maşallah arkadaşına selma
ay kuşum sorma ya neyse ben gene fırsatını bulur girerim:)) bu arada gördünüm arkadaşımı
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
KEŞKE ÇOK KISKAN
AMA BİR OKADAR DA SEVİYOR BENİ YAAAAAAAAAAAAAA NE AHBERRRRRRRRRRRRRRRRRRdelikafaduldendelikafadulden
biz yasaklıyız aylardır tık yok başlangıç yapacakta halım yok zaten ama kan varsa sıkıntılı olabilir geçmiş olsun bildiğim kadarıyla doktor kanama devam ederse sorun yapıyor bilmiyorumkismilekızlar utanarak sorucam konusunu da açtım ama :kedi: biz eşimle bayadır yaklaşmamıştık ve dün olan oldu ama canım çok yandı ve 1 2 damla kan geldi neyapmalıyım
ben göremeddiimimmmbilmiyorumkismile
yya öyle arada bir girmeyle olurmu kızımmmm.............:a015:
oooooo akşam iyi gelmiş sana bak belli vermiş gazı eşinnnn............:dance:
delikafadulden kıskanmayın nolur isteyin siz<in de olurlülülülülülülülülülülülü:roflol:
:roflol::roflol:
sevsin tabi canım seni sevmicekte benimi sevcek sırnaşık şey gözü olanın gözü çıksın lülülülülülü
oooooo akşam iyi gelmiş sana bak belli vermiş gazı eşinnnn............:dance:
bize ilk aylar yasaktı onuda dinlemedik yasempatiksalakcinnibiz yasaklıyız aylardır tık yok başlangıç yapacakta halım yok zaten ama kan varsa sıkıntılı olabilir geçmiş olsun bildiğim kadarıyla doktor kanama devam ederse sorun yapıyor bilmiyorumkismile
allah nazardan saklasın sezencimmmm.... şaka bir yanaa.....
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
delikafadulden kıskanmayın nolur isteyin siz<in de olurlülülülülülülülülülülülü
bize ilk aylar yasaktı onuda dinlemedik yasempatiksalakcinni
vereliniortak
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bile kendime gülüyorum yaalkisalkisalkis
sizinde elinize mazeme geçti demi sizi gidi cadalosklar
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülüyasakkelime
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnioh sapuklar sizi doktoru bile dinlemiyolar ya madem bukadar ara nasıl verdiniz kızdelikafadulden delikafadulden
sezenŞeniz Şeniz aşk böcüğü delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
gel aşk böcüğüne o zaman şekerim :roflol::roflol::roflol::1shok::1shok::1shok:
kötükedihüso
geleyim anam bekle beni Şenizdelikafadulden
teşekkürler ipeknil , İnşallah çabuk geçergünaydın, 8 gün bir an önce geçsin ve eşine kavuş inşallah...
SEzen sana da teşekkürler ,duam azkalmıŞ İŞlallah Şu 8 gÜn 8 saat gİbİ geÇer
teşekkürler tugba , amineflatun iyi alışverişler
dua inş su gibi geçer
selmaıcm hoşgeldin
sezen doktorunu ara ihmal etme canım bende temizlikte çok yorulmuştum lekelenmem olmuştu doktorun ilk sorduğu ilişki oldu ama korkma yasaklar sadecekaydirigubbakcemile3
görkemim çok güzl avatarın güle güle kullan canımm
Ya hiç sorma , eşim ztn işi geregi sık sık yurt içi ve yurt dışına gidiyordu ama hiçbiri bu kadar uzun sürmemişti , zaten o giderken ben çocuk gibi iki gözü iki çeşme agladım durdum , ilk haftalarda ağlamak için bahane arıyordum neyseki artık bir hafta kadar bir süre kaldı.. sabır sabır sabır diyorumgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar
duam seninde şimdiden gözün aydın hamileyken eşine dahada düşkün oluyor Allahım ayrı olan herkese sabır versin
kızlar bişey sorucam bizim takip çizelgemizi kim düzeltiyor.ilkgün mü? benim oğlumun adını eklememiş teyzesiii giremiyormu pek boshayallersmile
selma şakalar
bir yana
sen geldin sayfalar uçmaya başladı
bekliyorum faksı açtım düğmeye bas burdasın a.s:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar nasılsınız sabah sabah çoşmuşunuz yine sezen dr un la konuş bakalım ne dicek büyük ihtimalle yasak dicektir. selma yerine elemanmı geldi hadi hayırlısı ama sen 37 ye kadar çalışmayacakmıydın.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?