2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım takip çizelgesinden kastettiğim listede olan değişikliklerdi

Ay ne kadar salagım , halbuki kocaman da altta görünüyo senin takip çizelgen :) uyanamamışım heralde :)

Amin inşallah bebeklerimizi kucagımıza alıp , o duyguları da yaşarız ( Allah annelik duygusunu tatmak isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin anneligi )

bende 25.ci haftadan beri aynı kilodayım , tatlılarla aram yok malaesef , gerçi dogru düzgün iştahımda yok endişeleniyordum kilo alamayışıma . Artık haftaya doktora gidince soracagım .Bebek odası içinde endişenlenme Bence babası bebek dogduktan sonra kendisi gidip alıcak .. sen sadece kendine ve bebegine iyi bak gerisini dert etme .. tekrar geçmiş olsun

ya kız başlayıp öğrenirse bende dayanamayıp çıkarım belki :)) hem yeter yahu çalış çalış nereye kadar:))) işin şakası 37 ye kadar çalışmam heralde yaa

selma bende nefret ettim çalışmaktan sana katılıyorum, hele ben dogumdan sonra en kısa zamanda işime geri dönmek zorundayım , geceleri uykum kaçıyor bebegimi bırakıp işe gittigimi düşündükçe

al benden okadar ( kim bakıcak bebeğine

benım arkadaŞım 34, haftaya kadar ÇalıŞtı
Şuan bır arkadaŞım 26 HAFTALIK hamıle mart 10 da ıŞten Çıkıyo bence en fazla 34. Hafta olmalı sonra kendınızı doĞuma hazırlamalısınızxz

bende çalışamıycam gibi geliyor ama birde oğlumla daha fazla vakit geçirmekte istiyorrum 2 ay kalacağımıza 3 ay kalıcağızz off ne zorrr

Ben de 45 gün raporu alıcam, 36 gün yıllık iznim var.Normal izin falan derken 6 ayı bulur heralde.

Kızlar dün eşime bizimki bugün çok hareketli, oğlan çocuklarını gördükçe göz kırpıyo kıvırtıyo dedim.Bi bozuldu :roflol: KAldıramıycağım espriler yapma bana dedi.Aaa dedim noluyo.Kızımla ilgili öyle espriler yapma bana dedi ciddi ciddi kızdı :roflol:

bencedeee allah büyük bir şekilde doğumdan sonrada yardımcımız olur... doğumdan önceside önemlşi çokk şimdi bile zorlanıyorum ben gelirken işe

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaaa desene senin kız yandı nefes alamıycak gibiii

hoşgeldin tatlımmmm .. iyiyiz sen nasılsınn
iyiyim bende canımm
bugün azcık temizlik yapıyım diyorum ama off hiç içimden gelmiyo iyice miskin oldum yaaa eyvahedigeldismile

aynı benimkide öyle şimdiden kızlarını nasıl kıskanıyolar gözaçtırmıcaklar heralde delikafadulden

OOOOOOOOOOO SENİNKİ
ŞİMDİDEN KIZ BABASI OLMUŞ
DAHA DOĞMADAN BÖYLEYSE VAY YANDI KIZIN :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaaa desene senin kız yandı nefes alamıycak gibiii

Valla adam şimdiden kuruyo.Elin kızını alırken iyiydi tabi.Kendininkini veremiyo.Bazen kızdırıyorum biz neler yaptık hatırlıyon di mi o da yapıcak ooooh diye aklinialirimsmile

al benden okadar ( kim bakıcak bebeğine
Annem bakıcak selma , sırf anneme yakın olayım diye hamile hamile ev taşıdım , şimdi bi sokak ötemde oturuyor annem .Ama yine de annem bile olsa , insanın içi kıyılıyor , kaç defa daha bebek olacaklar ki , onun süt kokusunu , ilk gülümsemesini belki anne deyişini göremedikten sonra

selam güzel annişler zemuszemus nasılsınız bakalım
Hoşgeldin özlemghkan

Ay alemsin , kız adamın daha şimdiden yüregine mi indircen :):)

bencedeee allah büyük bir şekilde doğumdan sonrada yardımcımız olur... doğumdan önceside önemlşi çokk şimdi bile zorlanıyorum ben gelirken işe
sabahları yataktan kalkmak zor , öglen yemek yedikten sonra o rehavet ahhhh ben uykuya doyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…