2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım takip çizelgesinden kastettiğim listede olan değişikliklerdi

duam allah sabır versin ben dayanamazdım kendimi dışarlara vururdum heralde ben gün boyunca özlüyorum adamı eve aynı saate girelim istiyorum tek girmek canımı sıkıyor.gerçekten insan hamileyken daha bir üstüne düşüyor kocasının hoş gerçi onlarda düşüyorlar ama yalnızlık zor anne babanın yeri ayrı kocanın yeri ayrıymış derlerdi evlenince anladım 2 ay sonrada evladın yeri ayrı dicez

kızlar dün gece rüyamda bir tepsi kurabiyeyi bitiyordum gizli gizli,ay rüyalarıma girmeye başladı bu tatlılar.
bu arada kızlar ben en son 25. haftada gittim doktora 64 kiloydum,hala 64 kiloyum,bir sorun olmaz değilmi.hamuş işi, şeker, tatlı menüden çıkınca demek böyle oluyor..

kızlar birde hiç birşey için canınızı sıkmayın diyecektim.hafta sonu biraz canım sıkılmıştı.konuda şu ,evimiz müsait olmasına rağmen bebek odası konusu.eşimin arkadaşları karı koca çalışmasına rağmen ,küçücük sepet beşiklerden almışlar.eşimde bizde bir sene için böyle bir beşik alalım.sonra genç odası alırsın dedi.çocuk anlamaz zaten belli bir yaşa kadar demişler.boşuna masraf yapmayın demişler.oysa benim hayalimde başkaydı,çok güzel bir bebek odası ve bebeğimle bu güzel odada geçireceğimiz dakikalar.neyse ben bu duruma üzülünce bebeğim aşağıya inmişti,karnımın üst kısmı birden çok yumuşak oldu.vajinada ağrı,sırtımda ağrı vardı.hemen duş alıp dinlenmeye başladım.karnımın üst bölümünü elimle ovmaya başladım başladım,küçük yine üste geldi tekrar üst bölüm sertleşti.ağrılarım geçti.korktum erken doğum olacak diye.sonra düşündüm,yeterki bebeğim benimle olsun,gerisini sonra konuşuruz diye düşündüm.en son tek uzayan beşiğe karar verdi eşim.kafama takmıyorum artık. yeterki bebeğim benimle olsun.

geçmiş olsun kilo almaman da bi anormallik yok bende 16 dan 26 ya 1 kilo almıştım. bebek odaso konusuna gelince eşimde başlarda bu tarz şeyler söyledi ama ben ona deidmki bu benim hayalim sen istesende istemesende alıcam kimin çocuğuna ne aldığı umrumda bile dğeil bu benim çocuğum dedim ve gittim aldım. eğer imkanın varsa sende al çünkü almasaydım çok üzülecektim

slece sıkma canını uzayabilen derken büyüyebilenlerden mi bahsediyorsun onlarda çok kulllanışlı benimki geldiya hafta sonu bebeğin bütün eşyalarını topladı.benim karnımın üstüde gögüs altı o kadar sert değil karın ve kasık kısımları daha sert benimdemi aşağıda bebek acaba cmt si gitcem dr bakalım ne diycek.bilmiyorumkismile

bende çalışamıycam gibi geliyor ama birde oğlumla daha fazla vakit geçirmekte istiyorrum 2 ay kalacağımıza 3 ay kalıcağızz off ne zorrr

bende çalışamıycam gibi geliyor ama birde oğlumla daha fazla vakit geçirmekte istiyorrum 2 ay kalacağımıza 3 ay kalıcağızz off ne zorrr

ya ben mart sonu çıkarsam yada nisan başı 35 haftalık falan oluyoruz 2 hafta eksik kalıyo okadarda olsun ya yoruldum valla

olur olur bak dün akşamki gibi delikafadulden delikafadulden delikafadulden

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

YETER Mİ BU KADAR

alsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

YETER Mİ BU KADAR

siz böylemi yapmıştınız delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…