günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bana da ferrum fort verdi doktorum, demir ilaçlarına alışığım bende anemi var fakat bebek için olunca netten araştırdım ürtikeri tetikliyormuş benim ürtikerim de var, sürekli kaşınıyorum yani olur olmadık yerlerim kabarıyor ve benek benek döküntü oluyor,son zamanlarda olmuyordu şimdi tekrarladı, doktorum da kullan rahatsız ederse bakarız diyor fakat bu ürtiker bir başladı mı insanı rahat bırakmıyor zaten kaşınıyorum bir de bu eklenmesin istiyorum ama neyapacağım bilemedimsempatiksalakcinni
kızlarr bişey sorucamm benim ellerim çok ağrıyor özellikle parmaklarım sizde de oluyor mu bu. açıp kapatırken sanki kireçlenme olmuş gibi allah korusunnn
bende 100 olmuşum nihayet
saol canım,heycan artıyorhayırlı olsun, ben de bugün 90 olmuşum, heyecanlanmaya başladım artık :)
kızlarr bişey sorucamm benim ellerim çok ağrıyor özellikle parmaklarım sizde de oluyor mu bu. açıp kapatırken sanki kireçlenme olmuş gibi allah korusunnn
saol canım,heycan artıyor
kızlar numune ürün istedinizmi?
ben de 30. haftada olmayı bekliyorum o zaman tam olarak doğuma hazır olmam gerektiğini düşünüyorum inşallah oğlum sağlıcakla vaktinde gelir diye dua etmek kalıucak o zamandan sonra sadecealkisalkisalkishayırlı olsun, ben de bugün 90 olmuşum, heyecanlanmaya başladım artık :)
aynen banada 4 ayda geldi ama kuponları kullanamadım bendeben milupaya üyew olduğumda bişeyler gönderdiler indirim kuponlarıyla birlikjte fakat epey erken olduğu için ben almaya kalktığımda ürünler ikuponların tarihi geçmişti :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?