herkse selam...
bana kalsa bende çıkarım ama ark doğum izninden gelmedi dahaa bi gelsin çıkıcam bende inş...oh oh bana kalsa şimdi çıkarım hazır havalarda güzeldelikafadulden delikafadulden delikafadulden
son 79 bugün kilis olduk biz panoma iller nosunu çıkardım astım hergün silcem bir gün daha zevkli oluyor böyle.
bana kalsa bende çıkarım ama ark doğum izninden gelmedi dahaa bi gelsin çıkıcam bende inş...
teşekkür ederim canım takip çizelgesinden kastettiğim listede olan değişikliklerdi
duam allah sabır versin ben dayanamazdım kendimi dışarlara vururdum heralde ben gün boyunca özlüyorum adamı eve aynı saate girelim istiyorum tek girmek canımı sıkıyor.gerçekten insan hamileyken daha bir üstüne düşüyor kocasının hoş gerçi onlarda düşüyorlar ama yalnızlık zor anne babanın yeri ayrı kocanın yeri ayrıymış derlerdi evlenince anladım 2 ay sonrada evladın yeri ayrı dicez
kızlar dün gece rüyamda bir tepsi kurabiyeyi bitiyordum gizli gizli,ay rüyalarıma girmeye başladı bu tatlılar.
bu arada kızlar ben en son 25. haftada gittim doktora 64 kiloydum,hala 64 kiloyum,bir sorun olmaz değilmi.hamuş işi, şeker, tatlı menüden çıkınca demek böyle oluyor..
kızlar birde hiç birşey için canınızı sıkmayın diyecektim.hafta sonu biraz canım sıkılmıştı.konuda şu ,evimiz müsait olmasına rağmen bebek odası konusu.eşimin arkadaşları karı koca çalışmasına rağmen ,küçücük sepet beşiklerden almışlar.eşimde bizde bir sene için böyle bir beşik alalım.sonra genç odası alırsın dedi.çocuk anlamaz zaten belli bir yaşa kadar demişler.boşuna masraf yapmayın demişler.oysa benim hayalimde başkaydı,çok güzel bir bebek odası ve bebeğimle bu güzel odada geçireceğimiz dakikalar.neyse ben bu duruma üzülünce bebeğim aşağıya inmişti,karnımın üst kısmı birden çok yumuşak oldu.vajinada ağrı,sırtımda ağrı vardı.hemen duş alıp dinlenmeye başladım.karnımın üst bölümünü elimle ovmaya başladım başladım,küçük yine üste geldi tekrar üst bölüm sertleşti.ağrılarım geçti.korktum erken doğum olacak diye.sonra düşündüm,yeterki bebeğim benimle olsun,gerisini sonra konuşuruz diye düşündüm.en son tek uzayan beşiğe karar verdi eşim.kafama takmıyorum artık.yeterki bebeğim benimle olsun.
ya kız başlayıp öğrenirse bende dayanamayıp çıkarım belki :)) hem yeter yahu çalış çalış nereye kadar:))) işin şakası 37 ye kadar çalışmam heralde yaa
Ay ne kadar salagım , halbuki kocaman da altta görünüyo senin takip çizelgen :) uyanamamışım heralde :)
Amin inşallah bebeklerimizi kucagımıza alıp , o duyguları da yaşarız ( Allah annelik duygusunu tatmak isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin anneligi )
bende 25.ci haftadan beri aynı kilodayım , tatlılarla aram yok malaesef , gerçi dogru düzgün iştahımda yok endişeleniyordum kilo alamayışıma . Artık haftaya doktora gidince soracagım .Bebek odası içinde endişenlenme Bence babası bebek dogduktan sonra kendisi gidip alıcak .. sen sadece kendine ve bebegine iyi bak gerisini dert etme .. tekrar geçmiş olsun
selma bende nefret ettim çalışmaktan sana katılıyorum, hele ben dogumdan sonra en kısa zamanda işime geri dönmek zorundayım , geceleri uykum kaçıyor bebegimi bırakıp işe gittigimi düşündükçe
hoşgeldin tatlımmmm .. iyiyiz sen nasılsınnselam güzel annişler zemuszemus nasılsınız bakalım
bende çalışamıycam gibi geliyor ama birde oğlumla daha fazla vakit geçirmekte istiyorrum 2 ay kalacağımıza 3 ay kalıcağızz off ne zorrr
bencedeee allah büyük bir şekilde doğumdan sonrada yardımcımız olur... doğumdan önceside önemlşi çokk şimdi bile zorlanıyorum ben gelirken işebenım arkadaŞım 34, haftaya kadar ÇalıŞtı
Şuan bır arkadaŞım 26 HAFTALIK hamıle mart 10 da ıŞten Çıkıyo bence en fazla 34. Hafta olmalı sonra kendınızı doĞuma hazırlamalısınızxz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaaa desene senin kız yandı nefes alamıycak gibiiiBen de 45 gün raporu alıcam, 36 gün yıllık iznim var.Normal izin falan derken 6 ayı bulur heralde.
Kızlar dün eşime bizimki bugün çok hareketli, oğlan çocuklarını gördükçe göz kırpıyo kıvırtıyo dedim.Bi bozuldu :roflol: KAldıramıycağım espriler yapma bana dedi.Aaa dedim noluyo.Kızımla ilgili öyle espriler yapma bana dedi ciddi ciddi kızdı :roflol:
iyiyim bende canımmhoşgeldin tatlımmmm .. iyiyiz sen nasılsınn
Ben de 45 gün raporu alıcam, 36 gün yıllık iznim var.Normal izin falan derken 6 ayı bulur heralde.
Kızlar dün eşime bizimki bugün çok hareketli, oğlan çocuklarını gördükçe göz kırpıyo kıvırtıyo dedim.Bi bozuldu :roflol: KAldıramıycağım espriler yapma bana dedi.Aaa dedim noluyo.Kızımla ilgili öyle espriler yapma bana dedi ciddi ciddi kızdı :roflol:
Ben de 45 gün raporu alıcam, 36 gün yıllık iznim var.Normal izin falan derken 6 ayı bulur heralde.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaaa desene senin kız yandı nefes alamıycak gibiii
Annem bakıcak selma , sırf anneme yakın olayım diye hamile hamile ev taşıdım , şimdi bi sokak ötemde oturuyor annem .Ama yine de annem bile olsa , insanın içi kıyılıyor , kaç defa daha bebek olacaklar ki , onun süt kokusunu , ilk gülümsemesini belki anne deyişini göremedikten sonraal benden okadar( kim bakıcak bebeğine
Hoşgeldin özlemghkanselam güzel annişler zemuszemus nasılsınız bakalım
sabahları yataktan kalkmak zor , öglen yemek yedikten sonra o rehavet ahhhh ben uykuya doyamadımbencedeee allah büyük bir şekilde doğumdan sonrada yardımcımız olur... doğumdan önceside önemlşi çokk şimdi bile zorlanıyorum ben gelirken işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?