldım diyebiliriz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?