2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim bi kaç gündür işler yoğun diye bakamıyordum herkesin çenesi düşmüş geçmişi okumaktan helak oldum, herkese keyifili günler

He heee bugün de mayıs anneleri topiğini ben açayım bari zemuszemus.Herkese kocaman günaydııın, hayırlı,sağlıklı, bol tekmeli günler opuyorumnanaktan

Canım kafana takma diyeceğim ama insan çok endişeleniyor mutlaka, kalbini ferah tutmaya çalış, çok çok önemli ve bebeği için tehlikeli bir durum olsa doktorun söylerdi ve önlem almaya çalışırdı. Bebeğin gelişiminde problem yoksa birşey olmaz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım sağlık açısından daha iyi olabilir ama nereeyse hepimiz çalışıyoruz bezleri yıkayıp kullanmak hiçbirimiz için kolay olmaz sanırım.

yaaa bunları bende düşüyorum ama henüz karar vermiş değilim. hem ben 2. aydan sonra tuhaf bir yöntemle tuvalete alıştırmayı düşünüyorum, tuhaf diyorum çünkü pek bildiğimiz bir yöntem değil. bu arada herkese günaydınnnnn..kaydirigubbakcemile2

Tıffım nasıl bir yöntemmiş ki o bebe daha ortama alışamadan tuvalete alışacakkafamçokkarıştı böyle olur Batur ha ona göre.

Canım sağlık açısından daha iyi olabilir ama nereeyse hepimiz çalışıyoruz bezleri yıkayıp kullanmak hiçbirimiz için kolay olmaz sanırım.

yeterli ürün olduktan sonra eni sonu çamaşırı yıkamak ne kadar sürebilir ki makinada yıkanabiliyormuş, bi gece önceden soğuk suya bastırmak gerekliymiş, 60 derecede yıkanıyormuş,ben sadece tabiri caizse boklu boklu olacak o bezleri attığım makinada ki bebek deterjanı kullanırım bunlara da sonra kıyafet yıkamak ne kadar hijyenik onu bilemiyorum, ben makinamı su tasarruflu seçtim bi de alırken, bir çoğumuz da öyle yapmıştır, annelerimizin yaptığı gibi öyle lakır lakır suda dönmüyor çamaşırlar

yöntemini anlatsana belki bizim de işimize yarar

Canım çişliler problem olmaz ama diğerlerini elde yıkamak uzun sürebilir. Makineye atmadan önce zaten sudan geçirmek gerekir bezleri. Ben kullanamam galiba en pratiği kullan at, hem kuru da kalmaz bebei poposu bunun içinde herhalde.

eflatun geçmiş olsun canım allaha dua et inş bir sorun çıkmaz
ayşe bezler i ilk defa duydum ama bilemiyorumki ben sık değiştirmeyi düşünüorm
ilknur sen şimdiden başla alıştırmay kız anca alışır bebişkaydirigubbakcemile3
herkesciklre günadın

üzülme tatlım daha önce böyle bi hikaye dinlemiştim devrimin dediği gibi sadece düşük kilolu doğuma neden oluyomuş
He heee bugün de mayıs anneleri topiğini ben açayım bari zemuszemus.Herkese kocaman günaydııın, hayırlı,sağlıklı, bol tekmeli günler opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

günaydınn
bugün ben de 100ü görücem
günaydn kızlar
kız 2 aylık çocuk tuvalete alıştırılırmı
kesinlikle zor olur bence hem önümüz yaz o pis bezler hergün yıkanmaz bekleticeksin mecburen mekina dolsun diye o aradada kokar
günaydın kızlar
günaydın

Günaydın kızlar....

ılknur nasıl yapıcan bacım o alıştırmayıı...cee demişin kaçmışın, gelince muhakkak anlatttkaydirigubbakcemile

günaydın kızlar nasılsınız bugün ben çook uykusuzum bizim oğlanın beşiği için akşam cocuk odasını boşalttık bayağı daraşmalık olacak ama napim küçük oda diyordum ama bütün ıvır zıvırı topluyormuş nereye koycam ordan çıkanları bilmiyorum. etrafta fazlalık eşyayıda hiç sevmem gözüme batıyor akşamdan beri üstüne birde saaat 1 e kadar ütü canım çıktı sonra girdim duş aldım ama girmemle beraber başım dönmeye başladı zor durdum yatana kadar devam etti. sabah zorla bir gözüm kapalı kalktım resmen çoook uykum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…