2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süper bir bilimsel çalışma, iyi yapmışsın, kuzucuğun kuzucuğuyla uyuyup güzel rüyalar görsün inşallah bayanssulusmile

canım imaj değişikliği yapmıssın
çok hoş olmus,maşallah size

sağol canımcım opuyorumnanaktan
yok anacım, al al bitmeyecek sanki eksikleri minişlerin, şimdiden kendimi boşverdim onun için çalışıyorum valla :asigim:

eksik bitermi canım yaa evlenirken çeyize bu kadar uğraşmadık valla
herşey bebişlerimiz için en iyisi olsun diye işte napalım.

süper bir bilimsel çalışma, iyi yapmışsın, kuzucuğun kuzucuğuyla uyuyup güzel rüyalar görsün inşallah bayanssulusmile

ay inşallah,bu dileğin hepimizin bebişkosu için gelsin canım boshayallersmile

gerci bu kuzulardan bana da lazım
artık geceleri uyuyamıyorum:umursamaz: ,dört bucuk gibi açıyorum gözlerimi, fır fır dönüyorum yatagın içinde.valla gece uykusunu alabilenler şükretsin haline

uğraşmazsın tabi o zaman annen uğraştı çeyizle şimdi iş başa düştü tabi delikafadulden

ay evet canım annecim benim nasıl uğraşmış şimdide hala uğraşıyo kızı bitmeden toruna geçti kadıncağız
bende anca liste yapayım delikafadulden

oh keyfe bak alsanaalsanasmile biz okadar şanslı olamadık ne yazıkki

evet hakkını ödeyemem annemin şanslıyım gerçekten ama bende bi arıza var herşeyi başkası yapsada ben çok takarım kafayı daha çok yorulurum onlardan evlenirkende hem annem yoruldu hem ben şimdi yine kayınvaldem annem yardımcı oluyolar ama yok ben takıntı yapmış durumdayım herşeyi uff beynim çok yoruluyoo
eşimin dediği gibi bebekkopat oldum yaa

ben de uyuyamıyorum geceleri, cidden çok zor oluyor ertesi gün. evet uyuyabilenler çok şanslı maşallah

ben de uyuyamıyorum geceleri, cidden çok zor oluyor ertesi gün. evet uyuyabilenler çok şanslı maşallah

valla biz erken basladık sanki.bana son ayda uykusuz kalırsın demişlerdi kandırmıslar beni :)

yemek vakti geldiiii,afiyet olsun sizlere de
herkese iyi akşamlar kızlar a.s

bugün çok yorgun olduğum için okuldan gelir gelmez yattım uğrayamayım topicimize
ammada kaynatmışsınız yane okumaktan bitik düştüm
yarına görüşürüz inşallah ayayy
yine aşı olcem çok korkıyommm yine hastalanacam die 1.si berbattı

selam kızlar...geçmişi okumadan bugünkü sıkıntımı paylaşayım sizinle..
2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin kordonunda bişeyin tek olduğunu öğrenmiştik..en sonunda bugün buldum ne olduğunu..tek arter deniliyor..yani iki olması gerekirken 1 tane bulunuyormuş..
bu tek başına bi anomali sayılmıyormuş ancak başka anomalilere işaret edebiliyormuş..
aynı şeyi yaşayan bi akrabamız doğum yaptı..sadece biraz zayıf doğmuş bebeği..onun haricinde bi sorun yok..
nette fazla araştırmak istemiyorum kafam çok karışıyor..tek yapabileceğim şey dua etmek..
haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora..
herşeyin hayırlısını istmek lazım..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...

ablamda tek arterle besledi bebeği,2700 dü sanırım yiğenim kilosu,şimdi 9 yaşında ve geçen gün dr u 8kilo fazlan var,abur cuburu kesmelisin dedi,çok endişe etme,herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…