2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de mi kurabiye yapsam? Gecen yaptiklarim guzel olmadi, baska bir tarif denicem artik yarina.
Bu arada 4D ultrasona girdik gecen hafta bebegin pozisyonu uygun degildi, dun yine denedik. Yine de pek iyi olmadi ne resimler ne de videosu Paramizi sokaga attik yani.

yap bence ben yaptım da geldim..basit un kurabiyesi yapıp kalpli çicekli ve kelebekli kalıplarla kesip köşelerinede bonibon koydum çok cici görünüyolar...gerçekten mi bu keratalar keyiflerine göre hareket ediyolar tabi..bende her gidişimde yüzünü ygörüyorum hatta bu seferkinde dr. gözleri açık dedi ama malesef benim gittim hastane renkli bakmıyo...:sinifsinif:

selam kızlar..çoğunuz ilk bebeğinizi bekliyorsunuz..sizin yerinizde olmak güzeldir eminim..
ilk hamileliğim çok rahat geçmişti..akşama kadar kafama göre takılıyodum..yatıyodum uyuyodum..
ikinci de fena değildi..kızım 4 yaşındaydı ve zaten çok sakin bi çocuktu..bi eziyeti olmadı bana..
ama şimdiiikafamçokkarıştı gün boyu öyle yoruluyorum ki..şimdi iki ütü yapayım dedim..mümkün değil..belim kırıldı..hakikaten zormuş 3. çocuk..
doğunca beni neler bekliyor daha da endişeliyim..eski kadınlar nasıl doğururlarmış 5-6 tane..
hem de ne makine var ne bişey..
ya da ben çürüğüm galiba...25. yaşındayım ve 3. çocuğumu doğurucam inşallah..
çabuk yaşlanırım diye korkuyorum walla...
bugün alışverişe gidecektik eşimle..hevesleniyodum ne güzel...olmadı..ama küçük kızıma gidip tek kişilik bi yatak aldık..bize yeni bebiş geliyo ama ona değil daha çok büyüklere hazırlık yapıyoruz..çünkü bebişimiz ablasının yatağında yatacak..ikinci doğarken de büyüğüne genç odası almıştık..en azından kıskançlık duyguları fazla kabarmıyor dengede tutmuş oluyoruzaklinialirimsmile

kızlar bugünkü sorum hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?
captafer die bir gıda takviyesinin reklamlarını görüyorum demirsiz demir desteği diye gıdalardan alınan demirin bağırsakta daha iyi emilmesini sağlıyormuş, deneyen ya da doktyoru tavsiye eden oldu mu?

ben gyno ferro sanol diye bir demir ilacı kullanıyorum, bahsettiğin takviyeyi de duymadım canım...

Günaydın...
ben 3.aydan beri hiç kan ilacı kullanmıyorum Ayşe, ama ilk 3 ay ıpeknilin bahsettiği ilaçtan kullanmıştımm..

günaydın kuzulaaaarrrrzemuszemus

güzel bir hafta diliyorum hepimize bebilerimizle inş..olumunekankayizsmile
hani bugün demirbaş selma yok trafiğe mi takıldı zaar?
:uhm:

Kızlarr tickerlera bakıyorum da neredeyse hepimiz 90 günün altına düşmüşüzz..
offff heyecanlandım birdennnnn:bbo:

öncelikle herkese günaydın ;

ayşe ben Ferplex şurup içiyorum , tablet şeklinde olanlarını kullanamadıgım için mecburen şuruba geçtik

capteferi bende sabahları radyoda duyuyorum ,ama ne kadar güvenilirdir fikrim yok ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…