2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezencim zorlanmışsındır cnımmm...ağrın yoksa bir şey olmaz diye düşünüyorum ama doktoruna mutlaka danış.muhtemelen yasak getirir...

aaaaa hadi yaaa ..ne çabuk başlıyor ne kadar kalacaksın yanındaa evde var mı kızz nett görüşemicez mi...............

evde net yok malesef ya bende bilmiyorum napcam valla sizi çok özlücem ya :a015: kardeşlerim leptopumu bozdular yoksa vardı şimdi yeni bi pc almak istemiyorum ama belkide alırım gene dayanamayıp :sempatiksalakcinni 1 ay falan beraber çalışıcaz kızla sonra ben çıkıcam işte

sezencim vaginal tahriş falandır o muhtemelen uzun süre ara verdiğin için olabilir ama gene dediğim gibi doktoruna da danış

o sen yokmusun yani 1 ay sonra çok üzülüceğim ama

kızlar bu arada dün eşim nickimi gördü çıldırdı bune dedi böyle bide açık adresini verseydin yarın hemen değişitireceksin yada daha girmeyeceksin
ve tekrar eski nickime döndüm

o sen yokmusun yani 1 ay sonra çok üzülüceğim ama
yaaa bende iştee masraf yapmak istemiyorum ya pc falan kafamçokkarıştı ama dayanamayıp alabilirim bende sizi çok özlücem çünküüüü
kızlar bu arada dün eşim nickimi gördü çıldırdı bune dedi böyle bide açık adresini verseydin yarın hemen değişitireceksin yada daha girmeyeceksin

ay kıskanç heriff neyseki bizimki bişey demiyo

yaaa bende iştee masraf yapmak istemiyorum ya pc falan kafamçokkarıştı ama dayanamayıp alabilirim bende sizi çok özlücem çünküüüü

ay kıskanç heriff neyseki bizimki bişey demiyo

olmassa kızını alır internet kafeye gelirsin ordan yazarsınŞeniz

kocam gerçekten kıskanç albüme koyduğum resmi bile sildirdi sadece göbüştü oda allahtan böbüş topiğine bakmamış

eflatun iyi alışverişler
dua inş su gibi geçer
selmaıcm hoşgeldin
sezen doktorunu ara ihmal etme canım bende temizlikte çok yorulmuştum lekelenmem olmuştu doktorun ilk sorduğu ilişki oldu ama korkma yasaklar sadecekaydirigubbakcemile3
görkemim çok güzl avatarın güle güle kullan canımm

kızlar bakında hemen silicem benim arkadaşım bu 2 çocuğu ve ve ikisinide sezeryanle doğurdu sıfır göbek:)) yani sezeryan göbek bırkaıyo diyenler korkmayın

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar
duam seninde şimdiden gözün aydın hamileyken eşine dahada düşkün oluyor Allahım ayrı olan herkese sabır versin

olmassa kızını alır internet kafeye gelirsin ordan yazarsınŞeniz

kocam gerçekten kıskanç albüme koyduğum resmi bile sildirdi sadece göbüştü oda allahtan böbüş topiğine bakmamış

girerim gene annemlerden falan gösteririm size kızımı yani:)) ama bukadar sık giremem ona üzülüyorum işte

yyaaaa o 1 ayda adam gibi giremezsin senn evdede giremicenn amaannnn...kiminle gevezelik yapcaz kızım bizzz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…