2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar utanarak sorucam konusunu da açtım ama :kedi: biz eşimle bayadır yaklaşmamıştık ve dün olan oldu ama canım çok yandı ve 1 2 damla kan geldi neyapmalıyım
biz yasaklıyız aylardır tık yok başlangıç yapacakta halım yok zaten ama kan varsa sıkıntılı olabilir geçmiş olsun bildiğim kadarıyla doktor kanama devam ederse sorun yapıyor bilmiyorumkismile

kızlar bişey sorucam bizim takip çizelgemizi kim düzeltiyor.ilkgün mü? benim oğlumun adını eklememiş teyzesiii giremiyormu pek boshayallersmile

:roflol:

:roflol::roflol:
delikafadulden kıskanmayın nolur isteyin siz<in de olurlülülülülülülülülülülülü
sevsin tabi canım seni sevmicekte benimi sevcek sırnaşık şey gözü olanın gözü çıksın lülülülülülü

oooooo akşam iyi gelmiş sana bak belli vermiş gazı eşinnnn............:dance:

biz yasaklıyız aylardır tık yok başlangıç yapacakta halım yok zaten ama kan varsa sıkıntılı olabilir geçmiş olsun bildiğim kadarıyla doktor kanama devam ederse sorun yapıyor bilmiyorumkismile
bize ilk aylar yasaktı onuda dinlemedik yasempatiksalakcinni
allah nazardan saklasın sezencimmmm.... şaka bir yanaa.....

vereliniortak
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bile kendime gülüyorum yaalkisalkisalkis

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

sizinde elinize mazeme geçti demi sizi gidi cadalosklar

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüyasakkelime

oh sapuklar sizi doktoru bile dinlemiyolar ya madem bukadar ara nasıl verdiniz kızdelikafadulden delikafadulden

sezenŞeniz Şeniz aşk böcüğü delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

oh sapuklar sizi doktoru bile dinlemiyolar ya madem bukadar ara nasıl verdiniz kızdelikafadulden delikafadulden
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sezenŞeniz Şeniz aşk böcüğü delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

gel aşk böcüğüne o zaman şekerim :roflol::roflol::roflol::1shok::1shok::1shok:
kötükedihüso

günaydın, 8 gün bir an önce geçsin ve eşine kavuş inşallah...
teşekkürler ipeknil , İnşallah çabuk geçer

duam azkalmıŞ İŞlallah Şu 8 gÜn 8 saat gİbİ geÇer
SEzen sana da teşekkürler ,

teşekkürler tugba , amin

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar
duam seninde şimdiden gözün aydın hamileyken eşine dahada düşkün oluyor Allahım ayrı olan herkese sabır versin
Ya hiç sorma , eşim ztn işi geregi sık sık yurt içi ve yurt dışına gidiyordu ama hiçbiri bu kadar uzun sürmemişti , zaten o giderken ben çocuk gibi iki gözü iki çeşme agladım durdum , ilk haftalarda ağlamak için bahane arıyordum neyseki artık bir hafta kadar bir süre kaldı.. sabır sabır sabır diyorum

kızlar bişey sorucam bizim takip çizelgemizi kim düzeltiyor.ilkgün mü? benim oğlumun adını eklememiş teyzesiii giremiyormu pek boshayallersmile

ben kendi takip çizelgemi kendim yaptım sanada yardımcı olabilirim istersen

günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah çoşmuşunuz yine sezen dr un la konuş bakalım ne dicek büyük ihtimalle yasak dicektir. selma yerine elemanmı geldi hadi hayırlısı ama sen 37 ye kadar çalışmayacakmıydın.kaydirigubbakcemile5

evet canım p tesi başlıcak ya ben mart sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama şimdiden başlasında kızcağız öğrensin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…