aaaaa hadi yaaa ..ne çabuk başlıyor ne kadar kalacaksın yanındaa evde var mı kızz nett görüşemicez mi...............
evde net yok malesef ya bende bilmiyorum napcam valla sizi çok özlücem ya :a015: kardeşlerim leptopumu bozdular yoksa vardı şimdi yeni bi pc almak istemiyorum ama belkide alırım gene dayanamayıp :sempatiksalakcinni 1 ay falan beraber çalışıcaz kızla sonra ben çıkıcam işte
yaaa bende iştee masraf yapmak istemiyorum ya pc falan kafamçokkarıştı ama dayanamayıp alabilirim bende sizi çok özlücem çünküüüüo sen yokmusun yani 1 ay sonra çok üzülüceğim ama
kızlar bu arada dün eşim nickimi gördü çıldırdı bune dedi böyle bide açık adresini verseydin yarın hemen değişitireceksin yada daha girmeyeceksin
ve tekrar eski nickime döndüm
yaaa bende iştee masraf yapmak istemiyorum ya pc falan kafamçokkarıştı ama dayanamayıp alabilirim bende sizi çok özlücem çünküüüü
ay kıskanç heriff neyseki bizimki bişey demiyo
olmassa kızını alır internet kafeye gelirsin ordan yazarsınŞeniz
kocam gerçekten kıskanç albüme koyduğum resmi bile sildirdi sadece göbüştü oda allahtan böbüş topiğine bakmamış
yyaaaa o 1 ayda adam gibi giremezsin senn evdede giremicenn amaannnn...kiminle gevezelik yapcaz kızım bizzzevde net yok malesef ya bende bilmiyorum napcam valla sizi çok özlücem ya :a015: kardeşlerim leptopumu bozdular yoksa vardı şimdi yeni bi pc almak istemiyorum ama belkide alırım gene dayanamayıp :sempatiksalakcinni 1 ay falan beraber çalışıcaz kızla sonra ben çıkıcam işte
kızlar bu arada dün eşim nickimi gördü çıldırdı bune dedi böyle bide açık adresini verseydin yarın hemen değişitireceksin yada daha girmeyeceksin
ve tekrar eski nickime döndüm
yyaaaa o 1 ayda adam gibi giremezsin senn evdede giremicenn amaannnn...kiminle gevezelik yapcaz kızım bizzz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olmassa kızını alır internet kafeye gelirsin ordan yazarsınŞeniz
kocam gerçekten kıskanç albüme koyduğum resmi bile sildirdi sadece göbüştü oda allahtan böbüş topiğine bakmamış
yyaaaa o 1 ayda adam gibi giremezsin senn evdede giremicenn amaannnn...kiminle gevezelik yapcaz kızım bizzz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden olsun kıskansın biraz abartmasında:)
niye gülüyon kızzzzzzzzzzzzzzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
KEŞKE ÇOK KISKAN
AMA BİR OKADAR DA SEVİYOR BENİ YAAAAAAAAAAAAAA NE AHBERRRRRRRRRRRRRRRRRRdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?