sanmıyorum butün gün zaten pc başlında hareketliler ee eve gidincede durmuyorum pekk acaba diyorum çok hareket mi şişirip yapıyorr bilmiyorumkismilebende olmuyor fakat belki normalden hareketsiz kalıyorsan hamlıyordur ellerin faln da olabilir mi?
teşekkür ederim kızlar dr.a sorucam normalmi diee çünkü sabah kalktığımda zorlanıyorum parmaklarımı açıp kaparken
inş. canım ebnimde alyansım ve yüzüklerim sıkmaya başladıı ama eşi,im illa tak dio belkide omu sıkıyor ki diyorum gerçi en fazla 1 saat takabiliyorum sonra çıkartıyorum.. bakalım takmıyorum şimdi nolucakgünaydınlar herkese
geçmiş olsun uyuşma gibi bişey değilse normal olmasa gerek sabahları uyuşma bende oluyor kanım çok düştü bu ara sebeb olarak onu görüyorum kıreçlenme önce bacakta felan başlar bence oda değildir kafayı takma hamileliğin cilveleri sankibilmiyorumkismile
gözünüz aydın canımm resmini koysana bakalım bizde güzel günlerde yatsın inş. annesi odasındakızlar cmt si günü getirdiler bebeğimin beşiğini bir gün önceden odayı boşaltıp silmiştik yerini falan çok güzel oldu odada bir kanepe ve pc masası olunca çok sıkışık olmuştu ama benim sivri zekalı annem sayesinde kimsenin aklına gelmeyen şekli verince odaya 3 metrelik halıyıda rahatca serdim bütün eşyalarımıda bir güzel aldı yoksa kocam satcaktı bilg, ve masasını diger türlü yere anca bir yolluk atıyorduk. çok güzel oldu kaynanam eşim dün gidip gidip baktılar bizim nasıl aklımıza gelmedi diye. kaydirigubbakcemile3 bazasıda çok eşya alıyor valla aldığımz kocaman poşetteki eşyaları koyduk onca eşyayı koyduk dolmadı bile tabi poşetinden çıkarmadan emaneten sonra yıkayıp içlerine örtü diktikten sonra yerleştircez annemle. Kayınvalidemde gitti evine artık , gerçekten yatılı misafir zor oluyor hamilelikte insan bir dakka oturmuyor.
benim cuma gecesinden sora ayak bileklerim şişti çok kafaya taktım özellikle sağ ayağım daha çok oldu ve bilegimden bacağıma ağrı oluyordu. cmt si diktim ayakları yukarı bide uyumuşum erkenden ohhh eşim annesiyle oturmuşlar gelin uyumuş napim bitkin düşmüştüm neyse rahatlamış ayaklaım inmiş ellerimde yok daha bişey . ama bu sabah yüzüğümü parmağıma takıyım dedim çok sıktı çıkardım demekki ellerde başladı şişmeye ben anlamıyorum.
valla ben günde en az 2 lt su içiyorum ama şişlikler başladı bende de daha beter olmayız inşallahhhgeçmiş olsun hepimizin sorunu
:kedi:cuma sağlık ocağına tetenozun 2. aşısına gitiğimde hemşire bacağımı kontrol etti şişme var tuzu kes bol bol su iç dedi halbuki fazla tuzluda yemiyorum ama yeterli olmuyor demekki şişmeye salatalık iyi gelirmiş şimdide mevsimi değil yesen bi dert yemesen ayrı
kızlar cmt si günü getirdiler bebeğimin beşiğini bir gün önceden odayı boşaltıp silmiştik yerini falan çok güzel oldu odada bir kanepe ve pc masası olunca çok sıkışık olmuştu ama benim sivri zekalı annem sayesinde kimsenin aklına gelmeyen şekli verince odaya 3 metrelik halıyıda rahatca serdim bütün eşyalarımıda bir güzel aldı yoksa kocam satcaktı bilg, ve masasını diger türlü yere anca bir yolluk atıyorduk. çok güzel oldu kaynanam eşim dün gidip gidip baktılar bizim nasıl aklımıza gelmedi diye. kaydirigubbakcemile3 bazasıda çok eşya alıyor valla aldığımz kocaman poşetteki eşyaları koyduk onca eşyayı koyduk dolmadı bile tabi poşetinden çıkarmadan emaneten sonra yıkayıp içlerine örtü diktikten sonra yerleştircez annemle. Kayınvalidemde gitti evine artık , gerçekten yatılı misafir zor oluyor hamilelikte insan bir dakka oturmuyor.
hayırlı olsun darısı başımıza merak ettim bi resmini koy güzel günlerde kullanırsınız umarımkızlar cmt si günü getirdiler bebeğimin beşiğini bir gün önceden odayı boşaltıp silmiştik yerini falan çok güzel oldu odada bir kanepe ve pc masası olunca çok sıkışık olmuştu ama benim sivri zekalı annem sayesinde kimsenin aklına gelmeyen şekli verince odaya 3 metrelik halıyıda rahatca serdim bütün eşyalarımıda bir güzel aldı yoksa kocam satcaktı bilg, ve masasını diger türlü yere anca bir yolluk atıyorduk. çok güzel oldu kaynanam eşim dün gidip gidip baktılar bizim nasıl aklımıza gelmedi diye. kaydirigubbakcemile3 bazasıda çok eşya alıyor valla aldığımz kocaman poşetteki eşyaları koyduk onca eşyayı koyduk dolmadı bile tabi poşetinden çıkarmadan emaneten sonra yıkayıp içlerine örtü diktikten sonra yerleştircez annemle. Kayınvalidemde gitti evine artık , gerçekten yatılı misafir zor oluyor hamilelikte insan bir dakka oturmuyor.
inş. canım ebnimde alyansım ve yüzüklerim sıkmaya başladıı ama eşi,im illa tak dio belkide omu sıkıyor ki diyorum gerçi en fazla 1 saat takabiliyorum sonra çıkartıyorum.. bakalım takmıyorum şimdi nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?