2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim cuma gecesinden sora ayak bileklerim şişti çok kafaya taktım özellikle sağ ayağım daha çok oldu ve bilegimden bacağıma ağrı oluyordu. cmt si diktim ayakları yukarı bide uyumuşum erkenden ohhh eşim annesiyle oturmuşlar gelin uyumuş napim bitkin düşmüştüm neyse rahatlamış ayaklaım inmiş ellerimde yok daha bişey . ama bu sabah yüzüğümü parmağıma takıyım dedim çok sıktı çıkardım demekki ellerde başladı şişmeye ben anlamıyorum.

günaydınlar herkese

teşekkür ederim kızlar dr.a sorucam normalmi diee çünkü sabah kalktığımda zorlanıyorum parmaklarımı açıp kaparken

geçmiş olsun uyuşma gibi bişey değilse normal olmasa gerek sabahları uyuşma bende oluyor kanım çok düştü bu ara sebeb olarak onu görüyorum kıreçlenme önce bacakta felan başlar bence oda değildir kafayı takma hamileliğin cilveleri sankibilmiyorumkismile

kızlar cmt si günü getirdiler bebeğimin beşiğini bir gün önceden odayı boşaltıp silmiştik yerini falan çok güzel oldu odada bir kanepe ve pc masası olunca çok sıkışık olmuştu ama benim sivri zekalı annem sayesinde kimsenin aklına gelmeyen şekli verince odaya 3 metrelik halıyıda rahatca serdim bütün eşyalarımıda bir güzel aldı yoksa kocam satcaktı bilg, ve masasını diger türlü yere anca bir yolluk atıyorduk. çok güzel oldu kaynanam eşim dün gidip gidip baktılar bizim nasıl aklımıza gelmedi diye. kaydirigubbakcemile3 bazasıda çok eşya alıyor valla aldığımz kocaman poşetteki eşyaları koyduk onca eşyayı koyduk dolmadı bile tabi poşetinden çıkarmadan emaneten sonra yıkayıp içlerine örtü diktikten sonra yerleştircez annemle. Kayınvalidemde gitti evine artık , gerçekten yatılı misafir zor oluyor hamilelikte insan bir dakka oturmuyor.

inş. canım ebnimde alyansım ve yüzüklerim sıkmaya başladıı ama eşi,im illa tak dio belkide omu sıkıyor ki diyorum gerçi en fazla 1 saat takabiliyorum sonra çıkartıyorum.. bakalım takmıyorum şimdi nolucak

gözünüz aydın canımm resmini koysana bakalım bizde güzel günlerde yatsın inş. annesi odasında

geçmiş olsun hepimizin sorunu
:kedi:cuma sağlık ocağına tetenozun 2. aşısına gitiğimde hemşire bacağımı kontrol etti şişme var tuzu kes bol bol su iç dedi halbuki fazla tuzluda yemiyorum ama yeterli olmuyor demekki şişmeye salatalık iyi gelirmiş şimdide mevsimi değil yesen bi dert yemesen ayrı

valla ben günde en az 2 lt su içiyorum ama şişlikler başladı bende de daha beter olmayız inşallahhh

güzünüz aydın canım iyi günlerde kullanın inşallahhhh.........sevindim terleştirdiğine

kızlar milpadan nımune gelmediğini yazmışsınız banada gelmedi iletişim kısmından mail attım gelmedi istiyorum diye cevap olarak eksiksiz bilgi veren üyelerimize gönderiyoruz diye cevap geldi bende üyelik bilgilerime girdim ev telimi falan yazmamıştım düzelttim haftasına geldi düzeltince yazdım ama eksiksiz girdim diye bilginiz olsun gerçi gelende iki bez falan minnacık br şey

hayırlı olsun darısı başımıza merak ettim bi resmini koy güzel günlerde kullanırsınız umarım
bende evdeki boş odada çizim masasının üstüne yaydım kızımım cicilerini hiç bişey almadım diyordum ya yine baya olmuş gidip gelip seviyorum canım bebeğimi düşlüyorum beşiğini aldığımı düşünemiyorum bile

ben nikah yüzügünü çıkaralı çook oldu bizim evli olduğumuza kanıt mı gerek karnımız :CüvCüv:yeterince anlatıyor eşimede çıkartırmıyorum birden sıkabiliyormuş sonradan kuyumcuda kestirmektense güzelce çıkartalım değil mi?

ben bu hafta sonu oğlumun kıyafetlerini kıyadımm pazar günü buğünde ütülerini yapıp çantasını hazırlıycam.. artık hazırlamamız gerekiyormuşş heran hazırlıklı olmak için. tabi rabbim korusunda zamanında gelsinler hepsi inşallah :Saruboceq:

kızlar teşekkür ederim sağolun fotosun çekeyim koyarım bende tuzlu yemiyorum ama salatalıkta yenilmez bu zamanda bundan sonra olcak kaçış yok. yatak odamda nişanlılık fotomuz var eşimle akşam duştan çıkmıştım ona baktım ahhh o günler dedim ne güzel çıtırdım şimdi şisko oldum çirkinleştim kendimi kötü hissediyorum dedim.:1no2: zaten kendimi kremliyim derken sütüde taşırdım mutfakta iyice sinir oldum. kızlar kalça ve belde birşey yok ama benim gögüslerim çatladı. onca kreme ragmen mafoldumben

selam arkadaşlar, bakıyorumda sıkıntılarımız yavaş yavaş artmaya başlamış :) el ayak şişmelerine karşı dr. bana yoğurt yememi tavsiye etti ve tuz geröekten birinci düşmanı benim ikinci doğum olduğu için tecrübelendim ve bu hamileliğimde o kadar çok sıkıntı yaşamıyorum tuzzzzz hamile düşmanılmaz:

mayıs annelerinin sonlarında olmak çok güzel,önce siz yaşıyorsunuz herşeyi ben bilgi sahibi olup,öğrenip yaşıyorum,demekki 1 kaç hafta içinde el ve ayaklarda şişmeler olabilir

biz oğlum için geçen gün A101 den bir kumbara aldık ilk baktığımızda oyuncak sandık köpek ti. sonra boynuda para ama yeri var çok şeker duruyor eve geldik koyduk odasına eşim dedi ilk parası benden olsun parayı atınca havlamaya başladı daha bir şaşırdık şimdi eve gelip ona bakanlara para atın görün diyoruz oğlum gelmeden kumbarası doluyor. :lepi:

esra canım hangi deterjanla yıkadın merak ettim ben tavsiyeler kısmında hacı şakir granül sabunu duydum birde dalin sıvı sabun.eşları koyarken kayınvalidem diyorku aaa bu yeni eşyaları giymeden yıkacakmısınız nesi var diyor eşim dedi ne olduğu belli değil tabi yıkanacak. öylemi giydircez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…