ay bide listeye onları eklemek lazım dimi :bbo:
ay bide listeye onları eklemek lazım dimi :bbo:
ya bi de şimdi bu kuzucuk ses çıkartıyor yaaa
şimdiden anne karnındayken dinletirim diye düşündüm
hani bebek dogduktan sonra bu sesi hatırlayıp rahat edermi acaba diye
kısaca bilimsel bir arastırma için aldım diyebiliriz kaydirigubbakcemile3
canım imaj değişikliği yapmıssın
çok hoş olmus,maşallah size
yok anacım, al al bitmeyecek sanki eksikleri minişlerin, şimdiden kendimi boşverdim onun için çalışıyorum valla :asigim:
sağol canımcım opuyorumnanaktan
eksik bitermi canım yaa evlenirken çeyize bu kadar uğraşmadık valla
herşey bebişlerimiz için en iyisi olsun diye işte napalım.
süper bir bilimsel çalışma, iyi yapmışsın, kuzucuğun kuzucuğuyla uyuyup güzel rüyalar görsün inşallah bayanssulusmile
uğraşmazsın tabi o zaman annen uğraştı çeyizle şimdi iş başa düştü tabi delikafadulden
ay evet canım annecim benim nasıl uğraşmış şimdide hala uğraşıyo kızı bitmeden toruna geçti kadıncağız
bende anca liste yapayım delikafadulden
oh keyfe bak alsanaalsanasmile biz okadar şanslı olamadık ne yazıkki
ay inşallah,bu dileğin hepimizin bebişkosu için gelsin canım boshayallersmile
gerci bu kuzulardan bana da lazım
artık geceleri uyuyamıyorum:umursamaz: ,dört bucuk gibi açıyorum gözlerimi, fır fır dönüyorum yatagın içinde.valla gece uykusunu alabilenler şükretsin haline
ben de uyuyamıyorum geceleri, cidden çok zor oluyor ertesi gün. evet uyuyabilenler çok şanslı maşallah
bende papatya hakkında bişi duymamıştım içime kurt düşürdü.
ablamda tek arterle besledi bebeği,2700 dü sanırım yiğenim kilosu,şimdi 9 yaşında ve geçen gün dr u 8kilo fazlan var,abur cuburu kesmelisin dedi,çok endişe etme,herşeyin hayırlısı olsunselam kızlar...geçmişi okumadan bugünkü sıkıntımı paylaşayım sizinle..
2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin kordonunda bişeyin tek olduğunu öğrenmiştik..en sonunda bugün buldum ne olduğunu..tek arter deniliyor..yani iki olması gerekirken 1 tane bulunuyormuş..
bu tek başına bi anomali sayılmıyormuş ancak başka anomalilere işaret edebiliyormuş..
aynı şeyi yaşayan bi akrabamız doğum yaptı..sadece biraz zayıf doğmuş bebeği..onun haricinde bi sorun yok..
nette fazla araştırmak istemiyorum kafam çok karışıyor..tek yapabileceğim şey dua etmek..
haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora..
herşeyin hayırlısını istmek lazım..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?