Canım kafana takma diyeceğim ama insan çok endişeleniyor mutlaka, kalbini ferah tutmaya çalış, çok çok önemli ve bebeği için tehlikeli bir durum olsa doktorun söylerdi ve önlem almaya çalışırdı. Bebeğin gelişiminde problem yoksa birşey olmaz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.selam kızlar...geçmişi okumadan bugünkü sıkıntımı paylaşayım sizinle..
2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin kordonunda bişeyin tek olduğunu öğrenmiştik..en sonunda bugün buldum ne olduğunu..tek arter deniliyor..yani iki olması gerekirken 1 tane bulunuyormuş..
bu tek başına bi anomali sayılmıyormuş ancak başka anomalilere işaret edebiliyormuş..
aynı şeyi yaşayan bi akrabamız doğum yaptı..sadece biraz zayıf doğmuş bebeği..onun haricinde bi sorun yok..
nette fazla araştırmak istemiyorum kafam çok karışıyor..tek yapabileceğim şey dua etmek..
haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora..
herşeyin hayırlısını istmek lazım..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...
Canım sağlık açısından daha iyi olabilir ama nereeyse hepimiz çalışıyoruz bezleri yıkayıp kullanmak hiçbirimiz için kolay olmaz sanırım.yıkanabilir bebek bezi konusunda fikri olan var mı?
BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezleri - Deneme Seti böyle link vermek yasak mı bilmiyorum ama bahsettiğim bezler bunlar, diğer bezlerdeki maddelerin hormonlara etki ettiği bebeğe iyi gelmediği söyleniyor, zaten hiç sevmem öyle naylon şeyler ama bilemiyor insan da
yıkanabilir bebek bezi konusunda fikri olan var mı?
BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezleri - Deneme Seti böyle link vermek yasak mı bilmiyorum ama bahsettiğim bezler bunlar, diğer bezlerdeki maddelerin hormonlara etki ettiği bebeğe iyi gelmediği söyleniyor, zaten hiç sevmem öyle naylon şeyler ama bilemiyor insan da
yaaa bunları bende düşüyorum ama henüz karar vermiş değilim. hem ben 2. aydan sonra tuhaf bir yöntemle tuvalete alıştırmayı düşünüyorum, tuhaf diyorum çünkü pek bildiğimiz bir yöntem değil. bu arada herkese günaydınnnnn..kaydirigubbakcemile2
Canım sağlık açısından daha iyi olabilir ama nereeyse hepimiz çalışıyoruz bezleri yıkayıp kullanmak hiçbirimiz için kolay olmaz sanırım.
yaaa bunları bende düşüyorum ama henüz karar vermiş değilim. hem ben 2. aydan sonra tuhaf bir yöntemle tuvalete alıştırmayı düşünüyorum, tuhaf diyorum çünkü pek bildiğimiz bir yöntem değil. bu arada herkese günaydınnnnn..kaydirigubbakcemile2
günaydınn
bugün ben de 100ü görücem
yeterli ürün olduktan sonra eni sonu çamaşırı yıkamak ne kadar sürebilir ki makinada yıkanabiliyormuş, bi gece önceden soğuk suya bastırmak gerekliymiş, 60 derecede yıkanıyormuş,ben sadece tabiri caizse boklu boklu olacak o bezleri attığım makinada ki bebek deterjanı kullanırım bunlara da sonra kıyafet yıkamak ne kadar hijyenik onu bilemiyorum, ben makinamı su tasarruflu seçtim bi de alırken, bir çoğumuz da öyle yapmıştır, annelerimizin yaptığı gibi öyle lakır lakır suda dönmüyor çamaşırlar
üzülme tatlım daha önce böyle bi hikaye dinlemiştim devrimin dediği gibi sadece düşük kilolu doğuma neden oluyomuşselam kızlar...geçmişi okumadan bugünkü sıkıntımı paylaşayım sizinle..
2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin kordonunda bişeyin tek olduğunu öğrenmiştik..en sonunda bugün buldum ne olduğunu..tek arter deniliyor..yani iki olması gerekirken 1 tane bulunuyormuş..
bu tek başına bi anomali sayılmıyormuş ancak başka anomalilere işaret edebiliyormuş..
aynı şeyi yaşayan bi akrabamız doğum yaptı..sadece biraz zayıf doğmuş bebeği..onun haricinde bi sorun yok..
nette fazla araştırmak istemiyorum kafam çok karışıyor..tek yapabileceğim şey dua etmek..
haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora..
herşeyin hayırlısını istmek lazım..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...
He heee bugün de mayıs anneleri topiğini ben açayım bari zemuszemus.Herkese kocaman günaydııın, hayırlı,sağlıklı, bol tekmeli günler opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
günaydn kızlargünaydınn
bugün ben de 100ü görücem
kız 2 aylık çocuk tuvalete alıştırılırmıyaaa bunları bende düşüyorum ama henüz karar vermiş değilim. hem ben 2. aydan sonra tuhaf bir yöntemle tuvalete alıştırmayı düşünüyorum, tuhaf diyorum çünkü pek bildiğimiz bir yöntem değil. bu arada herkese günaydınnnnn..kaydirigubbakcemile2
kesinlikle zor olur bence hem önümüz yaz o pis bezler hergün yıkanmaz bekleticeksin mecburen mekina dolsun diye o aradada kokaryeterli ürün olduktan sonra eni sonu çamaşırı yıkamak ne kadar sürebilir ki makinada yıkanabiliyormuş, bi gece önceden soğuk suya bastırmak gerekliymiş, 60 derecede yıkanıyormuş,ben sadece tabiri caizse boklu boklu olacak o bezleri attığım makinada ki bebek deterjanı kullanırım bunlara da sonra kıyafet yıkamak ne kadar hijyenik onu bilemiyorum, ben makinamı su tasarruflu seçtim bi de alırken, bir çoğumuz da öyle yapmıştır, annelerimizin yaptığı gibi öyle lakır lakır suda dönmüyor çamaşırlar
günaydıngünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?