2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana da ferrum fort verdi doktorum, demir ilaçlarına alışığım bende anemi var fakat bebek için olunca netten araştırdım ürtikeri tetikliyormuş benim ürtikerim de var, sürekli kaşınıyorum yani olur olmadık yerlerim kabarıyor ve benek benek döküntü oluyor,son zamanlarda olmuyordu şimdi tekrarladı, doktorum da kullan rahatsız ederse bakarız diyor fakat bu ürtiker bir başladı mı insanı rahat bırakmıyor zaten kaşınıyorum bir de bu eklenmesin istiyorum ama neyapacağım bilemedimsempatiksalakcinni

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

Sezen sana da günaydın

Geçmiş olsun ayşe , şuruptada ürtiker gibi yan etkiler var mı bilmiyorum ama kesinlikle tablet olanlarından daha az yan etkisi var , özellikle benim gibi reflüsü olanlar için bulunmaz bir nimet.

kızlar bişey sorucam mulupaya üye olduk ya bize anne bebek paketi geldi ayreten içinde indirim kuponu vardı
bende süresizdir diye bakmadım dün aldım kuponu gittik mig.. orda geçerli bi bakayım ne alabiliyoruz eşim dedi sezen son geçerlilik tarihi 31 ocak 2010 dedi ve şok oldum indirimlerimi kullanamadım

günaydın kızlar herkese iyi haftalar

bu hafta sonu çoğumuz misafir ağırlamışık bunlardan biride benim o yüzden bugün kendimi çok yorgun hissediyorum.hamilelikte yatılı misafir çok zormuş mirmirmirmir

kızlarr bişey sorucamm benim ellerim çok ağrıyor özellikle parmaklarım sizde de oluyor mu bu. açıp kapatırken sanki kireçlenme olmuş gibi allah korusunnn

kızlarr bişey sorucamm benim ellerim çok ağrıyor özellikle parmaklarım sizde de oluyor mu bu. açıp kapatırken sanki kireçlenme olmuş gibi allah korusunnn

geçmiş olsun, benim şimdilik olmuyor ama daha önce buradaki kızlardan duymuştum, normaldir sanırım başkalarında da olduğuna göre...

canım geçmiş olsun bende ağrı olmuyor ama baya bi şişmeye başladılar birde ara ara uyuşmalar oluyor.

hayırlı olsun, ben de bugün 90 olmuşum, heyecanlanmaya başladım artık :)
ben de 30. haftada olmayı bekliyorum o zaman tam olarak doğuma hazır olmam gerektiğini düşünüyorum inşallah oğlum sağlıcakla vaktinde gelir diye dua etmek kalıucak o zamandan sonra sadecealkisalkisalkis

ben milupaya üyew olduğumda bişeyler gönderdiler indirim kuponlarıyla birlikjte fakat epey erken olduğu için ben almaya kalktığımda ürünler ikuponların tarihi geçmişti :kedi:

teşekkür ederim kızlar dr.a sorucam normalmi diee çünkü sabah kalktığımda zorlanıyorum parmaklarımı açıp kaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…